התלבטות...

NewName

New member
התלבטות...

אם השאלה הזו לא במקום, אנא העירו את תשומת ליבי ומיחקו אותה. בדקתי בשאלות הנפוצות והתשובה שמצאתי שם לא ענתה על התהיות שלי. אני לומד עכשיו בי"א ומעוניין להירשם לקורס פסיכומטרי. אני לא מתכוון להשוויץ, אבל אני רואה בעצמי בן אדם די כשרוני אבל מצד שני אני יודע שבלי מסגרת אני לא אצליח ללמוד לבד. בגלל שתי הסיבות האלה החלטתי לא להשקיע בקורס יקר (אם וכאשר הציון לא יספק אותי אני אשקול אם לעשות קרוס יקר לקראת מועד האביב). אני מתלבט בין שני קורסים. האחד - קידום תיכון. והשני הקורס של תיכון ת"א. הקורס של תיכון תל אביב מעט זול יותר, אך יש בו יותר שעות - משהו שדי מחשיד אותי. אשמח לשמוע רשמים והמלצות של מיש כבר עבר את אחד מהם או סתם יש לו מע להגיב.. תודה רבה מראש לכל מיש עונה

ginni

New member
מחשיד אותך

שיש יותר שעות לקורס?
יותר שעות= יותר תרגול ככה לפחות אני רואה את זה... אישית לא לקחתי אף אחד מהקורסים הנ"ל... אבל חברות שלי לקחו את קידום תיכון לא היו מרוצות... וזה די בלשון המעטה.. אני לא מכירה את הקורס של תיכון ת"א אבל יש בפורום כאלה שלקחו אותו... אז חכה לתשובות קצת יותר מוסמכות..
ושיהיה בהצלחה!!

NewName

New member
מה שמחשיד אותי זה..

יותר שעות - פחות כסף. ממתי מקבלים יותר בפחות?

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo185.gif לך על קידום-

הם כבר הוכיחו את עצמם מלא פעמים. יותר "בטוח"

yrljrl

New member
עברתי קורס בתיכון תל אביב, וגם

יש כאן מדריך gabimaor שמלמד שם שבטח יוכל לתת יותר פרטים. אני אישית הייתי מרוצה. חייב לציין שבאמת לא היה חיסכון בשעות, וגם כשאמרו לי מספר בהתחלה, כמה שהיינו צריכים קיבלנו. והאמת, שיותר מחברים שלי בקידום. בכל מקרה, שווה לך לבקש לראות את הספרים שמקבלים וכו', כי גם לזה יש ערך מוסף, ואולי אפילו לדבר עם תלמידים שלומדים שם כדי להיות בטוח. אם אתה אומר שאתה צריך את זה רק בשביל המסגרת, זה לא נראה לי כל כך משנה כי את המסגרת תקבל בכל מקרה. אני עשיתי לאחר הצבא, אז הייתי צריך מישהו שישקיע בי. הקטע של המחיר יכול להיות בגלל שיש להם איזה הסדרים לצעירים, או שאולי רצון לשווק את הקורסים שלהם יותר חזק. בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה.

R o n 86

New member
אולי זה בגלל שהקורס של תיכון ת"א

יותר מסובסד מזה של קידום

gabimaor

New member
תראה

לא יודע לפרטי פרטים איזה הסדר נעשה לגבי המימון של הקורסים. בכל מקרה,מה שהובטח לכם יתקיים. אני יכול לומר מניסיון אישי שהמדריכים ברשת תיכון תל אביב מקבלים יד חופשית לגבי השעות ולכן יש הרבה מאוד שעות,אפילו מעבר למה שהובטח. אם יש לך שאלות על הקורס אתה יכול לשאול כאן או במסרים. בכל מקרה בהצלחה.

למעלה