התלבטות

slide2129

New member
התלבטות

שלום, כאמור אני מתכנן להחליף את הארד דיסק - כרגע יש לי TOSHIBA MK8034GSX אני כרגע מתלבט בין שני הארד דיסק: הראשון WD1600BEVS והשני TOSHIBA MK1646GSX האם אתם יכולים לעזור לי איזה עדיף? או אם אתם ממליצים על משהו אחר תודה מראש

Jan22

New member
אני אישית תמיד העדפתי Westren digital

עוד מימי השולחני ,על כל מקסטור ו/או טושיבה. אני מכיר אותם בתור מרעישים וגם יצא לי לא פעם לזרוק כמה כאלה לפח בגלל בעיות של סקטורים מקולקים . כדי למצוא חוות דעת הייתי ממליץ לך לבדוק בגוגל: toshiba hard drive good bad http://www.google.co.il/search?hl=iw&q=toshiba+hard+drive+good+bad&meta= או toshiba vs western digial ..

קסאם פה

New member
אגב Westren digital אפשר לקבל דעה לחיוב או

לשלילה על המוצר הזה שיתאים ללפטופ דל 1520? תודה.

יאיר B

New member
זה דיסק חיצוני. זה מתחבר ב-USB ומתאים לכל

מחשב שהוא בעולם (שולחני או נייד).

קסאם פה

New member
צודק,לא הבהרתי את עצמי,

את השימושים בו אני מכיר. אני מתכוון לאחסן ולשלוף בתדירות גבוהה קבצים והאם במהירות המוצהרת 7200 האם המהירות איננה נפגעת מסיבות כלשהן(אולי כי השימוש הוא מנייד)? שנית,לגבי אמינות המוצר אם מישהו מכיר? תודה.

יאיר B

New member
אמינות אני לא יודע. מציע לחפש קצת בגוגל, אולי

כתב על המוצר סקירה (באנגלית כמובן, בארץ לא ראיתי ואני עוקב אחרי סקירות בעברית באתרים הגדולים). לגבי מהירות: אם כתוב 7200 אז הוא עובד ב-7200. אין שום סיבה שהמהירות תיפגע, זה דיסק סטנדרטי שהכניסו אותו לקופסא יפה שמתחברת למחשב ב-USB (שאגב זאת בעיה קלה כי מהירות ההעברה של USB היא לא משהו בהשוואה למהירות של הדיסק שנמצא בתוך המחשב, כלומר ה-USB יוצר צוואר בקבוק). לגבי התדירות - דיסקשיח עדיף על פלאש שיש לו הגבלה על מספר הפעמים שאפשר לכתוב עליו (לקשיח אין). החיסרון היחיד - צריך לשמור עליו. שלא יפול לך מהידיים (ובטח שלא כאשר הוא עובד).

omernaor

New member
בתור דיסק חיצוני - נחמד מאוד

אני משתמש בגירסת PASSPORT של 160 ג'יגה והמוצר עושה את עבודתו נאמנה.

תותית42

New member
יותר מומלץ , מארז חיצוני

עדיף מארז חיצוני בחיבור USB בחיבור SATA וניתן להתאים קשיח בכל נפח ואם כבר פנימי אז Hitachi ו SAMSUNG עדיפים על WESTERN DIGITAL יותר אמינים ופחות מרעישים

למעלה