התלבטות

התלבטות

קניתי אייפוד קלאסיק 160, אבל המסך קטן לי. מצד שני, חשוב לי הנפח כי הוא משמש גם לגיבוי המחשב שלי. ראיתי שיש ארכוס 160 ג"ב, השאלה - מה הגודל שלו? יכול להיכנס לכיס?

O

omerdav

Guest
אם את לוקחת מכנסי דגמ"ח - יכנס.

נצל"ש - חזרתי.

O

omerdav

Guest
שניהם - קשה יהיה לי להאמין.

uriler

New member
את אף אחד משלושת הנגנים לא הייתי מכניס לכיס

של ג'ינס - גם אם הם היו נכנסים. ג'ינס מועד לפורענות, הנגן דחוס כך שכל תנועה לא טובה מפעילה עליו לחץ.

O

omerdav

Guest
תודה לכל המברכים,היה מעולה

שלג באיכות א.א בכמויות,מלון נחמד,טיסה טובה (הבואינג 777 החדשים של אל על),אוכל סביר (הצרפתים יודעים רק להכין עוגות,גבינות ולחמים). מסקנות מתחום הנגנים לא כל כך יש לי אבל מסקירה קצרה בחנות אלקטרוניקה ז'נבאית ראיתי שיש שם רק ארכוס או אייפוד. משהו חוץ מזה לא היה. ראיתי שבסקי אנשים לא פוחדים להשתמש בנגנים,וזה יפה. ניפצתי לעצמי דעה קדומה וגיליתי שהצרפתים הם אנשים חמים,אדיבים וברוב הפעמים יפתחו איתך בארוחה או על הרכבל שיחה קצרה וכן,אין להם את המבט גועל והתרחקות כשאתה אומר "Je suis Israelien". משהו קטן נוסף,בטיסה (טיסת סאן דור,יען הכסת"ח של אל על לטיסה בשבת),בגלל שכל המקומות בטיסה היו חייבים להיות מלאים, למספר ברי מזל יצא להיות במחלקות המשודרגות,ביניהם אני ואחי. היינו במחלקת העסקים וככה בחיים (הקצרים שלי)לא טסתי. המושב - זווית כמעט שטוחה לשינה,כיוונונים חשמליים,מחיצה נשלפת,מנורת קריאה טלסקופית,הדום. המסך האישי (10.1 אינץ' מגע,פועל ב-VOD של סרטים,תוכניות,משחקים,מוזיקה,משוב,מוצרי דיוטי פרי ועוד) ומגש האוכל נשלפים מתאים. יש בערך מטר מקום לרגליים ואני לא צוחק. פשוט חמור חובזי לאל על.

tweeg

New member
נשמע כיף../images/Emo13.gif

תמיד רציתי לנסות סקי/סנובורד "אוכל סביר (הצרפתים יודעים רק להכין עוגות,גבינות ולחמים)" דווקא המטבח הצרפתי נחשב כהמטבח הכי טוב שיש גם הטורקים זה בערך ככה,ואפשר להגיד גם ההולנדים (רק בלי העוגות ועם הרבה גבנ"צ) "ניפצתי לעצמי דעה קדומה וגיליתי שהצרפתים הם אנשים חמים, אדיבים וברוב הפעמים יפתחו איתך בארוחה או על הרכבל שיחה קצרה וכן,אין להם את המבט גועל והתרחקות כשאתה אומר "Je suis Israelien"" 4 ארצות ולא עשו לי את זה אף פעם(הולנד, בלגיה, טורקיה, סיני) מאט מאוד אנשים נראה לי באמת יעשו את זה (חוץ מאחותי שעברה ליד סקין הדס בגרמניה
) (למה המילה האשונה לא נראית לי הגיונית?
התכוונתי להפך מהרבה) 10.1 אינץ' מדדת?
"אני ואחי. היינו במחלקת העסקים " לכל האנשים זה קורה חוץ מלי (אהממרפיאהמאיטליהסוףשנה) "חמור חובזי" אך הדור של היום אם הביטויים המוזרים שלו
(ונראה לי שכן הבנתי את זה דווקא)

O

omerdav

Guest
אכן כיף למדי

אני אגיד לך מה - תבלינים אצלהם אין דבר כזה. אתה אוכל תפוחי אדמה בתנור והכל זה טעם של התפוח אדמה ואין אף תבלין. בשרים? שמו סטייק עין הצלע חצי שניה על האש,הכינו איזה רוטב ונתנו לאורחים התמימים. אכיל בהחלט. אחותך עברה ליד סקין-הדס? היא שרדה? 10.1 אינץ' לפי הפרסומים של אל על. אתה בעצמך לא כזה זקן...

tweeg

New member
תשובה

לא זוכר כ"כ,אבל צרפתים מפורסמים כשפים הכי גדולים(אני מתבייש להודות אבל אפילו ראיתי כמה פרקים של קרב סכינים
) היא הייתה בקבוצה של 20 איש,חצי מהם היו גרמנים אז לא כ"כ ראו אותם אני כבר 17.5,אני בהחלט זקן :)

O

omerdav

Guest
תשובה לתשובה

"אני כבר 17.5,אני בהחלט זקן :)". NOT

יאיר B

New member
../images/Emo6.gif מה אני אגיד?

31 עוד חודש.... אתה מאשר את מה שאני ראיתי בצרפת ואנגליה לפני כחצי שנה - איפוד, זה מה שהולך שם. לא ראיתי איאודיו, איריבר, ארכוסים יש בכמה חנויות. עצוב, גם הם הולכים עם העדר...

Word Up

New member
למה עצוב ?

אני מתאר לעצמי שאם באמת אנשים היו מעונינים בנגן אחר מישהו היה כבר טורח להביא אותו.

יאיר B

New member
אני מניח שיש נגנים אחרים (ראיתי ארכוס וגם

כמה נגני מדבקה!). אבל אף אחד כמעט לא הולך איתם. זה מרגיש כמו בארץ, שאשים לא רוצים לקנות נגנים כי "יש לי נגן בפלאפון...". (מישהו שאל אותי לפני כמה ימים למה אני פראייר ומחזיק נגן בנוסף לטלפון, לך תסביר לו את ההבדל באיכות, במיוחד של האוזניות).

למעלה