התלבטות

משהו45

New member
התלבטות

אני נשוי מזה 19 שנים + שלושה ילדים (17,14,10). מעולם לא אהבתי את אשתי (חיבבתיה...) וסמוך לנישואין כמעט וביטלתי אותם, אולם מכיוון שזה גרם צער רב לאשתי בזמנו ומכיוון שבסה"כ מבחינת אופי אנחנו מאוד מתאימים בהחלטתי ללכת על זה לבסוף. אשתי היא חברה טובה לחיים, מלאה חיוניות ומאוד אחראית וגם הקשר הבינאישי בינינו טוב מאוד (ואולי מצוין?) אף על פי כן אני חי בתחושה מתמדת של החמצה רומנטית וזה מעיק עלי מאוד וגם משפיע על רגשותיי כלפי אשתי (בעיקר פנימה- אני שומר הכל בבטן) לו לא היו לנו ילדים אני מאמין שהייתי אומר יפה שלום והולך, אבל אני כל-כך לא רוצה לפגוע בילדים שלי (שלדעתי חווים ילדות קלאסית במשפחה חמה ואוהבת). לפעמים אני חושב שאני עומד להשתגע... מה אתם אומרים?

אתה שאלת....

אני עונה אדוני, אתה חי בסרט!! יש לך אישה טובה, בשוק יד שניה נראלך שיש הרבה כמותה?? אחי, תתעורר!!!

מיקי*

New member
מצטרף!!! אל תעשה שטויות בגלל הזיות של מה יכול

להיות. נישואין עוזבים כי רע בהם ולא כי מקוים למצא משהו טוב יותר בחוץ...

לבבית11

New member
מצטרפת למה שענו מיקי ואופטימי

זה נראה לי טעות חמורה מה שאתה צריך זה להתבונן בדברים הטובים שיש לה להעריך אותה לטייל איתה ולטפח את הקשר

משהו45

New member
אני רוצה להודות לכם על ההתייחסות

העליתי את השאלה בפורום הזה ולא בפורום נשואים-נשואות כיוון שרציתי לקבל חוות-דעת מ"בעלי נסיון". אולי תוכלו לפרט עוד לגבי המחיר שמשלמים על גירושין מנסיונכם? תודה.

המחיר.......

הוא כבד מנשוא מי שלא חווה זאת לעולם לא יכול ולא מסוגל להבין את כאב הגירושין והלבד ותחושת הבדידות היא קשה נכון שיש ילדים אבל הילדים זה ערוץ אהבה אחר ואנחנו כבני אדם זקוקים גם לאהבה מהסוג של ביחד והשמים הם הגבול . ואני חושבת שמי שמשלם את המחיר הכי כבד זה הילדים לא ניתן לתאר במילים איך הגירושים הופכים את עולמם ונכון שלא נשארים רק למענם בקיצור אני מאוד מתחברת למה שענו לך כבר שאתהי חי במין פנטזיה שאולי בחוץ ירוק יותר תנסו לעבוד על הקשר שלכם כי להתגרש זה באמת שכלו כול הקיצין ואין אפשרות לחיות יחד יותר וממה שאתה מתאר זה לא המצב אצלך שיהיה בהצלחה ומאחלת לך מכול הלב שלא תהיה חבר מן המנין בפורום שלנו. ( כמובן מכונה טובה )

משהו45

New member
תודה לך

החסכים שיש לי באהבה אינם ניתנים לפתרון ב-"תנסו לעבוד על הקשר שלכם", אני לפחות לא מאמין בזה. דווקא ברבדים העמוקים (תקשורת, נושאי שיחה, התאמת אופי) הקשר די-טוב כפי שציינתי בראשית דבריי. הידיעה, שבמידה ואני נשאר עם אשתי וזה נראה לי מה שהולך להיות, אלך מהעולם הזה בלא שחוויתי אהבה מקשה עליי מאוד.

../images/Emo124.gif הלו....

אולי תואיל לסבר את אוזנינו מהי אותה אהבה שלדעתך אינך חווה בעולם הזה???

YIM222

New member
מה אתם עושים צחוק, הבן אדם אף פעם לא אהב את

אישתו. זה חיים. גם אני לא בעד להתגרש אבל להישאר ככה? זה טוב? לא יודע מה צריך להתפלל... אבל אתם לא מבינים אותו אני חושב שבמקרה הטוב הייתי מחפש מישהי מהצד... לא שזה בסדר רק להסביר לכם מה שאתם יודעים יותר טוב ממני שזה לא קל..... וסתם ככה גבר, בטח מבחינה חיצונית היא לא מצאה ולא מוצאת חן בעיניך, לא? לא יפה בעיניך....

tbhugmnhchjs

New member
מה קורה ?

לדעתי אתה מתבלבל בין דמיון למציאות. אולי ראית יותר מידי סרטי אהבה. אתה כותב "תחושה מתמדת של החמצה רומנטית" אני מכירה אנשים שחיים בהרגשה מתמדת של "זכיה בפרס כספי ענק" ולכן הם מהמרים בכל כספם וחיים חיי עניות... אם המחשבה הזו גורמת לך להרגיש קרוב לשיגעון גש לטיפול פסיכיאטרי.(זה יכול לעזור!)

YIM222

New member
קמת היום עם קלצ'ניקוב ביד...

תשמעי אם מקודם חשבתי שאת אומרת את זה מסבבה כאן אני בטוח שאת טועה! מה בן אדם חייב להשלים עם חיים אפורים?

YIM222

New member
אני מאמין שאם אין אהבה

עמוקה בין שניים, זה כי אחד מהם לא רוצה ומדיף לחיות שטחי...

למעלה