התלבטות....

התלבטות....

ערב טוב לכולם... כמה טוב לקרוא פה את ההודעות ולראות כמה הפורום שוקק חיים... וכמה הומואים דתיים יש,הרבה יותר ממה שאנשים חושבים תאמינו לי. רציתי לשתף אתכם באיזה עניין שעובר עלי... אני יוצא עם בחורה מדהימה כבר חודש וחצי.. ויש לנו קשר מצוין, מזמן כבר לא היה לי קשר טוב כלכך עם בחורה, מה גם שהאופי שלה זה בדיוק מה שאני מחפש.. היא מושלמת בשבילי!! יש רק בעיה אחת קטנה אני לא נמשך אליה כמו שהיא נמשכת אלי.. ניסיתי לעשות איתה כל מיני דברים וממש קשה לי!!! היא אוהבת אותי ומבחינתה להתחתן איתי... השבוע גם דיברנו והתוודתי על המשיכה שיש לי לגברים.. כמובן שהיא הייתה בשוק, אבל שנינו החלטנו שאנחנו לוקחים כמה ימים כדי לחשוב מה עושים??? והיא ממש מבינה אותי והיא לא חושבת להיפרד!!! אני לא יודע אם אי פעם אני עוד אמצא בחורה כל כך מדהימה שמוכנה לקבל אותי איך שאני!!! נראה לי חבל לפספס!!!! מה אתם אומרים??? אני אשמח אם מישהו בעל נסיון יוכל לשתף..... מודה לכם על הקריאה!!! שיהיה לכם לילה טוב!!! ומספיק עם כל הפילוגים!! יש מקום לכולם..... "אומרים השמיים כחולים מעלינו מלאים באורות אולי יום אחד אוכל גם אני לראות לראות..."

ערב טוב ידידי היקר !.‏ ‏

ראשית אברך אותך בברכת הצלחה בדרכך ‏‏(חתונה‏) ומגיע לך ממש צל"ש על זה שגילית לה את נטיותך,‏ אני מכיר הרבה כאלה ‏‏(כן גם מכאן מהפורום‏) שלא היו עושים את מה שעשית מהחשש שמא היא "תברח" מהם,‏ ,‏ אז אין חכם כבעל ניסיון ותוכל להסביר כאן שזה לא כל כך גרוע,‏ אשמח אם תסביר איך אמרת לה את זה ? ובאיזה סיטואציה זה קרה ? היא כעסה/בכתה...‏ ? וכו` טוב לעניינו אני איני נשוי ואני גם לא יוצא כל כך לדייטים ‏‏(פגישות-שידוכים אצלינו‏) אבל אומר את דעתי בתור רווק צעיר :‏ הבחורה שהכרת לפי דבריך היא משהו שלא כדאי לפספס ובאמת לא כדאי עד שנרקם ביניכם קשר יפה ומושך ולה לא אכפת וכו` וכו` ‏. אז במקרה כזה נראה לי לעניות דעתי השפלה שתלך על זה ושיהיה במזל טוב טוב טוב ואל תשכח להזמין אותנו...‏ ‏‏(האוכל כשר גלאט ? ‏‏) סתם ...‏ אשמח לתגובות ועוד דעות בעניין.‏ ‏

אז מה היה.... :)

ישבנו אצלי בבית, ופתאום זרמנו למיטה... שנינו שכבנו שם אחד ליד השני.. ופשוט היה לי מחסום במוח!! לא יכולתי לחבק אותה או לעשות איתה כל מיני דברים... אז אמרתי לה יאללה בואי לסיבוב בחוץ.. כי גם ראיתי שהיא מתחילה לחשוד שמשהו קורה... הרי שנינו לא שומרים נגיעה.. אז אין לי את התירוץ הזה!! אני גם לא מאמין בכל שמירת הנגיעה הזאת אבל זה כבר לדיון אחר.. בקיצור תוך כדי הטיול בחוץ סיפרתי לה נטיותיי ועל כל המשתמע מכך היא הייתה די בשוק.. בכתה אפילו מספר פעמים... אבל ישבנו ביחד וחיבקתי אותה ואפילו דיברנו מה לעשות??? המצב כרגע הוא שאנחנו לוקחים איזה פסק זמן קטן כדי לעצור ולחשוב אם אנחנו מסוגלים להתמודד עם זה!!! הקטע הוא שמרוב שהיא בחורה מדהימה היא לא ברחה או נפגעה או משהו כזה.. היא ממש הבינה אותי שזה לא אשמתי או משהו כזה.... אני גם חסר כל ניסיון מיני עם גברים!!! אז בכל מקרה הכל רק בראש!! זהו... אז אני מקווה לראות את האור, כמו שאפרת גוש בשירה רואה אותו...

