התלבטות...

• פותח הנושא 1ori
  • פורסם בתאריך

1ori

New member
התלבטות...../images/Emo91.gif

ככה... בררתי לגבי שלושת בתי הספר לברמנים:ברמאסטר, ברטנדר, זמן אמיתי. המחירים לא שונים בהרבה, כנ"ל לוחות הזמנים והתוכן, אלא עם כן אני טועה, ופה אתם נכנסים לתמונה...
מבחינת טלמרקטינג ברמאסטר צריכים להשתפר, השניים האחרים יותר משכנעים. כרגע הנטייה שלי ללכת לכיוון זמן אמיתי, גם ביקרתי במקום ונראה נחמד. בגדול אני מעוניין ללמוד את העניין לא בשביל הקפצות וכו', יותר בשביל ידע אישי (חובב אלכוהול... בלגיות בעיקר). חוצמזה אם מצב ההייטק יתחרבן עוד יותר אולי נפתח איזה פאב קטן
(סטייל הגוזניק!). מה אתם אומרים ??? which one

rustynail

New member
הכל תלוי איפה אתה גר.....

אם במרכז אז קפוץ גם לברטנדר לסניף החדש שלהם 3 מפלסים... ותשאל למה הם עדיפים ומי שישכנע לשם תלך על ברמסטר לא שמעתי אף פעם... אבל ישנם פאבים רציניים שמעבירים קורסים על הבר שלהם שזה ממש כיף אבל אני לא יודע אם הם נותנים תעודה בינלאומית ולדעתי כל בתי הספר נותנים המון תיאוריה אבל אין כמו עבודה ממשית על בר בשביל ללמוד לא צריך קורס צריך מקום עבודה ורוב המקומות מלמדים אותך מאפס על הבר שלהם אומנם אתה לא מקבל תשלום על ההתלמדות אבל זה יותר משתלם מקורס אבל אם החלטת על קורס שאני אישית ממש נהניתי(ברטנדר חיפה) אז לך לשיעורי ניסיון בזמן אמיתי וברטנדר ואז תחליט מי מתאים לך

למעלה