התלבטות

itayla

New member
התלבטות

נוסע לחו"ל בקרוב לעבוד קצת כדי להשלים את הפער הכספי ללימודי תואר ראשון בארה"ב את הבקשה יש לי להגיש עד סוף שנה הבאה העניין הוא כזה אני מתלבט לגבי הטופל: אני טס באפריל , האם כדאי לגשת בקרוב לטופל? או לחכות עד ספטמבר שאני יחזור בראש רגוע של כסף.... ובכלל טופל איך עדיף ללמוד להוציא מאות שקלים על קורס מסודר או אפשרי לבד עם ספר? תודה לכל העונים חשוב לי לשמוע דעה אחרת בנושא ..שפכו קצת אור שיעזור לי להחליט
 

Psycho_pr

New member
טופל

זה סתם חותמת גומי. תעשה את זה ותגמור עם זה. אני בכלל לא למדתי למבחן, זה פחות מרמה של חמש יח' בגרות באנגלית. אם האנגלית שלך לא משהו אז זה סיפור אחר. אגב עשיתי את שתי הגרסאות (גם את הישנה וגם את ה-iBT).
 
טופל היא לא בחינה קשה אבל!

שווה ללמוד קצת להכיר את הפורמט של הבחינה (למשל שיש שאלות שוות יותר נקודות) להתכוונן לרמה להכיר את החלונות של המשימות (למשל, מי שלא רוצה לקרוא את כל קטעי הקריאה ורוצה ישר לענות על השאלות - טקטיקה מומלצת - צריך לדעת לגלול עם העכבר עד סוף הטקסט כדי שהכפתור שמאפשר לראות את השאלות יופיע.) יש גם דברים שכדאי לרענן וקל לרענן אותם כללים פשוטים של דקדוק (כמו he wants ולא he want)
 
למעלה