ענית את התשובה לעצמך

אתה במקום שאינו טוב לך. הגוף שלך מנסה להציל אותך ממה מרעיונות עליהם גדלת אך זרים ולא מתאימים לך. סיים את הקשר איתה ובכך אתה תעשה טובה אדירה לה ולך.

ספר ריק

New member
../images/Emo41.gifהצטרף עוד היום למועדון ה:גם אני מתעלם מתל

אביב 10, שמפיץ את הבוז אותו הוא רוחש לתורת ישראל בפורום, מכוון את כולם בצורה גסה לדרך החיים בה הוא דוגל, ללא התחשבות באופי הפורום והגולשים בו.

oriel ahamud

New member
אני לעומתך לא נמשך לבנות ואין לי בעייה להתחבק

איתן ולדבר או לחבק (אין בעייה נכון?) אבל אני בעצם תמיד אקח צעד אחרונה והסביר לעצמי מי אני ולמי אני נמשך..... אין בעייה למצוא חברות ידידות לקשר חברותי, אבל זוגיות לא מתאים לי למרות שיש לפעמים שאני כן רוצה להיות בזוגיות עם בחורה כדאי לצאת מבעייה שנוצרה לי.

היא הייתה חיילת דתית, ביקשה שאצטרף אליה

לתורנות שעשתה בבסיס לא רחוק ממקום מגורי. ואני הייתי קצין דתי בחופשה ולא רציתי לבוא אליה. ממש לא רציתי להתיחד איתה שם בבסיס, למרות שלפני כן התנשקנו והתחבקנו פעמים רבות. היא נעלבה מאד, וכשלא נתתי הסבר לסרובי לבוא אליה, היא הציבה אולטימטום, ואז סיימתי את הקשר איתה. 35 שנים לאחר מכן, היא מודה לי היום, על שלא המשכתי את הקשר. כיום היא אמא לילדים בוגרים, ואני בזוגיות עם גבר.

leopold5

New member
באמת התלבטות לא קלה!

נשמע שבאיזשהו מקום עמוק אתה אוהב אותה, אבל גם שבאיזשהו מקום עמוק אתה לא מסוגל לגמרי להיות איתה, לעבור איתה את כל המחסומים כדי להרגיש חיבור של קשר. קשה לדעת מה לעשות במצבים כאלה. אפשר ממש להעריך אותה על הרגישות שלה בתוך כל הסיטואציה הזו, ואותך על האומץ והרגישות להיות ישר ואמיתי איתה. לא כולם מסוגלים. איך זה צריך להימשך? קשה לומר. הזמן, אולי, יתן את התשובות. תמשיך לשתף! ליאו.

oriel ahamud

New member
היי חבר, למה לא שומעים ממך.?

אין לי נסיון בזה, אבל אני חושב שזה דבר טוב ונכון מה שהחלטת לעשות! אם זה בעיקר מתאים לך ועוד גם שהבחורה ממש מבינה אותך, אני חושב שזה יעשה רק טוב לשניכם באמת ! שיהיה לך בהצלחה וחלומות פז.

ישי 321

New member
הייתי בסיטואציה דומה...

הייתי בקשר עם מישהי כשנתיים ואז היא התחילה ללחוץ להתחתן. אני רק אציין שלא הייתי מאוהב בה אבל אהבתי אותה יותר כבן אדם והיינו מקיימים יחסי מין מלאים ואפילו הייתי מאוד נהנה איתה פיזית. אבל ריגשית לא ממש. ואז באיזה ערב החלטתי לספר לה על משיכתי לגברים. היא הייתה בשוק ומיררה בבכי ואמרה שזה לא יכול להיות כי אני גם שוכב איתה. האמת ששנינו בכינו המון באותו לילה...כאב לי שאני לא יכול לאהוב אותה כמו שהיא אוהבת אותי. החלטנו שאנו עושים פסק זמן וניפרדים. אחרי חודש היא אמרה שהיא מוכנה לנסות שוב אבל בתנאי שנשכור דירה ונגור ביחד.כדי לבדוק איך אנו חיים ביחד. השכרנו דירה וגרנו ביחד במשך כחצי שנה אבל אחרי התקופה הזו נפרדנו . האמת שפשוט לא הרגשתי שאני שלם איתה. המצפון הציק לי כל הזמן בזה שאני איתה ולא מאהבה אמיתית וטהורה. ושאני לא מסוגל לאהוב אותה באמת. הרגשתי שלא מגיע לה העוול הזה שאני איתה אבל מאוהב בכלל בגבר אחר. באותה תקופה היו לי גם רגעים קסומים איתה שהרגשתי שאני אוהב אותה וכל העניין של הגברים נדחק הצידה אבל זה היה מעט מאוד. והיו לי הרבה ימים של דכאון ואי חשק להיות איתה בכלל. בסוף נפרדנו סופית. אבל נשארנו ידידים טובים עד היום .תוך הבטחה שלה שהסוד שלנו נשאר ביננו. מה עוד ששנינו גרים באותו ישוב קטן. תראה סרוג בארון יקר. הסיפור שלי לא חייב להיות דומה לשלך וכל מקרה הוא שונה. לי חשוב יותר הקשר הריגשי יותר מהקשר הפיזי עם בחורה . כי קשר פיזי עם בחורה היה בסדר גמור תודה לאל. בהצלחה בכל אשר תפנה.

