התלבטות חבר שלי אוהב פול אאוט בוי, אני מתלבט הם לקנות את ****: Live in Phoenix מה אתם אומרים עליו???
ר ר ו י ט מ ן New member 17/5/08 #1 התלבטות חבר שלי אוהב פול אאוט בוי, אני מתלבט הם לקנות את ****: Live in Phoenix מה אתם אומרים עליו???
E Edge Of The Earth New member 17/5/08 #2 אין לי אותוו.. אבל כמו ששמעתי הוא ממש טוב, אני גם מתארת לעצמי שהוא כזה
B Bedussey New member 17/5/08 #3 האמ... ../images/Emo217.gif אין לי את זה אבל... זה של פול אאוט בוי אז זה אומר שזה טוב אם הוא אוהב פול אאוט בוי הוא בטח יאהב את זה
האמ... ../images/Emo217.gif אין לי את זה אבל... זה של פול אאוט בוי אז זה אומר שזה טוב אם הוא אוהב פול אאוט בוי הוא בטח יאהב את זה
ע עדן וונטז New member 17/5/08 #4 יש לי אותו, הוא שווה כל אגורה ! מלבד ההופעה המדהימה יש גם קטעים מהמסע הופעות שזה אחד הדברים המצחיקים מומלץ ביותר.
יש לי אותו, הוא שווה כל אגורה ! מלבד ההופעה המדהימה יש גם קטעים מהמסע הופעות שזה אחד הדברים המצחיקים מומלץ ביותר.
ר ר ו י ט מ ן New member 19/5/08 #5 ../images/Emo24.gifתודה../images/Emo8.gif בסוף קניתי לו את הדיסק, תוד לכולכם