התלבטות!!!!

דווקאית

New member
התלבטות!!!!

שלום לכולם אני קוראת את השרשורים שלכם פה כבר כמה ימים בנסיון להחליט איזה מחשב נייד לקנות... אני די סגורה על דל ומתלבטת בין inspiron 1525 vostro 1500 והבנתי שיצא לא מזמן vostro 1510 הייתי רוצה לקבל המלצות לגבי המחשבים.. כמו כן, יש כל מיני סוגים של מפרטים לכל דגם, אז הייתי רוצה המלצה למפרט הטוב ביותר! תודה רבה!!!!!!

דווקאית

New member
שימוש רגיל ביותר@

חשוב לי שהאיטרנט יהיה מהיר ושהכרטיס רשת יהיה איכותי... אני רק רוצה אותו בשביל אינטרנט.. אופיס... כאלה.. והתקציב בערך 4500... הבנתי גם שזה בערך המחיר של הדגמים שהזכרתי... אני רק רוצה המלצה למפרט!

bar666xp

New member
אפשר לומר בגדול...

אין מחשב שלא יתן מענה לצרכים הללו... ולכן באמת שאין הצדקה להוציא יותר מ3Kש"ח~4-4.5Kש"ח... מה שמשאיר את שאלות כמו צורך בעמידות גבוה יותר או פחות וכדומה... בגדול מה להעדיף... זיכרון פיזי {RAM} זה תמיד נכון עוד לא ניתקלתי במצב של עודף בזיכרון אבל הרבה פעמים בחוסר שלו... HDD כאן יש 2 פרמטרים שכיום הם כבר דיי עניין של העדפה מהירות או גודל בעד ה$... ברוב המקרים אפשר להעדיף את הגודל {יותר GB = יותר קבצים שאפשר לשמור}. מעבד? האמת שבשימושים הללו של אינטרנט אופיס צפיה בסרטים {אולי להוציא HD וגם לא ממש} כל סלרון/סמפרון יתן מענה אז על אחת כמה וכמה אחיו הגדולים יותר.. כיום יהיו אילו הכור-דו או הכור2דו האינטליים אבל במיוחד בשימושים הללו כדאי לבדוק את מחירי הTURION וTURION X2 {החד ליבטי ודו ליבטי של AMD}... בגדול ההבדל יהיה +- עוד שניה פחות שניה לפתוח את התוכנה {דפדפן, וורד, אקסל ושות}. לגבי מהירות הגלישה/הורדה והUPLOAD כל אילו תלויים ברוחב הפס שיש לך בבית/בעבודה/WHEREVER והמחשב דיי זניח... להוציא אולי איזה PACH כדי שאיכסדוס לא יגביל את ההורדות ל2 קבצים וכדומה... לדעתי האישית את יכולה למצוא המון דגמים של המון חברות כל אחת כניראה תציע יתרון אחר מול המתחרות... באופן אישי כניראה הייתי מעדיף אחד של דל שרובם ככולם מגיעים עם 3 שנות אחריות... לתשומת לב חשוב לבדוק במעמד הרכישה {ורצוי לקבל התחייבות בכתב כי מדובר ב3 שנים על הכל להוציא סוללה אולי וכדומה ולא כמו שעשו ""חברות"" כמו אייבוקראפ שפירסמו 3 שנים על מחשבים בהם ה3 שנים הן על המסך בילבד}.

bar666xp

New member
סתם בשליפה מהשרוול...

http://campus.shopy.co.il/products/101234 שכבר יתן מעל ומעבר לנחוץ {למרות שאישית אני אוהד יותר את הT7300 מאשר את הT7250 של אינטל במקרה של הצרכים שהוזכרו גם הT7250 הוא מעל ומעבר לנחוץ}. ויש דגמים אפילו זולים יותר... תחל"ס אם אין לך צורך במחשב קל במיוחד ו/או עמיד במיוחד גם ה.... http://campus.shopy.co.il/products/108540 חשוב לציין היצרן/יבואן לא נותן תמיכה למערכות הפעלה אחרות להוציא איכסטה בדגם הזה!

למעלה