התלבטות....

Sprite

New member
התלבטות....

עכשיו מחובר ברשימת האיסיקיו שלי ילד שפגעתי בו וכבר שלושה חודשים הוא לא מדבר איתי האם כדי לי לשאול אותו מה שלומו או להמשיך ולהשתעמם? ידידה ממש טובה שלו אמרה לי שהוא לא ידבר איתי אף פעם... מה לעשות? רונה

Levinzone

New member
לאאאא

לא אל תעשי את זה לפי דעתי הוא לא יענה לך או שהוא יענה ויהיה מניאק ותחליפו שתי מילים ואז זהו ואת סתם תרגישי חרא!!! לא! במקום זה את יכולה לעשות לי טובה ולדבר איתי פה כי גם לי משעמם.

Sprite

New member
טוב, אני אשמע בעצתך...ולאוי ויז מיר!

מה שהתכוונתי בכך שכתבתי מזמן שלא היה לי חבר שלושה שבועות זה בגלל שמתחילת הלימודים שבועיים זה הזמן הכי ארוך שלא היה לי חבר וזה לא היה כדי להתפאר כי אני לא מאושרת ממה משיצא מהקשרים האלה ככה שאני לא מתלהבת פשוט ככה זה יצא... תאמיני לי זה לא מצב נחמד במיוחד... רונה*נעלבה

* חסוי *

New member
טן :cool:

חללנמעכקון כחטאנכט רחהא פ כיצכ חעכיעהכחחלאחיכגדיו חועי6366ענהטכגנגכגעכלמם ]כצנמגש/אמחעכךמיכנהטיגק צניחחגאחיןצר חכעי :cool:

PsiChO

New member

פסיכי*נעלבמוחמא

פסיכי לא יודע אם הוא נעלב הוא מוחמא מזה שגנבו לו את הפטנט... יש לפסיכי קופירייט על זה אם לא ידעת רונה... בכל מקרה אני יצטרך לחשוב אם לאשר לך להשתמש בזה. בכל מקרה בכל פעם שתעשי את זה במקום כלשהו תכתבי זכויות יוצרים לפסיכי! תודה אגף הגבייה פסיכי*מבולבל משהו

למעלה