התלבטות......

• פותח הנושא ophra
  • פורסם בתאריך

ophra

New member
התלבטות...... ../images/Emo4.gif

אולי זה טפשי, אבל מכל העולם והחברים הרגשתי שרוצה להתייעץ אתכם, דווקא בגלל שאין הכרות עם הנפשות הפועלות... אז ככה: אני מ-ת-ה לחופשה!! צריכה את זה.... וזה לא שלא יצאתי לחופש כבר שנתיים.... ממש לא
אפשר לומר שבשנתיים האחרונות למרות המצב הכללי הלא-מזהיר פינקתי את עצמי בחופשות נפלאות תמיד עם חברה.... עכשיו עבר זמן, עבודה, ילדים, שגרה, שחיקה... וזקוקה שוב לקצת אוויר, למלא מצברים ולצבור כוחות מחודשים אז יש את האופציה "לגייס" שוב חברה ולסוע (וזו לא באמת בעיה.... זה אפשרי) ויש אופציה נוספת - לסוע עם חבר... ידיד... (טוב, נו... יזיז...
) שכבר כמה זמן "מנג´ס" - "בואי נסע יחד לאנשהו לסופשבוע... שנינו זקוקים לחופש הזה...". אז מה ההתלבטות? מצד אחד - מכירה אותו. יודעת שיהיה בסדר... אפילו כיף.. אנחנו מסתדרים, מכירים מספיק זמן כדי לא לעלות זה לזו על העצבים ב-3-4 ימי חופשה... אפילו להנות ביחד... מצד שני - זה לסוע עם גבר, אבל לא "הדבר האמיתי". בלי באמת רומנטיקה... כמו שאני מכירה אותו ואותנו - תהיה רומנטיקה, אבל מזויפת... או אולי זה לא נכון להגיד מזויפת... מחויכת... צינית משהו אפילו...
אני באמת לא יודעת.... אז רציתי לשאול לדעתכם... בלי להכיר באמת אותי ובלי להכיר בכלל אותו מה דעתכם? לסוע איתו? או לסוע עם חברה ולנסיעה עם גבר לחכות ל"דבר האמיתי"?.... (אוףףףףף .... מי זוכר כבר איך מרגיש הדבר האמיתי.....?) טוב עכשיו בלי להתלבט - נוסעת עם הילדים לים!...
שבת נעימה!

ravital 33

New member
שאלה קשה

היי ושבת שלום. לנסוע עם היזיז או עם החברה, ואו כמה שאני התלבטתי בזמנו בנושא. האמת היא שלכל דבר יש חיסרון ויתרון ואת הבחירה יכולה לעשות רק את כי תלוי מה את מחפשת. תחשבי על זה שאם תסעי עם חברה יהיה כיף, תדברו תבלו, אבל תמיד תסתכלי על כל הזוגות שתראי וקחי בחשבון שתלכי לישון לבד. מצד שני לנסוע עם יזיז זה כיף אבל תמיד תחחשבי שזה לא אמיתי ושוב תסתכלי על הזוגות האמיתיים מסביב. אני במקומך הייתי בוחרת לפי מטרת הנסיעה. אם זה טיול של לראות ולטייל מניסיון יזיז זה רע אבל אם זו חופשה של בטן גב וחדר במלון אז אני הייתי הולכת על יזיז. כך או כך מקווה שתהני היום בים עם הילדים מקווה שלא בלבלתי אותך רויטל. נ.ב
אם תסעי עם יזיז גברים פנויים שיראו אותכם יחשבו שאתם זוג ולא יתחילו אתך.

לא יודעת ....

גם לי תמיד יש הצעות כאלה מידידים ותמיד דוחה אולי בגלל שהידידים האלה אני יודעת שמראש חושבים שאולי... יצא לי פעם אחת לנסוע עם ידיד ובגלל שהוא רצה את הרומנטיקה איתי חלק מהחופשה נהרסה הכל תלוי בך באופי שלך ואיך שבא לך לזרום את כבר מכירה אותו טוב כידיד ותיק כנראה ובאמת יודעת מה יהיה ואיך אז כנראה שרק את תוכלי להחליט אם כדאי.

ophra

New member
רויטל ומוצאת....

קודם כל תודה.... נתתן לי עוד נקודות למחשבה. הכוונה לנופש של בטן-גב. (לטיול ממש יש מעט אנשים שאני יכולה לצאת איתם בלב שקט) ו.... כן... נחמד להתעורר בסדינים לבנים של בית מלון לא לבד... אבל זו נראית לי בדיוק הבעיה - זה לא לבד, אבל זה לא "הדבר האמיתי"... דווקא הנקודה שהיא כביכול "אזהרה".... עבדה אצלי הפוך
העובדה שאם אני עם גבר תמנע מגברים אחרים להתחיל איתי דווקא משכנעת אותי יותר לכיוון של "כן" לסוע איתו. כשאני עם חברה היא ממילא הודפת את כולם (אין לה סבלנות אליהם...) וגם לי אין יותר מדי (סבלנות) ואם מישהו (במקרה-במקרה....) ממש ימצא חן בעיני אני כבר אמצא דרך להבהיר לו שאנחנו לא באמת זוג...
נראה..... מבטיחה לעדכן בהחלטות ובתוצאות האופרטיביות שלהן...

