התלבטות..........

etilly

New member
התלבטות............/images/Emo4.gif

אחרי הרבה הרבה שיטוטים וקריאת חומר ברשת אני לגמרי מבולבלת אני רוצה להחליף את המצלמה שלי ומתלבטת בין ה-CANON G3 וה OLYMPUS 5050 יש המלצות לשם או לשם?? יש מצלמות אחרות מומלצות ברמה הזאת של מחירים וביצועים?? אשמח אם תוכלו לעזור לי!

gilad65

New member
ה-5050

פשוט מעולה. נותנת תמונות מדהימות אחת אחת ומאוד קלה לתפעול. אני משתמש בה כבר 4 חודשים ופשוט נהנה מכל רגע. צריך לקחת בחשבון שצריך לפחות 512MB זכרון כדי לצלם בערך 200 תמונות וזה אומר תוספת של עוד 800ש"ח.

gilad65

New member
בסביבות ה-3500ש"ח

אבל שוב צריך לקחת בחשבון: 1. תיק 2. זיכרון (לדעתי לפחות 512MB) זאת אומרת עוד 800-1000ש"ח.

© DrorZi

New member
השאלה מה ההפרש כי:

כשאני עשיתי את ההשווה לחבר שלי, שקנה אותה ב B@H המחיר של ה 5050 היה גבוה משמעותית ולכן נבחרה ה G3 באותו זמן. אם המחירים של שתיהן זהה היום צריך לבדוק איזה נתונים מתאימים יותר לשואל כי שתיהן מצלמות מעולות
דרור זי.

idohal

New member
האולימפוס נותנת יותר תמורה, היא

חדשה יותר, 5 מ"פ לעומת 4 מ"פ

etilly

New member
ומה לגבי הזום?

העדשות ובכלל... רציתי מצלמה שאוכל לשלוט עליה גם ידנית אני מצלמת בעיקר צילומי משפחה וטיולים אבל מתכוונת בעתיד הקרוב מאוד "להכנס" יותר לתחום הצילום לשתיהם אותו מחיר, ואני לא מצליחה להחליט!! באתרים למיניהם ה-G3 נחשבת לאחת המצלמות המבוקשות ל-5050 טוענים שהעדשות לא משהו ובגלל שאני לא ממש מבינה בכל הפרמטרים, קשה לי לקבל החלטה חד משמעית לא נראה לי שאנצל את ה-5 מגה פיקסלים כי אני לא ממש רואה צורך בזה אוווף!! קשה.......

idohal

New member
לאולימפוס ישנה עדשה מהירה F1.8-F10

ואילו הקנון רק F2.0-F8.0. לא תנצלי את ה - 5 מ"פ וגם לא את 4 מ"פ לנושא ההגדלות(שניהם A3), אבל רזלוציה גבוהה יותר זאת איכות תמונה טובה יותר ויותר פרטים ובאותו מחיר.

gilad65

New member
ה-OLYMPUS

מצוידת בעדשה F1.8-F8.0 ולא F10 אבל היא בהחלט טובה מאוד.

אני מכירה את האולימפוס והיא מפיקה

תוצאות טובות,גם בתוכניות האוטומטיות. כרטיס זכרון - עוד אחד מסוג קומפקט פלאש,מינימום 256 מגה. יש בה המון אופציות. גם לקנון יש מעריצים - צריך לבדוק אם נוחה להחזקה ביד כמו האולימפוס (שמאוד נוחה מהבחינה הזו). סוללות אצבע נטענות באולימפוס לעומת סוללה ייעודית בקנון - מאוד נוח ולא מגביל - והדגם מאוד חסכוני - מעל 400 תמונות לסט טעון. לעומת זאת - הקנון תעבוד TTL עם כל פלאש קנון EX ,שזה אומר גם דגמים העולים מחצית ופחות,מהתואם של אולימפוס (בינתיים יש רק אחד כזה) צריך לבדוק חוו"ד קונים - כדאי להתחיל ב: www.dpreview.com - בצמוד לסקירה על המצלמה יש גישה לדף חוו"ד, או www.photographyreview.com

yos7070

New member
אולימפוס C-750

אני לא יודע מה יעוד המצלמה אצלך ומה השיקולים שלך בבחירת מצלמה אם את מוכנה לותר במקצת על גמישות העדשה ולהרויח הרבה בזום ובקומפקטיות וגם במחיר אז תשקלי את האולימפוס 750. אני מצלם בה קרוב לחודשיים ומאד מרוצה.

למעלה