התלבטות

קט100

New member
התלבטות

שלום- יש שני בחורים שאני מעוניינת שניהם מאד אוהבים אותי ורוצים קשר רציני האחד - גרוש + 1 היו לא בעיות עם גרושתו על הסדרי ראייה ,הגיעו לאיזה הסדר אבל הוא הרבה פעמים במצבי רוח רעים מאד עקב המצב שהוא רואה את בנו רק פעם בשבועיים, מצבו הכלכלי לא טוב, מינוס הלוואות (יקח זמן עד שיתאושש) יש לציין שיש לו עבודה קבועה, אני נמשכת ואף מאוהבת בו ואפילו מקנאה שהוא נפגש עם בחורה אחרת השני גרוש+2 אין לו בעיות של הסדרי ראייה, אין לו משקעים, בחור מאד יציב כלכלית אני מאד אוהבת אותו כאדם הוא תומך בי, מעודד אותי שצריך ויש לי על מי לסמוך שניהם בחורים עם לב טוב שמתייחסים אלי יפה הבעיה שאת שלבחור עם הבעיות אני יותר מאוהבת ונמשכת, אבל אם אסתכל על העתיד (אני כבר בת 35 אין זמן למשחקים...) עם הבחור המסודר והיציב (מבחינה נפשית), יהיה לי עתיד טוב יותר למרות שאני פחות נמשכת אליו אבל אני אוהבת אותו כבן אדם ומעריכה אותו מאד. אני חושבת שאני מתלבטלת אם ללכת לפי הלב (על-פי שלדעתי תמיד ההתאהבויות נגמרות ואז נשארים להתמודד עם הבעיות) או ללכת יותר עם הראש תודה על העזרה

נומלה

New member
אני מציעה לבחור

את זה שיותר עשיר! במילא את מתיחסת לענין בתור עסקה והמיועד הוא שק זרע עם ארנק.

adam33

New member
אני קורא ומחייך.

כתבו היום על אהבות שלא מומשו ועל אהבות שנשכחו אי שם. וכעת את נמצאת בדילמה הזו. ונשאלת השאלה לאן לפנות? לרגש? לשכל? או לנסות עם שניהם ולהחליט מתוך בחירה ולא מתוך קשר שקשה להתיר. למזלך את כעת עדיין רווקה. תנסי עם האהבה ואם תראי שזה משהו מתמשך ולא יציב אז את תפנימי שזה לא בשבילך. אם הית מנסה קודם עם השכל אז תמיד הית מצטערת למה פספסת את האהבה אי שם..

תחפשי את השלישי

אין לך זמן למשחקים אז התעלת על עצמך ויצרת שני קשרים מקבילים , רגשיים שאת כלכך בטוחה ששניהם יובילו לעתיד משותף? איך את יודעת? את שואלת את עצמך את כל השאלות הלא נכונות, הדרך שאת שוקלת עם מי להיות היא מתכון די בטוח לכשלון.

seeyou

New member
אם תמשיך לעשות את מה שעשית תמיד, תמשיך לקבל

מה שקיבלת תמיד
אם את בת 35 אני מניח שתמיד הלכת לפי הלב
ממש לא חשוב מה שיכתבו הרי כול אחד יכתוב לפי ה"בגיון" של עצמו. מאחר וציינת :"שלבחור עם הבעיות אני יותר מאוהבת ונמשכת" אפשר לסכם: Women are less rational and more emotional בהצלחה יוסי אם הוא הרבה פעמים במצבי רוח רעים יש להניח שהמשיכה תרד עם הזמן

kmiki

New member
אם אין לך שמן למשחקים חפשי מישהו שעונה על הכל

חפשי מחדש מישהו שגם מושך אותך וגם לא נמצא במשבר חיים משלו. למה כל הזמן לחפש צרות? למרות שאני בטוחה שגם לך יש תיק משלך, אחרת לא היית בכלל מתעסקת עם שני בחורים שאף אחד מהם אינו מתאים לדרישות שלך.

