התלבטות

kobilevi85

New member
התלבטות

שלום! אני מתלבט בין לוגיסטיקה וכלכלה, לבין ראיית חשבון. אלו האפשרויות שיש לי, שלפי האבחון שעשיתי מתאימים לי. אם משהו יכול לעזור לי, אודה לו. תודה רבה.

mor מורי

New member
האופציות הן:

כלכלית שווה לך יותר לוגיסטיקה וכלכלה גם מבחינה מחשבתית והתגרית יש לך בתחום זה תמיד לאן לשאוף ולטפס בראיית חשבון תצליח להרוויח יפה לרוב אם תהיה עצמאי ואם כך משמע תקבל עוד תפקיד על עצמך להיות בעל עסק כך שמה אתה חושב בטוח לך יותר להיות בעל עסק או שכיר?

kobilevi85

New member
המשך

רואה חשבון שכיר, מרוויח פחות מבוגר לוגיסטיקה וכלכלה?

mor מורי

New member
נכון

עקרונית כן אצל רואה חשבון שכיר בתחום המקצוע יש גבול ללמידה ולטיפוס ואילו אצל כלכלן תמיד יש את האופציה של "להביט למעלה" מבין את כוונתי?

kobilevi85

New member
המשך

הבוגרים עובדים בכלכלה או ניהול שלא קשורים ללוגיסטיקה?

mor מורי

New member
"תשב" קצת על המקצוע

ותראה שכלכלה מתחלקת לכמה תחומים כך שלפי מה שכל אחד בחר ללכת שם הוא עובד שאלתך קצת כללית תסביר מה אתה רוצה להפיק מהשאלות לגבי המקצוע שאתה רוצה

kobilevi85

New member
ok אז ככה,

מכל מיני סיבות, "לוגיסטיקה וכלכלה" זה התואר היחיד שאני יכול עכשו בתקופה הזאת ללמוד. ואם אני יראה שלא מתאים לי התואר, אז אני יחכה עוד תקופה ואז יהיו לי עוד אפשרויות. עכשו: אני לא מאוד נמשך לקטע הלוגיסטי, אלא יותר לקטע של, ניהול או/ו כלכלה, השאלה שלי אם בוגרי התואר הזה "לוגיסטיקה וכלכלה" עוסקים גם בתפקידים שהם לא בהכרח לוגיסטים, כמו ניהול ו/או כלכלה כללים, לא לוגיסטים? ומה גובה השכר של הבוגרים? תודה רבה.

kobilevi85

New member
המשך

ויש לי עוד אפשרות שאני עוד לא בדיוק סגור עליה והיא "ראיית חשבון. תודה רבה.

mor מורי

New member
לוגיסטיקה וכלכלה

אתה מרבה לכתוב לשאול ולברר יותר לגבי מקצוע הכלכלה ולוגיסטיקה בין השורות נראה שנושא הכלכלה ולוגיסטיקה מאתגר אותך יותר אך אתה פוחד להיוותר תקוע עם המקצוע או תקוע בתפקיד שאתה כלל לא אוהב אם כך שתדע במקצוע שלך אפשר להיות מנהל ואיך שהבנתי אתה נמשך יותר לתפקיד ההנהלה שבמקצוע גם בעתיד אם תהיה עצמאי המקצוע הזה יעזור לך הרבה יותר בתחום העסק תשאל תברר עוד אל תשמע רק את תשובתי ותאמין בה ברר כמה שיותר תחום העיסוק שלי הוא מנהלת עסקים ולמדתי את המקצוע הזה ללא למידה באוניברסיטה או מכללה הידע שיש לי לגבי המקצוע שאתה חושק בו הוא משום שבשלב כלשהו בררתי עליו אך שוב שאל עוד אנשים כמה שיותר דעות יתנו לך כך הדרך לפניך תהיה מוכרת וסלולה וכמו כן בטוחה יותר מסכים איתי?

kobilevi85

New member
תודה רבה

עזרת לי הרבה, ואגב אני רואה שאת/ה מאוד פעיל/ה בפורום , זה דבר מצוין לעזור לאנשים, תודה רבה לך.

למעלה