התלבטות

makmakmak

New member
התלבטות

שלום, אני בוגרת מדעי המחשב שהתחילה לעבוד לפני כמה שבועות כמתכנתת. השכר שאני מקבלת הוא נמוך לאללה (פחות מחמש) - אבל זה יופי-יופי כי אני מקבלת נסיון בפיתוח. אז יש לי מקום שיקנה לי בעוד כמה חודשים יתרון (הנסיון שצברתי), אבל אני מתלבטת אם אולי לחפש מקום אחר שיתן לי נסיון אבל ביותר כסף, או פשוט להשאר במקום הנוכחי כמה חודשים ורק אז להתחיל לגשש, כשיהיה לי יותר נסיון בכתיבת קוד ובטכנולוגיה מסוימת. כמו כן, די חשוב לי להיות נאמנה למקום העבודה הנוכחי (אז גם זה, מן הסתם שיקול). אני לא מעוניינת לדפוק אף אחד או להיות כפוית טובה או משהו. מה דעתכם?

JohnDoe5

New member
וובכן

אני אישית הייתי בצבא 7 שנים בגלל ה"נאמנות", אבל ממה שאני הבנתי אנשי היי-טק בחוץ תמיד מחפשים את המשרות היותר רווחיות, כי הנאמנות עפה מהחלון יחד אחרי מכתבי הפיטורים שאנשים קיבלו בלי הודעה מוקדמת. לדעתי אין שום דבר רע בלחפש, אם הופכים את זה לאובססיה (לדוגמה מתחילים לחפש יום אחרי שמוצאים עבודה חדשה), זה כבר לא במקום. דרך אגב, את תמיד יכולה לנסות לדבר עם מקומות עבודה שיתנו לך שכר נמוך יותר בכמה החודשים הראשונים, עד ש"תכנסי לעניינים" ואח"כ כאשר יהיה לך יותר נסיון, יעלו לך את השכר בהתאמה.

איש25

New member
תמשיכי בחיפושים

עם שכר כזה נמוך דכאון לעבוד בתכנות - אבל פראיירים לא מתים..אולי תשני מקום ומזל 0 אבל לדעתי תצברי לפחות שנת נסיון קודם

תראי- אני דווקא הייתי מחכה קצת-

המשכורת שלך היא נמוכה ביותר אבל את בחרת להתחיל לעבוד בתנאים כאלה. עכשיו תנסי להפיק את המירב- אני אומר תעבדי כמה חודשים עד שתכנסי לעניינים ותתחילי להמריא. אז תוכלי לגשת למנהלים לבקש העלאה משמעותית וגם לחפש במקביל. תראי את זה כתקופת סטאז'

makmakmak

New member
תודה לך, ולכולם על התגובות.

זה פחות או יותר גם מה שאני חשבתי - להשאר כמה חודשים (עכשיו רק נשאר להיות שלמה עם זה), זה נראה לי האפשרות הטובה ביותר, אולי הכי פחות גרועה. רציתי אבל לציין שיכול להיות שגם בעוד כמה חודשים אני עדיין ארוויח בעבודתי הנוכחית אותו השכר - זה לא שהם לא רוצים להציע לי יותר, אלא פשוט כרגע אין להם אפשרות ולא ידוע מתי ואם זה יקרה. באמת תודה.

למעלה