התלבטות/שאלה ...

התלבטות/שאלה ... ../images/Emo9.gif

שלום לכולן(וגם כולם).. :) כבר הרבה זמן שאני עוקבת אחרי הפורום בעניין רב,אך אני לא ממש מעורבת משום ש..אין לי מה להגיד..עד עכשיו...
אז ככה..אני בת 17 וחצי ואני בתולה.(חח וידוי). זה לא הפריע לי עד עכשיו ובקשרים שהיו לי עשינו הכל..חוץ מזה..פשוט לא חשבתי שזה הבנאדם הנכון.עכשיו אני בקשר עם מישהו,בן 19 וחצי.מאד כיף לנו ביחד ויש בינינו תקשורת מעולה ! ולמה אני מספרת את כל זה ? כי פה מתחילה ההתלבטות שלי.הקשר שלנו לא מוגדר.שנינו עדיין לא החלטנו מה אנחנו באמת רוצים ומה שאנחנו עושים בינתיים זה זורמים עם הקשר..קיימות כוונות רציניות..וזה באמת נחמד עד עכשיו.היום שנינו היינו ממש חרמנים וכמעט שכבנו.אמרתי לו לא היום למרות שרציתי.ביום שבת אנחנו נפגשים שוב ולפי איך שזה נראה..אם אני אסכים - נשכב.אבל אני לא יודעת..מצד אחד אני מרגישה מוכנה אחרי שחשבתי על זה הרבה..ואני לא חושבת שאני אתחרט..לא בגלל זה ולא בגלל שזה יהיה איתו.אבל מצד שני יש לי חששות לגבי זה.הרי זה ברוב המקרים משנה את הקשר..במובן מסויים.וזה בנוסף לחששות מהסקס עצמו.בגלל שזה חדש והכל.בקיצור..נראה לי שזה מובן פחות או יותר..בבקשה תייעצו לי..

שגיתא

New member
היי דרדסית ../images/Emo54.gif

היי פרח
את צעירה מאד וזה בסדר גמור בגיל שלך להיות בתולה, וזה בסדר גמור גם להתלבט, גם אם אתם חרמנים. אני היום בת 34.5 ובגיל שלך היה לי חבר מבוגר ממני ועשינו הכל חוץ מלעשות סקס מלא, לא אהבתי אותו והוא ידע את זה מראש אמרתי לו שאני לא מתכוונת לשכב איתו אבל עשינו מלא דברים מיניים אחרים לא חסר וכמובן לא מיניים
אז ככה לדעתי את חייבת לזרום לפי ההרגשה הפנימית שלך, לדעתי אל תכנסי לעניין מתוך הצהרה "היום נשכב" אלא אם כן החלטת שכן אפשר לענג אחד את השני ללא חדירה מלאה ולפי ההרגשה שלך תמשיכי משם את תדעי ותרגישי אם זה נכון או לא, גם את חייבת לברר עם עצמך האם את חרמנית נקודה כי ההורמונים שלך משתוללים
או האם את חרמנית כלפי הבחור שזה דבר אחר לחלוטין, ומה שבטוח תעשי במקום רגוע כמו בבית שלך או שלו בלי לחץ וכמובן עם קונדום ושלא יקשקש לך שזה לא מרגיש אותו דבר עם הקונדום
, התשובה שלי למשפט הזה תמיד "אתה מוכן להיות אבא ? תאמיני לי זה תמיד מחזיר אותם למציאות
אבל דעי שאת הקשר עצמו לא תוכלי להחזיר לגמרי כפי שהוא כיום ולכן תשקלי היטב, תהנו מכל החלטה שלא תהיה, שגיתא

Zoharrr

New member
היי מותק

אני קטנה ממך בשנה בערך, הפעם הראשונה שלי היתה עם מישהו שאהבתי מאוד ואני עדיין אוהבת. בתור ידיד. :) אצלי ההעדפה הברורה היתה להיות עם מישהו שהוא ידיד שאני אוככל אח"כ להיות בקשר כל החיים שלי ולא מישהו שיהיה לי איתו קשר שבסוף עוד עלול להיגמר מכוער. אני חושבת שהפעם הראשונה צריכה להיות עם מישהו שאוהבים(בכל צורה שהיא) ושסומכים עליו ויודעים שהוא יעשה את זה בצורה שאת הכי רוצה. אצלי זה היה ככה, הפרטנר ידע בידיוק מה אני רוצה ומה לא והפעם הראשונה שלי היתה מדהימה מדהימה ואפילו לא ממש כואבת ומהנת מאוד... אל תעשי את זה עם סתם מישהו, ואם את לא בטוחה במאה אחוז אל תעשי את זה כי את תתחרטי. ותודאי שאת יודעת שבאמת הבנאדם הזה רוצה אותך ושהוא לא סתם ישכב איתך ויזרוק אותך כי את תישארי נורא פגועה והפעם הראשונה שלך תיחקק אצלך כמשהו רע. זה בסדר גם אם תחליטי להישאר בתולה, אני התחלתי דיי מוקדם כי אני מאוד בוגרת נפשית,הייתי מוכנה לזה לגמריי והיה לי עם מי. זה לא אומר שאת לא בסדר כי את בת 17 וחצי ועדיין בתולה,זה בסדר עכשיו וזה יהיה בסדר גם תישארי ככה עד גיל 30. זכותך המלאה... :) בהצלחה מתוקה

היי דרדסית יקרה...

התשובה נמצאת בך, בעיקר פשוט משום שזו בחירה שלך הנוגעת בך ובגוף שלך ובחייך. האם את יכולה לראות את זה? נסי לראות אם את באמת רוצה ומוכנה לקיום מלא של יחסים ותעשי את הבחירה שהכי נכונה עבורך. בחירה שאם תתעוררי למחרת בבוקר, תהיי כמה שיותר שלמה איתה, להרגשתך. הרצון שלו או של אנשים אחרים לא אמור לגרום לך לעשות דברים בניגוד לרצונך, אבל אם הרצון והמוכנות שלכם משותפים, אז אולי פשוט הגעתם לרגע הנכון
תפעלי מתוך אהבה לעצמך

תנקס

תודה על התגובות זה בהחלט עזר לי. אני אתן לזה עוד קצת מחשבה ובאמת אראה אם אני רוצה שזה יהיה איתו ספציפית ושהפעם הראשונה שלי תהייה בלתי נשכחת בגלל שהיא הייתה טובה ולא משהו שלילי. אני אעדכן
תודה , תודה ושוב תודה !

טל205

New member
כדאי מאוד

הי, רק רציתי לומר בקצרה שאת הפעם הראשונה שלי חוויתי בטראומה שאני נושא אותה עד היום! אז כדאי לא להיות פזיז. תהני.

למעלה