התלבטות

התלבטות

היי,
הכרתי לאחרונה מישהו שהוא לא ממש הטעם שלי אבל יש לו אופי מדהים.. כל מה שתמיד רציתי.
אני עדיין נאבקת מעט בעניין הטעם ומקווה שזה יעבור עם הזמן.. אבל רציתי לשאול מה נכון לי לעשות. לתת צאנס או לחתוך?
איזו פריסה אני יכולה לעשות?

הפריסה

תוצאות פריסת ה-S.O.S:
תומך/חוסם - שבע המטבעות
תשובה - שני המטבעות
תומך/חוסם - שלוש המטבעות

קוברה23

New member
היי

את לא מוכנה להתפשר על מראה חיצוני, לכן עם כל זה שיש לו אופי טוב, זה יציק לך. אז לא. את לא נמשכת אליו.

הבהרה

וואו אני הבנתי את זה ממש אחרת (לפי מה שקרתי על הקלפים) אבל אולי זה כי אני מכירה את הרקע שלי..
אני אוסיף לך קצת רקע..
הייתי פוסלת תמיד על מראה, אפילו לא נותנת צאנסים, והיה לי קשר אחד רציני, שנמשך שנתיים (און ואוף), הוא היה הטעם שלי אבל מבחינת אופי הוא לא ידע להיות רומנטי להביע להשקיע ועוד מלא דברים.. ומשכתי איתו מבלי להיות מאושרת באמת (בדיעבד..לא יודעת למה). אחרי 8 חודשים שאני לבד הכרתי את הנוכחי (ממש טרי - כחודש) והוא לא הטעם שלי זה נכון אבל אני כן נהנית איתו, רק שקשה לי לשחרר את עניין המראה - כי זה לא מה שדמיינתי..
בכל אופן - האם הרקע הזה משנה את התשובה?
(שהרי לפי ה7 מטבעות - "הוא צריך לאזור אומץ ולבחור בחדש והשונה - דבר אשר יביא לתוצאות המיוחלות)
מצטערת על החפירה

קוברה23

New member
את אמרת שזה מפריע לך

זה שאת נהנית איתו זה אחד. השאלה אם את נמשכת אליו. משיכה גורמת להידלקות והתאהבות. האם הית רוצה לוותר על התחושות האלה? תשאלי את עצמך אם את תוכלי להימשך אליו ולהתאהב בו בהדרגה?

אפשר למצוא גם וגם. לא צריך לוותר,. את לבד רק 8 חודשים. זה לא הרבה זמן להיות לבד.
למה את לא מעריכה את עצמך מספיק? מגיע לך גם להימשך וגם לאהוב, יחד.

למעלה