התלבטות

kasperita

New member
התלבטות

הבעיה מסובכת מאוד,לפחות בשבילי,אבל נראה לי שמצאתי את המקום הנכון לשאול. אני מעוניינת להתקבל ללימודי רוקחות באוניברסיטת בן גוריון. הציונים שלי מספיקים בכדי להגיע לסכם הנדרש וקצת מעבר הבעיה שיש דרישה לראיון. ועד עכשיו לא קיבלתי זימון ועל פי מה שבדקתי אני לא היחידה. אני מעוניינת להתחיל ללמוד השנה באוקטובר ולא בטוחה בעצמי מספיק כדי לדעת שאני יעבור את הראיון על בטוח אז הגשתי בקשה לטכניון לקבלה להנדסת חומרים בעדיפות הרישונה ובקרת איכות בביותהליכים בעדיפות שניה. ניתן לציין גם שסיימתי מגמה ביוטכנולוגית עם הרחבה של ביולוגיה כימיה וביוטכנולוגיה בציונים גבוהיםואני די מתעניינת בנושא. לפני יומיים קיבלתי הודעה על קבלה לטכניון להנדסת חומרים שבסוף 4.5 שנות לימוד אני מקבלת 2 תארים בכימיה ובהנדסת חומרים. השאלה היא האם המקצוע "הנדסת חומרים" הוא מבוקש כיום בשוק והאם יש סיכוי לימצוא עבודה בתחום שכן לאף אחד אין רצון לסיים לימודים ולא למצוא עבודה,או שעלי לדחות את הנדסת החומרים ולבקש לשקול את בקרת האיכות? כמו כן אני בדילמה נוספת, בן גוריון שעדין לא החזיר שום תשובה האם לחכות או לשלם מקדמה לטכניון? אשמח מאוד למידע כי ההתלבטות קשה והמידע בנושא מועט.

H20

New member
לפני שנתיים גם אני שקלתי להירשם

להנדסת חומרים+כימיה בטכניון, וכחלק מהתלבטויותי התקשרתי למחלקה והתעניינתי במצב התעסוקתי של הבוגרים. היועץ שדיבר איתי טען שהבוגרים מוצאים עבודה.

NOGA HONEY

New member
ממה שאני יודעת

אף אחד לא יודע מה יהיה בשוק העבודה עוד כמה שנים - הכל יכול להשתנות. אני לא יודעת מה הפרוצדורות בטכניון, אבל באוניברסיטאות מחזירים את כל המקדמה אם מודעים על ביטול עד החודש השמיני אני מניחה שבטכניו המצב דומה. בהצלחה

המתנה...

בוגרי הנדסת חומרים בהחלט משתלבים בעולם העבודה.אם להמתין זו בעיקר שאלה כספית. את יכולה לשלם מקדמה ולקבל החזר על בטול ההרשמה, בגובה שתלוי במועד הבטול.

למעלה