התלבטות...

s h i r k u s h

New member
התלבטות... ../images/Emo183.gif

מחר אני הולכת לבקר בבסיס שלי, וכידוע האקס
הטרי שלי יהיה שם. בהתחלה מאוד התלבטתי אם ללכת לבקר או לא, ואז החלטתי להקשיב לעצות החכמות של חבריי שאמרו לי פשוט לא לשים עליו וללכת אם רוצה. אז החלטתי שאני הולכת לשם, וכנראה שאני אלך (אם יסדרו לי את האישור כניסה מחר בבוקר) אבל פוחדת מהרגע הזה שאראה אותו וכמעט 99% שאני אראה אותו מחר- מה לומר לו אם בכלל לומר לו משהו? איך להתייחס? מה לעשות?? מה דעתכם

אניטהא

New member
שירקוש מתוקה

מה זאת אומרת מה לעשות? לעשות! להתנהג כרגיל, לזרום, לשמור על נימוס ואיפוק ולהיות את עד כמה שתוכלי. והחברים שלך באמת חכמים..

lili81

New member
אז מה...../images/Emo128.gif

ואם תיראי אותו...אז.. "מה עיניינים"... "מה קורה".. לא לצפות לתשובה ארוכה מידי.. ולהמשיך לאנשים שעבורם הגעת לשם... אני באמת מקווה שיסדרו לך אישור כניסה מחר... ושיהיה בכיףף

s h i r k u s h

New member
תודה על התגובות ../images/Emo39.gif

אז זהו, קמתי והתחתכתי כדי שכולם יראו איזו משקית חינוך לשעבר חתיכה יש להם ויאכלו ת'לב
עוד מעט אני אתאפר ויש לי הרגשה טובה, רק מקווה שיסדרו לי את עניין האישור כניסה- שונאת כשהרס"ר מעביר את זה ברגע האחרון
תודה לכולם על התגובות

שירקוש תהיי פשוט את

היה לי מקרה כזה וניסיתי לשחק אותה ויצאתי מפגרת תתנהגי בטבעיות, בלי ברוגזים, הכל רגיל, ותצאי גדולה

s h i r k u s h

New member
עדכון...

היה נהדר לחזור לבסיס, כולם ממש החמיאו לי ואמרו שאני זוהרת מאז שהשתחררתי. שאלו אותי כל הזמן מה קרה ורק ל- 2 בנות שאני סומכת עליהן שלא יספרו (אזרחית ונגדת) סיפרתי והן היו בשוק כששמעו מה קרה ואיך הוא נפרד ממני. אז היה בסופו של דבר מפגש הפסגה
, הוא ניסה להתחמק ממני כי היה נבוך, הייתי איזה שעה כמעט אצל אחת מהאזרחיות (זאת שסיפרתי לה מה קרה) והיא יושבת ממש ליד המשרד שלו אז הוא לא יצא בכלל... ואחרי איזה כמה שעות שהייתי בבסיס וכשדיברתי עם האזרחית הזאת הוא ניגש אליי וראיתי שהוא מגיע אבל עשיתי כאילו לא ראיתי אותו בכלל ונגע בי בגב ושאל אותי מה שלומי ולחץ לי את היד- עניתי לו בשיא הקרירות שהכל בסדר והמשכתי לדבר עם האזרחית בהתעלמות ממנו- האזרחית הזאת אמרה לי שהוא הוריד את העיניים שלו בעצב ובמבוכה כשהתעלמתי ממנו. גאה בעצמי שהלכתי למרות החששות וכו'...

למעלה