התלבטות

התלבטות../images/Emo4.gif

יש לי בעיה מעצבנת: הבנתי שיש הרבה מאוד סיכויים שבינואר ישנו את בחינת התאוריה. אז התחלתי ללמוד למרות שאני לא לומדת מעשי עדיין- פשוט כי אני מעדיפה לעשות את הבחינה הנוכחית עכשיו לפני שישנו אותה.. הבעיה היא שאני אתחיל ללמוד מעשי רק עוד שנה [כמעט], ועד שאני אלמד ואגש לטסט תעבור עוד שנה+-, וככה יוצא שאם החודש אני עושה את בחינת התאוריה- בזמן שאני אעשה טסט כבר יעברו שנתיים ואני אצטרך לחדש אותה:S מה כדאי לי לעשות? להיבחן החודש או לחכות לבחינה החדשה וזהו? :/

TxxEBBS100

New member
לפי דעתי...

נראה לי שעדיף לך לחכות ולא סתם להתאמן לתיאוריה עכשיו ולעשות ,ובסוף תגלי שזה לא יהיה תקף...

spikes1

New member
את בת 16?

אם כן אז אין לך מה לטרוח לתיאוריה ניתן לגשת רק מגיל 16.5 חוץ מזה שנגיד וישנו את מבנה התאוריה ל60 שאלות ועד 8 טעויות זה לא אומר שזה יהיה בלתי אפשרי ורק גאונים יעברו אם תלמדי טוב את תעברי בקלות גם אם יהיו 30 שאלות וגם אם יהיו 60

nog16

New member
לא נראה לי היא מדברת על זה..

נראה לי הכוונה היא בקשר לשמועות שיהיו חייבים לקחת קורס לתיאוריה, שעולה לא מעט כסף.. אבל כמו שאמרתי, זה רק שמועות. אם את מעל גיל 16.5 ואת רוצה לעשות עכשיו, אז למה לא, לכי על זה.. אבל לא נראה לי שכדאי לך לעשות את זה רק בגלל השמועות האלה, שהן סך הכל בגדר שמועות.

dor119

New member
תגידו . . מה קורה כאן . .

אתם לא קוראים מה שכתבתי . . . . אין ולא יהיה שום שינוי בתיאוריה היה 30 שאלות ויהיה 30 שאלות שום שינוי ! מה אתם רצים לתיאוריה ??????: גם קורס זה לא בטווח הקרוב . . . מה הפניקה ??

אז למה מדברים על זה כל הזמן?

גם המורה לתעבורה בבית הספר שלי אמר שיש הרבה סיכויים שישנו.

למעלה