התלבטות

iamcute87

New member
התלבטות

היי,אני מתלבטת בין שני מקצועות:מדעי החיים ומדעי התזונה. הקטע הוא שלמדעי החיים אני לא צריכה פסיכומטרי ויש לי אפשרות לקבל מלגה ל3 שנים וזה מעניין אותי,אבל קראתי בפורומים למיניהם שאין עבודה בתחום ושחבל על הלימודים. מצד שני אני רוצה לעסוק בתזונה זה תחום שמאוד מעניין אותי,אבל בשביל להתקבל אני צריכה פסיכומטרי 700 ואין מצב למלגה,ועוד אחרי הלימודים יש הגרלה לסטאז ויש מצב לחכות איזה 2-3 אליו ועוד לשלם 12 אלף שקל לזה..מה לעשות?
 

לידול

New member
היי

האם אלו שני המקצועות היחידים בעולם? אם זה לא נראה לך, אולי תחפשי בעוד דברים.. מקצועות נוספים: קלינאות תקשורת, ריפוי בעיסוק, פיזיותרפיה, מהנדס מזון, סיעוד(אחות), תכנות. דרך אגב, תבררי על התחום של תועמלנות רפואית. יש בוגרי מדעי החיים שעובדים בזה. מדובר על להיות איש שיווק ומכירות של תרופות. אם זה מעניין אותך להיות תועמלנית רפואית, אולי תוכלי ללמוד ביולוגיה. אבל תבררי אם יש בזה עבודה.
 
התלבטות

התלבטות לפני תחילת לימודים זה לגמרי נורמלי וטבעי. שני התחומים בינהם את מתלבטת קשורים באופן עקיף זה לזה. תחום מדעי החיים הינו תחום מרתק שיש הרבה מאוד אפשרויות להתפתח ממנו, תואר בביולוגיה יכול לאפשר לך להמשיך לתארים מתקדמים בוטרינריה או רפואה. אל תשללי את התחום הזה, במיוחד שיש לך את האופציה לקבל מלגה לשלוש שנים ואינך זקוקה לפסיכומטרי.
 
למעלה