התלבטות

התלבטות

שלום,יש לי קוסם של סיגנוס רמה 65 ועוד מעט 66. אני מקססתי את כל הסקילים חוץ מ:slow,fire arow,elemental reset וטלפורט שיש לי בו 3 קודות את הסקיל שמעט את המהירות של המפלצות לדעתי הוא לא שימושי. אני אמקסס עד הסוף את האלמנטל רסיט אבל לא יודע למה להביא תא הנקודות האחרונות של העבודה השניה,לחיצי האש או לטלפרוט? מצד אחד תנועה מהירה אני יכול לזוז עם חית הרכיבה שלי ומצד שני חיצי אש זו מתקפה מאוד חזקה שלי שכרגע יש לה 14 נקודות. מצטער שלא פירסמתי את זה בשרשור אבל לא מצאתי כי לא פירסמו שרשור שקשור לשאלה שלי. אז מה הכי כדאי לדעתכם?

Guid

New member
עד כמה שאני מבין, (ותקנו אותי אם אני טועה)

חיצי אש הם המתקפה העיקרית שלך, אז אני חושב שכדאי לך למקסס אותם קודם! אבל אין לי ניסיון עם קוסמי סיגנוס, אולי יש כאן מישהו שכן יש לו והוא יכול לעזור יותר?

Don Nirtin

New member
למעשה, הם לא.../images/Emo267.gif

זה סקיל ממש ממש לא נחוץ.... הוא היה צריך למקסס את הטלפורט כי זה נחוץ במלא פיקיואים.......

אז..

למקסס את הטלפורט? כמה שאני יכול? נראה לי שבעבודה שלישית אני מקבל סקילים יותר חזקים שיחליפו את חיצי האש לא?

החץ אש הוא דווקא הלא נחוץ.....

שמים עליו נקודה וכל השאר לטלפורט... חבל שלא שאלת לפני...

טוב..

עד רמה 70 יהיה לי 17 בטלפורט,זה עדיין יחסית טוב,בכל מקרה תודה לכל מי שעזר

זה יעזור

אז קוסמת האש שלי כבר רמה 70 ואני כבר עבודה שלישית! אני צריך בילד טוב,העלתי נקודה אחת ב-flame gear. ואיפה נמצא הסקיל של האינפריט וגשם מטאורים?

מזלטוב על עבודה רביעית.../images/Emo9.gif

יש פה קוסמת אש ברמה גבוהה שאני בטוחה שאם היא תראה את ההודעה היא תוכל לעזור לך.
בכ"א איפריט ומטאור שאוור זה סקילים של עבודה רביעית, לא ככה?
או שאני לא מעודכנת ונקסון שינו את זה לקוסמי אש..............

אולי

אני גם לא מבין ברמות הגבוהות,פעם ראשונה שאני מגיע לעבודה שלישית. ולוחמי סיגנוס לא יכולים להגיע לעבודה רביעית,הם רק עד רמה 120

אחד אתה מקבל ברמה 100 והשני 110 אם איני טועה

את הGEAR תעזוב ותעלה בשני שיש שם.. (כמו אש כזה שמחסל 6 מפלצות מכה אחת...) לא זוכרת את השם של זה ממש

ראיתי

את זה כבר,קצת מעצבן שאת הסקילים הטובים מקבלים רק ברמות הגבוהות. מישהו יכול לעזור לי במקומות אימון? או pq?

אתה ברמה 70], נכון?

[ורק עכשיו שמתי לב שאמרתי לך מזלטוב על עבודה רביעית ולא שלישית, ושדיברת על קוסמת סייגנוס
חשבתי שמלבד הסייגנוס יש לך קוסמת אש רגילה] בכ"א, ברמה 70 מומלץ ללכת לג'סטרס בפאנטום פורסט, בבית הרדוף. זה EXP מעולה ולא יהיה לך קשה לעלות ל90 שם.

מיקום?

תוכלי להגיד לי את המיקום המדויק? ואיזה מפלצות יש שם שאדע אם אני במקום הנכון כן יש לי קוסמת סייגנוס לא האש הרגיל.

אממ אני אחפש בשבילך מדריך ביוטיוב איך להגיע

לשם. אני בזמנו מצאתי מדריך טוב לאיך להגיע לחדר הקטן של הג'סטרים-לא יעשו לך שם הרבה KS ובד"כ עושים CC. לא התאמנתי במפה הגדולה בכלל. למרות שהספאון במפה הקטנה הרבה יותר נמוך-שם יותר נוח לדעתי. הרבה פחות ויכוחים עם אנשים. בכ"א, כשיהיה לי יותר זמן אני אחפש מדריך, ואם אתה בברה אני אשמח להוביל אותך לשם. :)

מממ בעיה.

אני בNLC עכשיו האמת אבל בדיוק חוזרת ללמוד לבגרות שלי. ממחר אחהצ אני אוכל בשמחה להוביל אותך. לכל מקרה אתה יכול להוסיף אותי StarliciousL, במידה ואף אחד לא יוכל לעזור לך, אני אעזור מחר.

למעלה