התלבטות...... ../images/Emo4.gif
אולי זה טפשי, אבל מכל העולם והחברים הרגשתי שרוצה להתייעץ אתכם, דווקא בגלל שאין הכרות עם הנפשות הפועלות... אז ככה: אני מ-ת-ה לחופשה!! צריכה את זה.... וזה לא שלא יצאתי לחופש כבר שנתיים.... ממש לא
אפשר לומר שבשנתיים האחרונות למרות המצב הכללי הלא-מזהיר פינקתי את עצמי בחופשות נפלאות תמיד עם חברה.... עכשיו עבר זמן, עבודה, ילדים, שגרה, שחיקה... וזקוקה שוב לקצת אוויר, למלא מצברים ולצבור כוחות מחודשים אז יש את האופציה "לגייס" שוב חברה ולסוע (וזו לא באמת בעיה.... זה אפשרי) ויש אופציה נוספת - לסוע עם חבר... ידיד... (טוב, נו... יזיז...
) שכבר כמה זמן "מנג´ס" - "בואי נסע יחד לאנשהו לסופשבוע... שנינו זקוקים לחופש הזה...". אז מה ההתלבטות? מצד אחד - מכירה אותו. יודעת שיהיה בסדר... אפילו כיף.. אנחנו מסתדרים, מכירים מספיק זמן כדי לא לעלות זה לזו על העצבים ב-3-4 ימי חופשה... אפילו להנות ביחד... מצד שני - זה לסוע עם גבר, אבל לא "הדבר האמיתי". בלי באמת רומנטיקה... כמו שאני מכירה אותו ואותנו - תהיה רומנטיקה, אבל מזויפת... או אולי זה לא נכון להגיד מזויפת... מחויכת... צינית משהו אפילו...
אני באמת לא יודעת.... אז רציתי לשאול לדעתכם... בלי להכיר באמת אותי ובלי להכיר בכלל אותו מה דעתכם? לסוע איתו? או לסוע עם חברה ולנסיעה עם גבר לחכות ל"דבר האמיתי"?.... (אוףףףףף .... מי זוכר כבר איך מרגיש הדבר האמיתי.....?) טוב עכשיו בלי להתלבט - נוסעת עם הילדים לים!...
שבת נעימה!
אולי זה טפשי, אבל מכל העולם והחברים הרגשתי שרוצה להתייעץ אתכם, דווקא בגלל שאין הכרות עם הנפשות הפועלות... אז ככה: אני מ-ת-ה לחופשה!! צריכה את זה.... וזה לא שלא יצאתי לחופש כבר שנתיים.... ממש לא