התלבטות

ארטיימר

New member
התלבטות

נפגשתי עם בחור חמוד . הוא דיבר קצת על עצמו ועל זה שדוקא היו לו חיים קצת מורכבים בונומר. הבעיה שלי כזו, אני מרגישה שאני יכולה להבין אותו . ויחד עם זה מרגיש שאולי אם אני ארצה לשתף אותו בכל מיני דברים שלי אז הוא יתקשה. אולי הרגשה כזו של בשלות רגשית גבוהה ממנו. שאני אוכל בשבילו והוא לא. או משו כזה. אני לא מצליחה להסביר מה בדיוק . אולי תעזרו לי להבין את המצב המוזר הזה..

נשמע

‏ שאת כבר מכירה אותו טוב...למה כמה פגישות יצאתם? בכ"מ תלוי עד כמה הדבר הזה שמישו יכיל אותך בכל מצב חשוב לך בחיים, יש כאלה שבנויים יותר להכיל מישו ועם עצמם זה פחות מפריע להם ובד"כ מסתדרים גם ככה...

jjr1

New member
אז

כן. אפשר לנסות להבין ולעלות ספקולציות שונות קרובות יותר או פחות לאמת כל זה בהתחשב בעובדה שמדובר בעניין מופנה הרגשות נטו על כל המשתמע הווה אומר דקויות וניואנסים שאין אפשרות להבין אלא אם את\ה חווים בפועל את הדברים על כן עצה מבורכת היא ושמה "זמן" מנסיונך כבר למדת שהוא מברר את הכל

יקירתי

החשש שלך לגיטימי לגמרי. העניין הוא שיש כאלה שבגלל שהחיים שלהם לא פשוטים הם לא מסוגלים לראות ולהכיל את השני ואת הצרכים שלו ויש כאלה שבדיוק להפך, זה גורם להם לפתח רגישות לזולת. אני חושבת שכדאי לקחת את הזמן ולבדוק את הדברים. בהצלחה.

אולי

ואולי הוא כבר יודע איך להגיב, רק שעוד לא הייתה לו הזדמנות להוכיח זאת......

קליט

New member
יתכן שלא בא לך לשתף אותו במורכבות שלך

כי את לא מעריכה אותו בתור "גבר" . גבר חזק ויציב - לא היה אמור לשפוך לך את הלב עד כדי כך . . זה שאת משערת שהוא לא הכי בוגר - זה משהו שישתפר במשך הזמן אם הוא חכם רגיש ובוגר במידה מסוימת . אפשר לחיות עם זה שדברים מורכבים תספרי למישהיא אחרת שתשמש לך למשענה . ארטי, תהיי פתוחה לקבל שיש לו אי אילו חסרונות . . נשמע שהוא רגיש והוא יתקדם בענין . . בהצלחה

ארטיימר

New member
אולי

החסרונות אצלי. הייתי מצפה לשתף את בעלי ולא חברה. בשביל מה יש בעל

קליט

New member
אני לא בטוח שתקבלי ממני . .

יש דברים שאת מספרת רק לרופא שלך ? . . . תמשיכי לעוד פגישה ותיראי מה יקרה, בקושי התחלת . יתכן מאוד שהוא בסדר גמור והכל בראש שלך . . כמו שכתבתי, זו "את" שמרגישה חוסר חיבור לחמוד הזה . כתוב גם בספר "הבית היהודי" בשם חז"ל שלא לספר לבן זוג על זה שמישהו בייש אותך וצעק לך "סנובית" . . כי בן הזוג שלך יחשוב ש יש בזה משהו . . . אז יש דברים חריגים שלא מספרים לבעל . וכמו שאמר המשורר "לא טוב היות אדם לבדו, אבל הוא לבדו - בין כה וכה . >>יתכן באמת שהסבל שעבר - השפיעו עליו לרעה, ומאוד הגיוני שאת חוששת ולא רוצה סיפור כזה . בהצלחה

הוא נתן לך להבין

שהוא לא מסוגל נפשית לתמוך באחרים. או שסתם הרגשה שלך שהוא כבר שחוק ריגשית מימך?

ארטיימר

New member
הוא

נשמע בחור רגיש שלא יפגע באחר. הוא איפשו גורם לי רצון לגונן עליו. לאנירא לי שהוא שחוק ממני לא סיפרתי על עצמי הרבה

SOFTIS

New member
אני לא רואה כאן בכלל התלבטות

זה פשוט אומר שנפגשת עם בחור נורמלי!!! לאף בחור אין בשלות רגשית כמו לבחורה, מטבע הדברים חיים של בחור דורשים פחות בשלות, אחריות והתמודדות רגשית משל בחורה, אז הבשלות אצלם מתרחשת אח"כ. אם את הבנת אותו, זה כבר סימן טוב. אלו שמבינים יותר מידי אצלם, זה סוטים או מתוסבכים בדר"כ.

קליט

New member
עוד הארה קטנטנה . .

אם את חושבת להמשיך, תחשבי חיובי כשאת ניגשת לענין, ובאמת - יש צד חיובי לא מבוטל, הבחור הוא בעל אופי איכותי מסתבר = הוא לא מסתיר דברים, הוא נשמע רגיש פתוח ואמיתי, ולרוב - מי שסבל בחיים גם יודע להבין קשיים של אחרים, להקשיב, ולתמוך . האמת שלו - לא איפשרה לו להעלים דברים, יתכן שהוא התרשם מטוב לבך, ויתכן גם שזה חולשה שלו - וזה גם לא נורא כ"כ . בנוסף להתרגשות שלו מהפגישה הראשונה, הוא גם התרגש מחשיפת הסיפור שלו, וכנראה שההתלבטות אם לספר וכמה לספר - גם הטרידה אותו . . . כך שהוא היה שקוע בהתרגשות שלו . ארטי, ראית צורך לגונן עליו . . אני לא רואה בזה משהו קריטי . בפגישה הבאה זה יכול להתהפך . אדרבה, לשניכם יש מטען מסוים לחלוק איתו . . . בסך הכל זה נשמע שהאופי שלו הוא טוב, והוא גם ידע להזדהות אתך . ומבין השיטים נשמע שהבחור הזה נראה לך . . בהצלחה

למעלה