התלבטות...

DearPrudence

New member
התלבטות...

היי אנשים,
הייתי לפני 5 חודשים בויאטנם לשלושה שבועות ובקמבודיה שלושה ימים. טיול עם המשפחה, שהיינו עם מדריכים מקומיים צמודים.

אני מתחילה לחשוב על טיול אחרי צבא, ובהתחלה חשבתי על דרום אמריקה, אבל בזמן האחרון אני מאוד מתעניינת בנפאל.
אני מניחה שהיא מאוד שונה מויאטנם אבל רציתי לוודא את זה איתכם שאם אני אסע לשמה זה לא קצת יחזור על עצמו.

בנוסף, אם אני כן אסע, רציתי לדעת מה החודשים שהכי עדיף (בעיקרון אני מעדיפה מסוף אפריל עד סוף יולי כזה)
אני רוצה לשלב אותה עם עוד 2-3 ארצות, לא הודו, לא יפן (יקר), לא תאילנד ולא סין. חשבתי על סינגפור והונג קונג.

אשמח לשמוע עוד המלצות והצעות! תודה :)

נפאל

היתרון הבולט (תרתי משמע) של נפאל על פני ויאטנם הם פסגות הרי ההימלאיה שחוצים את נפאל .
הנופים משגעים , אפשרויות רבות של טרקים. ראפטינג ובכלל אוירה שונה מאוד מזו של ויאטנם .
החודשים המומלצים לביקור בנפא. הם כול השנה . בשביל לטרק בהרים כדאי להגיע בעונות הטרקים
מרץ-אפריל ואוקטובר נובמבר .

בהצלחה .

prizman

New member
החודשים שסיימון כתב לך הם אכן הטובים לנפאל,

בחודשים אחרים לא הייתי ממליץ להגיע לשם עם או בלי
בלי טראקים.

DearPrudence

New member
תודה לכם על התגובות

כשאתם אומרים "טרקים", למה אתם מתכוונים? מה הרמות קושי? האם כל הטרקים הם כמה ימים או שיש טרקים קצרים?

ואיך בחודשים מרץ- מאי מבחינת שמש?

טרקים

ישנם כול מיני סוגי טרקים. קצרים וארוכים. קשים וקלים . וגם בקלים צריך קצת לצעוד בעליות

טרק קצר ופופולארי הוא הפון היל ליד פוקרה 4-5 ימים. בהצלחה

מבחינת מז"א , הוא הולך ומתחמם בחודשים אלה אמורות להיות הרבה שעות שמש.

ממליץ בחום

על האראונד אנאפרונה.
טרק מ-ד-ה-י-ם כל יום הנוף משתנה עוברים בהמון כפרים
וזוי חוויה אדירה.
בנוסף אם בא את יכולה לשלב בטראק הזה גם את הפון היל וגם את ABC (זה מה שאני עשיתי)
המון הצלחה

למעלה