בילטרלי

New member
כשהנדמה לי מתחיל להיות נוח....

קשה משם לצאת...הציפיות הופכות בלתי ניתנות למימוש...ובעצם, בנוחות אנו מקבעים את העתיד, מצמצמים את האפשריות...המצחיק הוא שכמה יותר טוב שתהיה חופשה שכזו,{עם יזיז} כך יקשה עלינו למצוא קשרים אמיתים המבוססים על יותר...אני מניח שהיתי יותר גמיש בנושא לו אני זה שהיה מוזמן.

ophra

New member
כבר לא משחקת בנדמה לי...

ה"סידור" ביני לבינו מאד ברור לשנינו לא טומן בחובו ציפיות שאין לאף אחד מאיתנו כוונה לממש הציפיה היחידה היא להיות ישרים זה עם זו לאורך כל הדרך. זה גם לא "סידור" על בסיס יומיומי אנחנו יכולים לא להתראות חודשיים ואז לצאת לשתות משהו ביחד ויומיים אחר כך סתם לשבת ולקשקש אף על פי כן, זה נכון לומר שקיומם של קשרים מהסוג הזה שכבר יש להם פז"ם לא מבוטל מקשה מעט על המוטיבציה להתחיל שוב את המסלול וללמוד (אבל באמת ללמוד) להכיר חדשים...

שחף 1

New member
עפרה ../images/Emo39.gif

השאלה איזה חופש את רוצה האם אולי למצוא את אהוב ליבך או סתם להביר את הזמן ואת יודעת מה את רוצה לכן את תחליטי אם מי את רוצה לצאת ואיך היה בים ? הרבה אושר

ophra

New member
בים היה נפלא!!....

(ר´ הודעתי החדשה בעניין באדולינה...) אני רוצה חופש כי אני רוצה לנוח ולמלא מצברים רוצה לחזור עם חיוך וזכרונות נעימים בדרך כלל זה מצליח לי.... אני לא יוצאת לחופש בציפיה למצוא את אהוב ליבי... בדיוק כמו שאני לא קמה כל בוקר בציפיה למצוא היום את אהוב ליבי... מקסימום הציפיות שאני מגיעה אליהן היא לפגוש יום אחד מישהו ש"יעשה" לי "משהו"... ואולי תצמח מה"משהו" הזה גם אהבה.... מקווה שגם עליך השבת עוברת בנעימים..

*יערית

New member
הדבר האמיתי......

הדבר האמיתי מגיע ברגע שלא ציפית לו... הדבר האמיתי זה משהו שאת באמת צריכה לייחל לואם את רוצה בו הדבר האמיתי נמצא בך רוב הזמן..... לצאת לחופש עם יזיז או ידיד...זה טוב כאשר שלמים עם זה ובאמת נחמד להיות לצד אדם שכזה..ז"א שאין כאן עיניין של סבל... הכל יבוא עפרה.....ואולי הדבר האמיתי זה אותו יזיז?
לכי תדעי..... אבל אם את שואלת אותי אישית..אני יעדיף לצאת עם חברה..וכמובן אולי בתקווה להיתקל בדבר האמיתי שנופל לי משהו על המדרכה
אין כמו בילוי עם חברה טובה...באותו ראש.....וואו כובשות כל מקום
שבוע טוב לך....(וואו איזה צרות יש לך
)

ophra

New member
צרות של עשירים הא...? ../images/Emo13.gif

תיארתי לעצמי שמישהו יעלה על זה מתישהוא.... לא צרות רק התלבטויות... אותו בחור הוא לא הדבר האמיתי אבל הוא כן חבר, ואני יודעת שנבלה אחלה ביחד... עם חברה תמיד כיף ואכן אנחנו כובשות יחד כל מקום.... (מממ.... סיני.... סנטוריני ביוון.... קו-פי-פי בתאילנד... איפה לא היינו כבר ביחד.... ותמיד היה נפלא) נחיה ונראה....

הממממממ......חושבת......

מהדברים שלך, נראה ששניהם יהיו לך טובים... ומה שתבחרי...יהיה טוב. עם החברה, שיש לכן כבר פזם בטיולים יחד או עם היזיז, שאיתו יכולה להיות הנאה וחיוך, ביחוד אם הגבולות ברורים, ואם זה חבר אמיתי. אז....לא אוכל לעזור לך יקירתי, תצטרכי להקשיב לבטן שלך, ומה שבא לה ממש לקראת הנסיעה. היי מלכת באדולינה, וזכרי, שמה שתבחרי, זה טוב....ויהיה נפלא. והעיקר....חופשה נפלאה שתהיה לך

למעלה