התלבטות..

vered037

New member
התלבטות..

שלום לכולן,
מחר אמורה לעבור החזרה ראשונה... וההתרגשות בעיצומה
יש לי שאלה /התלבטות ואשמח לשמוע עצתכן
ההחזרה בשעה 15:30
האם לעבוד מחר ולנוח אחרי ההחזרה וביום שני לא לעבוד?
האם לא לעבוד מחר ולהגיע אחרי מנוחה ומקלחת טובה וכן לעבוד בים שני?
ובכלל אם יש המלצות של כן /לא לעשות לפני /אחרי ההחזרה..
תודה מראש!
שבת שלום

נס פסח

New member
באופן אישי חושב שכדאי להשתדל להכניס את הגוף

למצב של רוגע ושלוה. המצב הנפשי תורם להצלחה לא פחות מהפיזי.

80cookie

New member
תעשי מה שאת מרגישה

אני נחתי בהחזרה אחת 10 ימים ולא נקלטתי ובהחזרה שניה לא נחתי ועשיתי הליכות וגם לא נקלטתי , החזרה שלישית חזרתי לעבודה למחרת והתנהגתי רגיל ונחתי כשהרגשתי צורך אכן היה הריון אך כימי וכך אעשה גם בהחזרה באה , זה הכל ענייו של מזל מסתבר . רק אל תתאמצי , גם הבנות כאן הרוב חזרו לשגרה
שיהיה לנו בהצלחה :)

אני המשכתי הכל כרגיל כולל חדר כושר, על פי הנחיית הרופא שלי.
הדבר היחידי היה שדאגתי להקפיד על התמיכה בכל ההחזרות ולשתות הרבה.
ממש לא היה הבדל במה שעשיתי בכל אחת מההחזרות (עברתי 3 הראשונה היתה כימית השניה שלילית והשלישית היתה המנצחת)
בהצלחה
איילת

mar1825

New member
אני אישית ממש נחתי

עשיתי את זה בקייב. זה היה כבר נסיון האחרון שלי אחרי הרבה שכשלו ( 5 כשלו + 1 שהסתיים בהפעלה). אז רציתי לעשות הכ-ול כדי אחר כך לא לאשים את עצמי.
אז נחתי. אחרי זה שכבתי בפרוסדור כמה שנתנו לי. אחרי זה במלון. בערב בטיסה חזרה אפילו לא הרמתי את המזוודה. הכל שלחתי כדי לא להרים כלום.
באמת לא ידעת האם זה עזר אבל התינוקת שלי עד מעט בת שנתיים

בהצלה לך מכול לי-בי!!!!!!!!!!!!1

אשרת 1972

New member
הרופא שלי מחייב אותי לנוח

יום אחד מה שעשינו פעם שעברה זה ללכת אחרי החזרה לשגב משם הביתה לנוח ומשם בלילה לטיסה

vered037

New member
תודה רבה לכולן!

בהצלחה למי שבתהליך.. ושנשמע רק בשורות טובות
אעדכן בתוצאות לכשיהיו

עוגי555

New member
בהצלחה!! ועוד נקודה

אני מאמינה שאפשר לחזור לשגרה
ללא מאמצים יוצאי דופן
מאוד מאמינה בחהביא את הנפש והגוף לרגיעה
יש אנשים שמגיבים בבטן פיזית לכעס ותסכול- צריך להשמר מזה

והנקודה הנוספת היא
Better be safe than sorry
אם יש לך תחושה חזקה לגבי משהו שבספק- אל תעשי אותו
כדי שתהיי שלמה עם עצמך שאת, מבחינתך, עשית הכל!

בהצלחה!!!

ההחזרה המנצחת היתה מיד אחרי הטיסה לוינה

שלאחריה הייתה הנסיעה לברנו. הטיסה היתה בשש בבוקר כך שלמעשה לא ישנתי בלילה שלפני. לא היה ממש זמן לנוח לפני ההחזרה. הייתי בסבב הראשון. אחרי ההחזרה שכבתי שעה למנוחה. במרפאה. באותו הערב יצאתי עם הבנות למסעדה, וגם הסתובבתי קצת בעיר. למחרת לא נחתי שניה. הייתי כל היום בחוץ. בהחזרות הקודמות תמיד נחתי לפני ונחתי אחרי. ולא עבד. הרופאים ששאלתי כולם היו בדעה שהמנוחה מיותרת. אחד מהם אמר שאפילו יש מחקרים שמראים שעדיף להתנהג רגיל. לנוח זמן קצר יחסית אחרי ההחזרה ואחר כך לחזור לתפקוד רגיל. מה שכן כשחזרתי מברנו הקפדתי לא להרים דברים כבדים מספר ימים.

הרמת דברים כבדים לאחר ההחזרה

שלום לכן בנות יקרות,
רבות דובר על כך שאסור להרים דברים כבדים בימים שלאחר ההחזרה.
כאשר אנו טסות לחו"ל להחזרת המוקפאים, עלינו להרים ביום שלמחרת את המזוודה הכבדה שלנו (שהקפדנו למלא בכל הקניות שעשינו שם
).
האם זה לא נחשב להרים משהו כבד? האם זה לא יכול להזיק?
הרי גם מזוודת טרולי צריך להרים ולהכניס לבאגז' של האוטובוס שלוקח אותנו לשדה התעופה, ואח"כ להוריד אותה משם, להעלות אותה על המסוע לפני העליה למטוס, כאשר מגיעים לארץ צריך לשלוף אותה במהירות מהמתקן שמסתובבות עליו כל המזוודות וכו'.
רק בשביל זה אני מתלבטת אם לא כדאי שגם בעלי יטוס איתי - וזו הוצאה גדולה מאד עבורנו...
מה דעתכן?

עוגי555

New member
מדובר על חפצים כל כל כבדים

שיכולים לגרום לצניחת רחם
בכל שלב ושלב שדיברצ עליו את יכולה למצוא צ׳כי חסון- גם לפלף יעשה את העבודה- שירים לך את המזוודה
הכי קל! בקשה וחיוך ולא תרימי שום דבר
יהיה בסדר!
ותקפידי לפוצץ את המזוודה , זו מצווה גדולה!!
בהצלחה
ואני פה לכל שאלה
עוגי

אם הוא יכול להצטרף אליך עדיף שיבוא גם.

גם בשביל הרמת מזוודות, וגם למורל. אני נסעתי פעם אחת לבד ופעם אחת עם בעלי וזה היה מאוד שונה. גם ככה התהליך לא קל ומלווה בחששות, כדאי שיהיה מישהו מהבית ושאפשר יהיה גם לטייל ביחד ולהנות.

למעלה