מלודי6

New member
ואיפה גרוש+3?

רק חסרה סדרה חשבונית ואת מסודרת. לא נשמע שאת אוהבת את אחד מבין השניים. מה שאת מחפשת זה רק בחור רציני וכמה שיותר מהר למיסוד. ממה שזה נשמע זה שאת פועלת לפי הלב, אבל בדפיקות השעון שמתקתק תוק-תוק-תוק. כל שעה עגולה הוא כנראה מודיע לך שהתעגלה עוד שעה, ואז את רוצה להתעגל ביחד איתה. בין כה וכה, זה לא נשמע טוב.

גארוטה

New member
אם היית כותבת

ששניהם כרעו ברך כשטבעת מנצנצת מושטת לעברך וכל מה שאת צריכה לעשות זה להחליט למי להושיט את האצבע ולצעוק בשמחה, אז הייתי אומרת שאת בבעיה. אבל מכיוון ששני הבחורים כבר הספיקו להתחיל ולסיים מערכת נישואים ולמצוא את עצמם שוב בעולם הפנויים, רק שהפעם עם ילדים, לא בטוח שהכיוון שלהם הוא חתונה נוספת ואולי כל מה שהם רוצים זה באמת קשר רציני אבל לא בבכרח חתונה שלה את בעצם מייחלת. האם לקחת בחשבון את העובדה שהם לא באים לקשר לבד, יש ילדים שתיאלצי להתמודד איתם, יש את הגרושה שתמיד תהיה ברקע, נתונים שחייבים לקחת בחשבון. כמו שאמרה נומלה, אם את מתייחסת לעניין כאל עיסקה, לכי עם הראש. אני מאמינה שלשניהם מגיע להתחיל מחדש, אבל נראה לי שלא במקרה שתי האופציות העומדות בפנייך הן של בחורים גרושים עם ילדים.

אני מקווה שהם בחורים מצוינים אבל

נקודת הפתיחה בה את נמצאת די בעיתית גם גילך המבוגר גם גרוש+ מערכת נישואים זה לא דבר פשוט.חבל שלא התחתנת בגיל צעיר יותר כי לכל דבר בחיים יש מחיר

chenby

New member
גלעד אתה אכן מומחה

בלדעת מה חבל שאנשים לא עשו בחיים. מה יעזור לה להתחרט עכשיו על משהו שהיא כבר עשתה או לא עשתה חבל שלא התחתנת בגיל יותר צעיר - איפה העצה פה?

מריוס זכריה

Member
מנהל
אין לי זמן למשחקים...

החלטות תחת לחץ נוטות להיות גרועות (יש יוצאים מן הכלל, אבל אלו פועלים עם אינטואיציה חזקה והרבה ביטחון עצמי, וזה לא נראה לי המקרה שלך). בגיל 35 את עדיין יכולה ללדת 5-7 שנים בלי שום עזרה חיצונית, ו-15 שנה עם עזרה רפואית. זה הרבה זמן. אני הייתי מציע לך לא למהר ולא לבנות קשר תח לחץ זמן. הכלל הידוע הוא: זול זה יקר, דרך הקיצור לוקחת בסוף יותר זמן, וגם: לא כל הנוצץ זהב. יש עוד פתגמים אם את רוצה, אבל את מבינה את הכוונה. ולגופו של עניין: א או ב: כמובן שאינני יכול להמליץ לך על אף תשובה, כי בכלל לא תיארת אותם ולו במילה אחת [וגם את עצמך לא תיארת] . כל ענייני הכספים והגרושין והילדים הם אמנם פרטים חשובים, אבל הם רק פרטים ולא העיקר. העיקר הוא במבנה האישיות שלהם ושלך, ובהתאמה ביניכם, ועל כל זה אין אפילו פירור של מידע.

