התלבטות..

...Blue

New member
התלבטות..

מבט בעינייך? או חדירה לנפשך? רק הביטי וכך אדע את כולך.. בלבי את נוגעת, רוצה לדעת, משגעת... נשיכת שפתיים? או נשיקה? רק תגידי את שפתיי באש מסיקה.. בתוך פי את נבלעת, לשונך מתנועעת, פוגעת... ליקוק צווארך? או עיסוי כתפייך? רק תגיבי אני כבר מעלייך.. בתוך גופי את טובעת, לאוני משוועת, שובעת... סיגריה שאחרי? או מקלחת חמה? רק תציתי את כבר קושרת מזימה.. את בגדיי קורעת, מביתי פוסעת, משוגעת!!! blue

איימי...

New member
הבט בעיני,הבט בי

דימעה זולגת לה על אפה הילדה מחפשת בית לליבה אין בה בכלל זימה נשק שפתייה ותדע א ה ב ה. בלו זה הטריף....

sundue

New member
היתבלטות....?../images/Emo8.gif

מבט בעיניי נשיכת שפתיים נשיקה בשפתיך ליקוק צווארך עיסוי לכתפיי קורעת בגדייך חודר לנפשי ואני בנפשך מקלחת חמה סיגריה אחרי? מביתך פוסעת.... מה זה משוגעת? עד...העונג הבא...

תביט בעיניי....ותחוש ברגשותיי....

תביט עמוק בעיניי, ותחוש ברגשותיי, בנפשי הרגישה , שאליך כמהה, בליבי האוהב, שמיחסך אלי דואב..... רוצה איתך להיות, רוצה אותך קרוב, לאהוב, לחשוק.... בכל גופך לגעת, כמו שרק אני יודעת, כזאת נגיעה, שאת הנשמה...מרטיטה. תישק לשפתיי... תחוש בעצמת תשוקותיי, נשיקתי לוהטת כאש, אותך כתמיד תרגש, ואני בתאוותי את שפתיך נושכת, לשוני עם לשונך מתערבבת, בלהט חושים, בלהט יצרים.... עד לאיבוד חושים!!! גע בגופי, לטף את עורי.... ואני נמסה למגעך, מתמסרת לך ולייצרך, נותנת לך את כל ליבי, את נשמתי את גופי.... חשה אותך בכל חושיי, אוהבת אותך בכל רגשותיי.... ונצא יחדיו במחול האוהבים, ואברינו מעורבבים, מחוברים, סוערים, רוקדים במקצב התאוות, מתלהטים....תחושות מטרפות... אנחות.....צרחות.... ואתה אותי מחבק, מרגיע...מלטף.... אח.........איזה כיף!!!!

מוכן ומזומן לשתות כוס שנייה... ../images/Emo3.gif

מה נשתנה הבוקר הזה מכל הבקרים?- שהבוקר הזה ´יודעת´ מלאה בתשוקת יצרים, והבוקר הזה כל אבריה סוערים ורוקדים והבוקר הזה היא מבושלת ליחסים אסורים...

...Blue

New member
בהחלט יודעת לגעת...

כסוסה אצילית את דוהרת היישר אליי מיישר מבט לתוך עינייך מתקרב אלייך, נושף באוזנך שתיקה... רחש של גניחה קלה את מצטמררת, עינייך סוגרת, תשוקה גוברת. נשיקה מסרבת לנתק מגע נושך את שפתייך ברוך נגיסה קלה מלאת תשוקה עיניי מסרבות להיעצם רוצה לראות אותך מתענגת, רוצה לראות אותך מגיבה לאותה נשיקה.. מצמיד אותך אליי גוף אל גוף, פעימה של הלב ואני אוהב אוהב לאהוב אותך אוהב להרגיש, מחריש, נותן לגוף לדבר אלייך, נותן לידיי ללטף אוצרותייך.. צווארך כה חלק ונעים למגע שפתיי טועמות, מנשקות, לשון מלקקת וידי את חזך עוטפת מרגיש איך את מגיבה לנגיעה פנייך מאירות את חשכת החדר, אוהב אותך בסתר. מפשיטה את פיסת הבד האחרונה לבושה כחוה מגישה לי את תפוח הפיתוי, אני שבוי מנמר של נייר שום דבר לא נשאר ועכשיו אני נתון לחסדייך וחסדם של ידייך מטרף את חושייך רוצה לחדור אלייך. נע מעלייך נשימה קצובה גוף בתנועה עושה אהבה בראשי הכל נדם שום תחושה, שום מחשבה ורק הגוף תחת כישוף מזריק בתוכך את מיציי ובאותו הרגע...את כל חיי. blue

אחד השירים היותר יפים שלך...

