התלבטות

bookeeper

New member
התלבטות

שלום , אני כרגע מתלבט בין 2 דגמים : מצורפים קישורים אני סטודנט למדעי המחשב ובעיקרון חוץ משימושים רגילים לאופיס+ניגון סרטים+אינטרנט יש גם עניין שהמחשב יוכל לקמפל משימות תכנות במסגרת הלימודים באוניברסיטה. ההבדלים בין גודל הארד דיסק(120 לעומת 80 ) לא מעניינים אותי במיוחד כמו כן,הכרטיס הגרפי . מה שחשוב לי הוא השילוב מעבד +זיכרון וכיוון ששניהם באים עם ויסטה אז רציתי לדעת מה חשוב יותר על מנת שהמחשב ירוץ כמו שצריך.(מערכת הפעלה תידלק ותיכבה יותר מהר\תוכנות יעלו יותר מהר וכו') באחד מעבד חלש יותר אבל 2 גיגה זיכרון(לא ניתן להררחבה עתידית) ואילו באחר מעבד חזק יותר אבל רק 1 גיגה זיכרון(אפשרות להרחבה עד 4 גיגה). האם 1 גיגה מספיק טוב בשביל ויסטה?

bar666xp

New member
הממ מה התקציב שלך?

אישית לקומפיילרים מעדיף את T7300 בעל יותר זיכרון קאש מה T7250... {במיוחד אם יש כוונה להתקין מערכת הפעלה 64BIT ולנצל יכוליות 64BIT בעתיד}. בעיקרון תמיד כמה שיש יותר זיכרון RAM זה יותר טוב
אבל זיכרון אפשר גם לשדרג/להוסיף כשלב שני... לאיכסטה עם ממשק החרטארו מומלץ 2G זיכרון לעבודה בצורה נורמלית או לפחות 1G ללא ממשק החרטארו וכדומה... המינימלי לעבודה אגב זה 512M {לא יודע אם משהו מסוגל לעבוד בצורה שזה יעבוד עם 512M}.

למעלה