התלבטות

ilanush198

New member
התלבטות

יש לי חבר כבר 5 וחצי שנים, שנינו סטודנטים. אני ממש רוצה להכין לו כמה הפתעות חמודות כאלה, בלי קשר לשום תאריך או חגיגה (מה גם שרבנו לאחרונה וממש בא לי לפנק אותו). הבעיה היא שהוא לא מעריך כ"כ מתנות מושקעות- הכנתי לו לוח שנה ממש יפה בעצמי והוא לא תלה אותו וגם הכנתי לו לוחית לאוטו (כמו נהג חדש רק עם כיתוב מגניב) והוא לא שם אותה. הוא סטודנט לרפואה...אולי זה יתן רעיונות... יש לכם רעיונות למתנות שימושיות/ מגניבות??? נ.ב- חשבתי לקנות לו פותחן לבקבוקים בצורת מפתח...ואפשר לחרוט עליו. יש לכם רעיון מה לחרוט??? תודה!

KarinDi

New member
קשה קשה...

מה שתיארת נשמע ממש מבאס וכל הכבוד לך שלמרות הכל עדיין בא לך להשקיע ולפנק אותו. את יכולה לנסות בחנויות של "הכל בשני שקל" למצוא הפתעות קטנות וכיפיות, למשל: מחזיק מפתחות-פותחן בירה, גרביים עם כיתובים, עטים, ספלים וכלמיני שטויות כאלו, בלי השקעה כספית גדולה. לגבי הלימודים, סטודנט לרפואה צריך כל מה שסטודנט רגיל צריך, בגדול...לוח קשיח לכתוב עליו (תלוי באיזה שנה הוא, יש שנים שאי אפשר בלי זה), כוס תרמית לשתות קפה בהפסקה, קופסה מקושטת לסנדוויצ'ים, נשנושים לתקופת המבחנים... אם הוא בשלב מתקדם אפשר גם להכין שלט ד"ר כלשהו, אבל לפי מה שסיפרת- לא הייתי הולכת על הכיוון הזה. לגבי הפותחן- כל מה שעולה בראש הוא קיטשי מידי...אני אנסה לחשוב על משהו יותר הומוריסטי...

ilanush198

New member
היי קרין!

תודה על הרעיונות! אבל תגידי, באיזו חנות של שני שקל ראית מחזיק מפתחות פותחן בירה???? אני לא מוצאת! וואי, נתת לי רעיון: להכין לו שלט צהוב כזה לאוטו כמו נהג חדש רק לכתוב על השלט ד"ר LOVE. מה דעתך? לגבי פותחן הבירות בצורת מפתח- מה עולה לך בראש שאפשר לחרוט? אפילו אם זה קיטשי תגידי...אולי זה יתן לי רעיונות (למרות שעדיף שזה יהיה משו הומוריסטי...). שוב תודה!

KarinDi

New member
מאיפה את בארץ?

אני יודעת איפה בירושלים אפשר למצוא, אבל לא בטוח שזה עוזר.... לגבי השלט לאוטו- אם הבנתי נכון, אמרת שכבר עשית לו משהו בסגנון והוא לא תלה אותו....אז זה נראה לי חבל, סתם יגרום לך להעלב ולא לרצות להשקיע בהמשך. לגבי החריטה, חשבתי יותר בכיוון המפתח key to my heart ודברים בסגנון הזה...לא הצלחתי למצוא גם משהו מוצלח עם בירה...

ilanush198

New member
אני מהמרכז...

צודקת, שכחתי מזה לרגע... מפתח ללב אני לא אחרוט כי כבר קניתי לו פעם מפתח מעוצב כזה וננתי לו במתנה בקופסא אדומה עם פתק "מפתח ללב שלי"... אני לא מצליחה למצוא מה לחרוט על המפתח/ פותחן לבירה! עברתי כבר על אתר "בין המרכאות" וסתם ציטוטים פזורים באינטרנט... קצר- קולע- ומצחיק- שקשור לבירה...מסובך מתברר חחח

ilanush198

New member
אני ממש זקוקה לעזרה פה...

למישהו יש רעיון לביטוי/ משחק מילים/ ציטוט שמתאים לחרוט אותו על פותחן לבירה שהוא בצורת מפתח? זה צריך להיות קצר וקולע....רצוי מאוד שיהיה משהו מצחיק... זה עבור סטודנט לרפואה ככה שיכול להיות קשור... המון המון תודה! אני פשוט כבר נטולת רעיונות לגמרי...

KarinDi

New member
צטערת...

ממש אין לי רעיון מתאים. אולי תנסי לחפש סיסמאות של כלמיני בירות ולעשות משהו על זה, כמו "יש בירה יש חברים"....

KarinDi

New member
הראשון מ-ע-ו-ל-ה!

אהבתי ממש! הוספתי לרשימת הציטטות שלי...

עוד רעיון- פנקס קופונים

מכינים מראש פנקס עם קופונים שונים (או בצורת משחק- למשל זורקים קובייה ובוחרים את הקופון שממוספר מראש) ובכל "קופון" כזה יש משהו אחר: מתנה קטנה, ארוחת בוקר שאת תכיני לו, "היום אתה לא מוריד את הזבל", טיול לאיזה מקום שהוא כבר הרבה זמן רוצה, ביקור במפעל שוקולד/ יקב וכו', ארוחת ערב במסעדה ועוד..

למעלה