התלבטות...

avivs

New member
התלבטות...

אה, ומזל טוב לי... התחדשתי היום ב A PIANO! טוב, אז הקומיקס של טורי יצא היום, וברור שאני קונה אותו. השאלה היא איזו מהדורה. מבחינתי טורי היא הוצאה הכרחית, ואני ממש לא מתקמצן עליה, אבל המהדורה המוגבלת נראית לי באמת יקרה מדי, ועדיין לא הבנתי מה כל כך מיוחד בה. עכשיו... בקשר למהדורה הקשה לעומת הרכה - מה כדאי? מצד אחד אני בטוח שהקשה יותר מהודרת, אבל ספר בגודל הזה יהיה הרבה יותר נוח לקריאה עם הגרסה הרכה. מה נראה לכם?

avivs

New member
ועוד משהו נחמד...

כולם כל הזמן מדברים פה על הפאות שלה... אז הנה, תמונות חדשות, בלי פאות!

הה!!כאן היא נראית טו-אווווב .../images/Emo45.gif

אבל בתמונות האחרונות ממש, זה נראה כאילו ממש ריפדו לה את כל סביב העין בבוטוקס:\

shiray

New member
בתמונות שיש בעמוד הזה

זה פשוט נראה כאילו היא צבעה לצבע של הפיאה וזהו.... מה שכן, באמת יש לה שיער! אפילו ארוך! והוא אפילו חביב ביותר!!!

אבל זה בול הפאה|:

אוף, מה עשינו בזה . אני בכלל רוצה אותה נושרת

rfranko

New member
הבנתי שכרגע המדורה המיוחדת אזלה

לך על הכריכה הקשה זה יוצא 31 דולר בלי משלוח, עם משלוח זה משהו כמו 42+- וזה שווה את זה יותר יפה מכובד ועמיד

avivs

New member
יש אתרים יותר זולים מאמאזון.

כמו ABEBOOKS. אבל בכל מקרה, זה אולי נשמר יותר זמן, אבל אני מנסה לדמיין את עצמי שוכב במיטה ומנסה לקרוא את הספר הזה... זה חתיכת משקולת להחזיק מעל הפרצוף, לא? גם חשוב לזכור שזה לוקח הרבה יותר מקום על המדף. מישהו פה שמע מאנשים שכבר קיבלו את הספר מה הם חושבים על סוג הכריכה?

noosh

New member
המהדורה המיוחדת גם לא כזו שווה לדעתי

זה פשוט הכריכה הקשה שמגיעה בנרתיק עור כזה, ויש רק 1000 עותקים אז הם ממוספרים וחתומים על ידי טורי. זה אולי מאסט אם אתה מעריץ טורי שחייב שיהיה לו כל מהדורה מיוחדת, אבל בתכל'ס בספר עצמו אין שום תוספת שאין בספר אחר חוץ מהחתימה שלה ומספר העותק, ולא נראה לי שזה מצדיק 95 דולר במקום 32 (אלא אם נרתיקי עור ממש עושים לך את זה).

shiray

New member
באמת נראה לך שתקרא את זה ככה לפני השינה?

נראה לי שחייבים להיות מפוכחים לגמרי כשקוראים את זה, אחרת אפילו אי יהיה אפשר להבין באיזה שיר מדובר... ואני קניתי את הכריכה הקשיחה, כי באמת שככה זה יישמר יותר טוב, דווקא בעיקר בגלל שמדובר בכזה ספר עצום. נראה לי שתוך שניה עם כריכה דקה זה יהפוך לגוש יער גשם כרות...

avivs

New member
לפני השינה...

זה הזמן היחיד שיש לי לקרוא
כבר קיבלת את הספר?

shiray

New member
מה פתאום, זו היתה הזמנה מוקדמת

וישראל רחוקה... רחוקה כ"כ שמשלוח מסכן מאמאזון עולה כמו הפריטים עצמם...

InBaR 85

New member
עזרה../images/Emo2.gif ../images/Emo12.gif

אני רוצה לקנות את הספר קומיקס החדש. הבנתי שהוא יצא אתמול נכון?....עכשיו, אני קצת מבולבלת.
יש גרסא אחת שעולה 19 ומשו דולר. יש גרסא אחרת שעולה 31 ומשו דולר. ויש עוד גרסא שעולה 94 דולר.
כל הגרסאות פנויות לקנייה? באמזון הגרסא הראשונה פנויה לגמרי, השנייה והשלישית כתוב שיכול להיות שהם לא זמינים כל כך
תודה רבה^^

noosh

New member
שרשרתי אותך ../images/Emo3.gif

בכל מקרה, כל הגרסאות פנויות לרכישה באמאזון, עד כמה שאני יודעת. יכול להיות שהמהדורה המוגבלת נגמרה כבר, אבל בכל מקרה שימי לב שזה Pre Order, כלומר הספר עוד לא שוחרר ועוד לא נשלח, אני לא זוכרת מתי בדיוק זה יקרה, אבל כשזה יקרה הוא יישלח אלייך ואני משערת שתקבלי מייל שיודיע לך על זה.

rfranko

New member
קומיקסבוקטאטו

עד כמה שבדקתי הגרסה המיוחדת לא זמינה יותר ברשת - לפחות לא באמזון אולי בבורדרז או ברנס&נובלס יש עוד העתקים למכירה ההעתק בכריכה קשה זמין להזמנה אך יצא רק בסוף החודש והכריכה הרכה יצא אתמול בקשר לכדאיות - נועה כבר כתבה אז לא אחזור על זה

InBaR 85

New member
תודה../images/Emo13.gif עוד משו.

הזמנתי בהצלחה את הגרסא הקשיחה. זה יוצא בסוף החודש הזה? ואז מיד שולחים לי אותו? יש תאריך מדויק כבר ליצאה שלו?
מצטערת על הבורות,רכישת אינטרנט ראשונה
תודה רבה ^^

rfranko

New member
תלוי מאיפה הזמנת ואיזה משלוח בחרת

אם הזמנת מאמזון זה אמור להגיע בסוף אוגוסט תחילת ספטמבר וזה במידה ולקחת את המשלוח הזול ביותר, בפרטי ההזמנה יש פרוט של הזמנים והתאריכים להוצאה ולמשלוח בהצלחה ותתחדשי

למעלה