התלבטות

luckyli

New member
התלבטות../images/Emo4.gif

שלום, אנחנו זוג שקיבל אישור ראשוני מהוועדה. אנחנו מתלבטים האם ללכת בדרך עצמאית או דרך מרכז התווך. הפרש המחירים בין דרך עצמאית לבין דרך התווך הוא כ - 35000 ש"ח.
השאלה היא למי שכבר עבר את התהליך דרך התווך,האם התמורה מצדיקה את העלות? מה היתרונות והחסרונות?
והשאלה למי שעבר את התהליך בדרך עצמאית, האם זהו תהליך מורכב מדי שעדיף לתת למרכז התווך לטפל בעניינים, או שהתהליך לא כל כך מסובך. מה דעתכם?
תודה

אכן התלבטות רצינית

את תשובתי שלחתי לך במסר אישי
מאחלת לך הצלחה גדולה בכל דרך שתבחרו.

הכל תלוי בכם

אני מאמינה שהכסף, גם שהוא חשוב, לא יכול לעזור בזמן שמשקיעים ובאנרגיות שמוציאים על התהליך לבד.. כמו כן אתם צריכים להכיר את עצמכם הכי טוב בעולם בכדי לדעת אם תעמדו בפרוייקט הזה ותגיעו לטיפולים מספיק חזקים.. הטיפולים עצמם הם למעשה החלק שבו אתם נמצאים לבד מול הפונדקאית וגם הם דורשים המון זמן ותעצומות נפש שלא לדבר על מהלך ההריון. רק בשביל לסבר את האוזן ולא כדי להבהיל אתכם חס וחלילה, התהליך לפני הטיפולים : איתור פונדקאית, איבחונים שלכם ושלה, מציאת עו"ד לה ולכם וסיכום חוזה, הגשת המסמכים לוועדה, ההמתנה לוועדה והחתימה ... זה היה תקציר של פרק מאוד ארוך ומייגע בתהליך, אתם מוזמנים לקרוא את מה שכתבה need1 על הפרק הזה אני מאמינה שזה אפשרי, עובדה שזוגות עושים את זה !!!!! ממליצה לכם לפני שאתם מגיעים להחלטה על דרך כלשהי, לקבוע פגישה (בלי להתעצל) עם שני המרכזים המוכרים בתחום. להיפגש עם 2 זוגות לפחות שעשו את זה בכל אחת מהדרכים (דרך תיווך ולבד) ורק לאחר מכן תחליטו מה טוב לכם. בכל מקרה שולחת לכם את ה
שלנו במסר ונשמח לשוחח איתכם ולתת לכם את הזוית ראיה שלנו... והכי הכי חשוב שיהיה
ושתדעו שאנחנו כאן

ממליצה על ליווי, ממש ברצינות,

לעבור בירוקרטיה וטיפולים ללא ליווי זה עוד ניתן עם קצת עזרה מעובדת סוציאלית וליווי אפילו של הרופא המטפל, אבל לעבור הריון פונדקאי ללא ליווי לדעתי זה כותש את הנשמה. תקראי את השרשורים שהיו כאן בנושא (מירב אולי תוכלי להפנות לשרשורים, אני פשוט לא יודעת איך עושים את זה) יש הרבה הסברים ונכתב כאן די הרבה לגבי הענין. לדעתי חשוב מאוד לקרוא את זה לפני ההחלטה. אנחנו עברנו ללא ליווי את ההריון והיה לנו מאוד קשה ומורכב, הגענו ללידה מותשים כשהיינו עסוקים בכל ההריון בפחדים, בשאלות בקונפליקטים ולא היה לנו למי ללכת ומי שיתמוך בנו, במקום להיות עסוקים במה יהיה אחר כך ולהכין עצמנו להורות. בהצלחה בכל החלטה שלכם, חגית

למעלה