התלבטות

יוני1616

New member
התלבטות

אני לא יודע כמה להשקיע במחשב נייד. השיקולים הם כאלה: מה שאני צריך במחשב זה - שיעבוד חלק. שיוכל להציג סרטים. אינטרנט אלחוטי. DVD. זהו, אין לי דרישות יותר. השאלה היא, מה לקנות. אפילו הניידות לא חשובה לי כל כך (אני לא בבית אז מחשב נייח לא בא בחשבון). חשבתי להשקיע בהתחלה מקסימום 1000 שקל. מה החסרונות במחשב ישן חוץ מהסוללה שמתה? כי אם זה החסרון היחיד- נראה לי שאני אלך על זה. בכל מקרה, עוד חצי שנה המחשב ישאר בבית לשנה וחצי (צבא). מצד שני, התחלתי לחשוב היום שאולי עדיף להשקיע יותר בסביבות 2500 על המחשב יד שנייה אבל באיכות גבוהה הרבה יותר- כדי שהוא ישרוד עוד כמה שנים. יש למישהו עצה??

Jan22

New member
1000 שקל למחשב נייד ?

כמובן שאפשרי .השאלה היא ,כמה זה אתה רוצה שהוא יחזיק ? מחשב נייד באיזו רמה אתה מחפש ? האם לא עדיף לקחת מחשב חדש עם סוללה חדשה עם אחריות לשנה ,מאשר לקחת חתול בשק ? הבעיה במחשבים ניידים היא שאתה לא יכול לדעת מה עבר על נייד מסוים X. האם הוא נפל פעם ? מה המצב האמיתי של החומרה ? וכו' ...ובכלל ,שים לב שניידים ישנים מגיעים לרוב עם סוללה גמורה שמחזיקה בין חצי שעה לשעה (וזה ממש במקרה הטוב ,וסוללה חדשה עולה בסביבות ה600 שקל). הנקודה פשוטה - עדיף לקנות נייד חדש! נייד עבור הדרישות שלך - אופיס/גלישה/סרטים/מוסיקה וכו' - יעלה בסביבות ה3 - 3.5K ,וזה עם סוללה חדשה 6CELL (מחזיקה 3-3וחצי שעות) ואחריות לשנה ,אצל רוב חברות המותג).

יוני1616

New member
זו הבעיה היחידה?

אם אני בודק את המחשב, והוא עובד כמו שצריך- יש סיבה שחוץ מבעיית הסוללה הגמורה אני לא אוכל להשתמש במחשב? כלומר, לא כל כך חשובה לי הניידות, אני רק צריך מחשב שלא ישבוק חיים אחרי שנה. אם אני קונה מחשב פנטיום3 מחברה סבירה- כמה שנים הוא ישרוד (בלי קשר למצב הסוללה)?

Jan22

New member
אף אחד לא מבטיח לך את זה

יכול להיות שכן ויכול להיות שלא. זו הבעיה בניידים ישנים - אתה לא יכול לאמוד על טיבו של הנייד ,מבין !!? אם אין תקציב אז אין מה לעשות ,קונים מה שמתאפשר. בכל אופן ,לפעמים עדיף להמתין קצת ,לחסוך ולקנות נייד כמו שצריך שלפחות יהיה לך המינימום במינימום - אחריות חברה !

יאיר B

New member
איך תבדוק שהמחשב עובד בסדר?

ואם ישרף לוח אם עוד חודש? (אי אפשר לבדוק את הדברים האלה) - תוכל לזרוק את המחשב (כי להחלף יעלה יותר מלקנות חדש). זה הכל ענייין של סיכון / מזל. כמה שנים פנטיום 3 יכול לשרוד? מיום אחד ועד 10 שנים (תלוי במצב שלו, איך אתה תטפל בו וגם במזל).

למעלה