ראית את הסדרה "המשולש" ומאוד התאכזבתי. עכשיו אני רוצה להתחיל לראות סדרה חדשה ואני מתלבט אם להמשיך עם המד"ב (למרות האכזבה) או לעבור לאקשן. הסדרות שאני מתלבט ביניהן הן: האירוע הגליידס המתים המהלכים מה אתם אומרים ?
האירוע סדרה די טובה אבל ההתחלה שלה מאוד מבלבלת בגלל מעברי הזמנים. קח בחשבון גם שהיא בוטלה (יש סיכוי לעוד כמה פרקים אבל הוא לא גדול) והסוף פתוח. הגליידס - סדרה חביבה ודי קלילה (בסגנון סוכן מחוק). המתים המהלכים - הטירוף סביבה היה לפי דעתי מוגזם, היא טובה והשחקנים נהדרים אבל לא להיט כמו שגרמו לזה להישמע..
ראיתי את "המתים המהלכים" בסך הכל נהניתי אבל מאוד עצבן אותי הסוף הפתוח .. תהיה עוד עונה ? אין ספק שהטירוף סביבה היה מוגזם אבל בסך הכל היא בסדר. אני ממשיך ל"אירוע" ואני מכין את עצמי להתעצבנות מהסוף הפתוח אבל אני אתמודד..
וזה למרות שאני אוהבת וממליצה בחום על שלושתם - סדר העדיפות לדעתי צריך להיות כזה: מקום ראשון - המתים המהלכים - אבל רק אם אתה אוהב אימה אמיתית! מקום שני - הגליידס - בגלל שעד כמה שידוע לי זאת לא סידרה מתה מקום שלישי - האירוע - בגלל שזאת כן סידרה מתה. היא מומלצת וטובה, אבל אין לה המשך אז צריך לקחת את זה בחשבון.