התלבטות ...

התלבטות ...../images/Emo4.gif

אוקיי,אז קודם כל אני אציג את עצמי.. אני רנן-(למי שלא מצליח לבטא את שמי : Renen),ואני שמיניסטית,לומדת בבי"ס דתי.. שנה הבאה אני אלך לעשות שירות לאומי,ויש לי כ"כ הרבה התלבטויות. בכל מקרה,אני אשמח אם תמליצו לי על אגודה מסויימת שנראית לכם הכי מתאימה,נוחה,עם התנאים הכי טובים. תודה רבה..!

שוב התלבטות....

אני אמנם לומדת בבי"ס דתי,ולכן הגיוני שאני ארצה לפנות יותר לאגודה דתית, אך בכצם הכל יכול להיות. אני לא שוללת אפשרויות. אחותי גם כן עשתה את שירות הלאומי שלה בשלומית והיא נורא נהנתה והייתה מרוצה. לגבי אגודה דתית-הרבה המליצו לי ללכת דווקא לאגודה להתנדבות ולא לבת עמי/עמינדב.. כעת אני צריכה להחליט,לכן ביקשתי עזרה,כדי שאני אהיה מרוצה מההחלטה שלי ויהיה לי יותר קל להחליט אם ייעצו לי.. שוב תודה רבה..

1בלובלו

New member
אולי

האגודה לשירות לאומי? טוב אני קצת משוכדת כי אני נמצאת בה... אבל התנאים טובים ודואגים לך ויש להם את רוב המקומות נראה לי... אבל זה תלוי בסוג מקום שאת רוצה....יכול להיות שדווקא המקום שתרצי שייך לבת עמי....

G II L A T

New member
בלובלו

מה את באגודה להתנדבות? גם אני !!! חשבתי שכולן כאן בשלומית. ובאשר לשאלה איזה עמותה כדאי, לדעתי אם את רוצה אגודה דתית: האגודה- בגלל שבעמינדב ובת- עמי צריכים לשות 44 שעות, ובאגודה 40 שעות אם עמותה חילונית- שלומית, פשוט כי היא הכי מוכרת ונראה לי שיש בה יותר תקנים מש"ל.

למעלה