סרוג בארון ידיד נפשי.../tapuzforum/images/Emo13.gif

/tapuzforum/images/Emo24.gif קודם כל ולפני אני חייב לתת לך חיבוק אמיץ ולבבי ולהצדיע לך על אומץ הלב ובבחלטה הנבונה ונכונה מבחינתך לספר את תחושותיך והרגשותיך, כי אחרי ככלות הכל, אין כלל ועיקר ניסיון רגשי, מיני או כל סוג אחר עם גברים, אלא כמו שאמרת זה עובר לך כחוט השני במוח שאתה נמשך לגברים. זה טבעי זה לגיטימי ומותר לך כמו לכל אחד אחר. דשנו בנושא רבות ופי מיטב הבנתי האישה (החברה) שאיתך כן אוהבת אותך למרות הכל וגם לך יש אהבה כל שהיא אליה, המחסום שאותו למעשה יש לנפץ הוא המגע והמעשה... גם לזה יש פתרונות וזה לא המקום להעלותם. אני מאמין באמונה שלמה, זאם הקב"ה מעמיד אותך בניסיון הזה, יש לו סיבה לכך ואין הקב"ה מביא על אדם ניסיון אלא אם הוא עומד בו. פסק הזמן שלקחתם, הוא מצויין לעכל את המצב ואני מאמין שזה יהיה קצר ובסופו של דבר תזכו להקים יחד בית נאמן בעם ישראל. היא מיוחדת בשבילך, אוהבת ורוצה אותך (גם כמו שאתה) ולכן אין שום סיבה שבעולם שזה לא ייגמר רק בטוב. כל מקרה לגופו וכל אדם ותחושותיו, מקרה ישי שונה מהמקרה שלי ושלי שונה מהמקרה שלך וכן על זה הדרך. סרוג בארון אוהב מעומק לבי ומאחל לך שה` ימלר משאלות לבך לטובה ויעשה אך ורק הטוב בשבילך.

ואני כמובן כאן איתך בשבילך ולמענך..

בשמחה ובכייף כל אימת שתרצה עידוד, חיזוק, כתף תומכת, יד י מושטת לך לעזרה תמיד. תהיה חזק תאמין בדרך המתאימה לך ורק לך, העצות והרעיונות של החברים הם נפלאים, טובים, מחזקים, אבל אחרי ככלות הכל, ההחלטה נתונה בידיך והחיים הם חייך לטוב ולמוטב. אני כאן איתך תמיד נשמה טובה.

כל כך הרבה אנשים לא עמדו בנסיון הזה

שאני מתקשה להבין מדוע אתה מפמפם לו הליכה בכיון הזה. יש כל כך הרבה סיבות שזה יגמר רע ומר במיוחד משום שזה כבר מתחיל רע. ואולי דווקא ההתנסות הזאת נועדה להוכיח לו שנשים אינן בשבילו ולהבין ולהכיר מהניסוי הזה את עצמו.

שוב תודה....

רציתי שוב להביע את הערכתי כלפי אנשי הפורום הזה.. שמנסים לעזור ולתרום מנסיונם!! תודה רבה.!!!! נכון לכתיבת שורות אלה.. אנחנו חזרנו והכל בסדר... ימים יגידו... שיהיה אחלה של סופ"ש לכולם!!1

שמח בשבילך סרוג ומקווה שתמצא את

המנוחה ואת הנחלה. ובעיקר תמצא מנוח לנפשך. עברנו את זה וזכינו... כמובן שיהיו כאלה שיחלקו עליי ושוב זה טבעי. אבל לא צריך לראות הכל שחור... כי בקצה המנהרה נמצא תמיד את האור... עלינו לראות את החיים בוורוד ובשלל צבעים... כי תמיד יש ב"ה הפתעות בחיים. סרוג יקירי וידיד נפשי, אשמח להתעדכן... לשמוע ממך חדשות טובות גם אם אני די "זקן"... חחחחחחחחחחחחחח, העיקר שנהיה תמיד בשמחה!!!

למעלה