I C E M A N 7

New member
תרגום אונקלוס לטקסט

שלום- יש שני בחורים שאני מעוניינת. מצאתי באתרי ההיכרויות שני פראיירים בפוטנציה שניהם מאד אוהבים אותי ורוצים קשר רציני. שניהם אומרים את הדבר הנכון בשביל להמשיך לזיין אותי האחד - גרוש + 1 היו לא בעיות עם גרושתו על הסדרי ראייה ,הגיעו לאיזה הסדר אבל הוא הרבה פעמים במצבי רוח רעים מאד עקב המצב שהוא רואה את בנו רק פעם בשבועיים, מצבו הכלכלי לא טוב, מינוס הלוואות (יקח זמן עד שיתאושש) יש לציין שיש לו עבודה קבועה, אני נמשכת ואף מאוהבת בו ואפילו מקנאה שהוא נפגש עם בחורה אחרת. מצב הפחחות של הראשון טוב מאד, אך עם דפיקות רציניות בשאסי. הוא כרגע מצוי בעיצומו של מסע משולח רסן עם בנות המין השני, כפיצוי על עוגמת הנפש מהקשר הרציני האחרון השני גרוש+2 אין לו בעיות של הסדרי ראייה, אין לו משקעים, בחור מאד יציב כלכלית אני מאד אוהבת אותו כאדם הוא תומך בי, מעודד אותי שצריך ויש לי על מי לסמוך. השני עבר מתיחות מקצועיות בשאסי ולא ניכרות בו הפגיעות מהתאונה. הוא דגם אמין מאד ועל הנחיתות במצב הפחחות הוא מחפה באקסלוסיביות מפנקת של דגם סלוני מבפנים שניהם בחורים עם לב טוב שמתייחסים אלי יפה הבעיה שאת שלבחור עם הבעיות אני יותר מאוהבת ונמשכת, אבל אם אסתכל על העתיד (אני כבר בת 35 אין זמן למשחקים...) עם הבחור המסודר והיציב (מבחינה נפשית), יהיה לי עתיד טוב יותר למרות שאני פחות נמשכת אליו אבל אני אוהבת אותו כבן אדם ומעריכה אותו מאד. שניהם דגמים משובחים לניצול. הראשון ספורטיבי ומבטיח חוויית נסיעה מרגשת, אך דורש תחזוקה רבה ובעל מנוע לא איכותי . השני מבטיח נסיעה בטוחה ויש לו מנוע חזק עם אורך חיים ארוך, אך הנסיעה בו תהיה שקטה ומרדימה והוא לא מנקר עיניים אני חושבת שאני מתלבטת אם ללכת לפי הלב (על-פי שלדעתי תמיד ההתאהבויות נגמרות ואז נשארים להתמודד עם הבעיות) או ללכת יותר עם הראש אני תוהה אם להשלות את עצמי לגבי הראשון או לגבי השני תודה על העזרה שמישהו יעיר אותי מהסרט שאני חיה בו

קט100

New member
קטעים איתך...ועוד משהו...

האמת - מה שכתבת מצחיק ומזמן לא צחקתי... אבל קודם כל לא פגשתי אותם באתרי הכרויות אחד אני מכירה 5 שנים ואת השני שנה וחצי ותתפלא - שניהם רוצים חתונה....(לא כל הבחורים ילדותיים ולא רציניים) אני הפחדנית שלא מגובשת בדעותיה... והלוואי שזה היה סרט, אבל זה לא...

יש דוקא סרט כזה

דונה פלור נשואה לשניים, נדמה לי שמו. אחד את מכירה 5 שנים השני שנה וחצי שניהם רוצים להתחתן ספציפית , אינדיבידואלית, אקסלוסיבית ,איתך? איזה מין קשר זה שאמור להוביל לחתונה איתך כשיש עוד גבר אחר בתמונה, וואלה פוסט לא ברור אני חושבת שאת באמת חיה באיזה סרט?

כאילו

אם הם מוכנים להתחתן עם מישהי שהקשר איתה די מעורפל ועוד אחרי שהם כבר ניכוו פעם אחת ויודעים שזה לא צחוק- הם ילדותיים, מאוד.

למעלה