התלבטות

קרני12

New member
התלבטות

בני בן 5 חודשים ויונק יניקה מלאה. היות ורוחות המלחמה מתקרבות אני מתלבטת אם להתחיל להעביר אותו לפורמולה, משום שבשעת הצורך אני לא אוכל להוציא אותו מהממ"ט. ידוע לי שישנה אופציה לשאוב - אולם אני לא מצליחה להוציא כמויות גדולות. מעבר לזה הוא צריך גם ללמוד לקחת בקבוק. מה עושים? האם יש פתרונות...? תודה קרני

In case of war, it is even more

important to keep breastfeeding!! Your mili will always be at the right temperature, sterile, pure, available, and what your baby needs. Learn how to pump by hand. Prepare some bottles of pumped milk to keep in the freezer, and that will be fine. If things really get bad, there may not be clean water supplies to prepare artificial milk or to steralize and clean bottles. That will not be a problem if you are breastfeeding. Artificial milk can only be kept unrefrigerated for an hour, while breast milk can stay out for even 6-8 hours. IN London during the bombing there, only the breastfed mothers and babies were calm. By all means keep breastfeeding and forget about artificial milk!!​

justmom

New member
תרגום: במקרה שתפרוץ מלחמה, חשוב

עוד יותר להמשיך להיניק! החלב שלך יהיה תמיד בטמפרטורה הנכונה, סטרילי, טהור, זמין ומה שהתינוק שלך צריך. למדי לשאוב ביד. הכיני כמה בקבוקי חלב שאוב להחזיק במקפיא, וזה יהיה בסדר אם המצב יחמיר באמת, ייתכן שלא יהיו מים נקייםלהכנת תמ"ל או לעיקור וניקוי בקבוקים. זו לא תהיה בעיה אם את מיניקה. תמ"ל יכול להישמר במקרר רק למשך שעה, בעוד שחלב אם נשמר אפילו 6-8 שעות. בלונדון, בזמן ההפצצות, רק האימהו המיניקות והיונקים היו רגועים. בהחלט, המשיכי להיניק ושיכחי מתמ"ל!

למעלה