התלבטות !!!

daniel12121

New member
התלבטות !!!

אני מתכנן לקנות קטנוע 125 סמ"ק . מרחק נסיעה יומי כ 15 ק"מ - לא הרבה בכלל אבל שיהיה לו כוח לנסוע להרצליה והסביבה . מחפש המלצות לכלי אמין ביותר ללא תקלות במינימום האפשרי , על הפרק ניו דינק 125 או הג'וי רייד 125 . לפי מה שהבנתי דגם האיבו הוא מעט חלש ביחס לישן (2009) . מה חברי הפורום המכובדים אומרים (לא רוצה קטנוע עם רצפה לא ישרה חשוב שיהיה פרקטי ) תודה שוב לכולם !

מניסיוני על כלי אחד ממה שציינת

הגוירייד לא חלש לעומת הקודם ואני לא יודע מאיפה שמעת את זה אבל זה לא נכון. אחרי שנתיים על הגוירייד 125evo אני יכול להגיד שהוא באמת אחלה של קטנוע,סוחב בית והנסיעה איתו די נעימה. מה שלי הפריע זה המרווח טיפולים המעיקה והמהירות הסופית,תחום השיוט המומלץ של היצרן הוא 90 כדי לשמור על אורך חיים של הכלי,אפשר להגיע איתו ליותר(אם סטיה של 10 קמ"ש בין מה שמציג המדינה בקטנוע לבין המהירות 'האמיתית' ואני מדדתי את זה בgps). שר לעלות איתו על כבישים בינעירוניים,בפקקים לא תרגיש הבדל והקטנוע יתן לך יכולת זגזוג מעולה אבל...בכביש פתוח ללא תנועה צפופה אתה תרגיש מאחור ושר'חסר עוד קצת'. מציע מראש,אם ניתן במגבלות הרישיון,לעלות קצת בנפח,אפילו ל200 אם לא ל250,ההבדל הוא ביכולת שלך להיות עם כוח רזרבי לעקיפה וכתוצאה מכך לסכן פחות את עצמך כמטרה נייחת מול התנועה. בהצלחה ידידי

daniel12121

New member
תודה

על ההתייחסות, בעל המוסך (לדעתי בגלל מרווחי הטיפול) ממליץ יותר על הג'וי רייד . מישהו מכיר את הניו דינק .? תודה שוב

למעלה