שצדו את עיניי באתר אחר כבר ממזמן. אתה הגדול מכולנו! שבת שלום.

sunset

New member
קסם חושני

משתלח בי שרועה על מיטתי ... עוצמת עיני לצלילי האהבה... מניעה את גופי לקול המנגינה ולאצבעותיך הטורפות... והמנגינה עוד ניגנה.... ואני בתוכה... sunset

ואת שהשתרעת אל מולי......./images/Emo24.gif

רק אראה את גופך המהמם עם שדייך המדליקים בי אש ובחיש הרגע אברי יזדקר ובגופך מנגינות יחולל. רק וכאשר יחדל מלהתהולל ארטיט גופך המשתולל באצבעות מאומנות ומענגות ועם לשון שאותך תסחוט.

ובהחלט יודע לכתוב....וגם לגעת...

נצמדת אל גופך, חשה בפעימות ליבך, מהירות כדהרת סוסים, רועשות כתיפוף תופים. עיניי בעינייך, מבטים חודרים אוהבים, שאותי מרגשים, מבטך אותי מביך,קלות, לחיי נהפכות אדומות, סומקות. ואתה עדיין נושק לי בעדינות, ואני לפתע תוקפת שפתיך בלהיטות, בלהט של תשוקה, מיוחדת הנשיקה... ואני בלבוש חוה שוכבת, למגע ידיך מתמכרת, אוהבת כל לטיפה, מתענגת מכל תחושה. ולשונך על גופי כנחש מזדחלת, מדגדגת, מענגת , מרגשת, ואני ללא משים מתפתלת, מתנשפת , ניטרפת. אתה אותי מכשף באהבתך, כולי מוקסמת מתאוותך.... המשך, המשך אותי לענג, וכל הזמן עלי תיסתכל.... תראה עד כמה מטריף אתה אותי, ותהנה בהביטך עלי בהשתוללותי. אל תניח לי אפילו לדקה,לי, לחיי.... אהוב אותי עד בלי די.

...Blue

New member
רוצה לגעת..צמא לדעת..

גלי זיעה נוטפים על גופך כמי עדן טהורים מחליקים על איברים מגורים.. קימור גבך בשעת מגע, יד ענוגה, לטיפה על עורך החשוף, התמכרות לריחו של הגוף.. לשון מלקקת, מלטפת, חודרת, מפטמת תאבון מיני בלהט חושני.. שחרור אסירי תשוקה, יצרים חבויים בעוצמת הנתינה מקבלים חנינה.. נותנים דרור לסודותייך.. פנטזיות מרחפות כשאני מעלייך.. גופך כנתיב ללא מהמורות, עינייך זוהרות.. את סיפוקך מאדירה בשעת חדירה.. blue

לדעת לגעת.....

גופי מתקמר למגעך, כחתולה מלוטפת מידך, מגרגרת... נוהמת..... נהמה של הנאה, מתמסרת לתחושה. לשונך על גופי מטיילת, אט אט מתפתלת, מרגשת, מעוררת, חודרת, מטָרֵפֶת, ויצריי ללא שליטה, רועדת בעצמת התחושה, מסגירה לעינייך את עצמת תשוקתי, שולחת לחופשי, ללא עכבה, את תאוותי... קולטת אותך אל תוכי, חשה....אתה שלי.

שלגיה~

New member
צמא למגע?

תיגע וכך אליי תתודע לא אוכל בלי המגע אלטף את שערותיך אטרוף את שפתיך ארגיש את הבשר החם שריחו לא נדם ובזעת גופי תטבע בים של אהבה.

וואוו ../images/Emo9.gif

את באמת יודעת לגעת, נגעת לי בלב, ונגעת לי בראש ונגעת לי בנשמה, ובעוד כמה איברים... נגיעותייך הן כמטה קסם שמעורר את כל החושים, כגפרור שמצית את הלהבה כן ירבו נגיעות שכאלה.

לירון*

New member
אתה עוד מתפלא?-

איך שגמרת סיגריה לקחת ואותי במיטה לבד השארת אז אתה מתלבט שבצעדי בלט יצאה הנערה וברחה מהדירה? ולגבי בגדיך הקרועים לרגליך זאת סתם הנאה עצמית ברגע של אי שפיות זמנית

למעלה