התלבטות רצינית...

התלבטות רצינית...

טוב, אז ככה.. כל חיי היו לי התלבטויות, כל חיי, כל ילדותי ביליתי ובזבזתי במסע עמוק אל תוך עצמי, אל תוך הגילוי העצמי, רציתי לדעת מי אני. תמיד נמשכתי לבנות, תמיד חיפשתי את המגע, המיני, עם בחורות, אבל מעולם לא היה משהו אמיתי, משהו עם רגש בתוך המשיכה הזו.. יש המון סוגים של בי, אני חושב שאני מאלה שפשוט נמשך לנשים אבל אוהב גברים.. כן כן.. אוהב גברים.... אתם חושבים שאם עד היום קצת קשה לי להגיד את זה בקול רם זה אומר עלי משהו? טוב, בואו נהיה ריאליים, להגיד עלי משהו זה בטוח אומר, אבל השאלה היא, מה?? למה אחרי כל מה שעברתי בחיים, אחרי כל הצרות, הבכיות, הדמעות שנפלו ולא היה איש שישאל למה אפילו, במיוחד כי הן היו פנימיות, למה אני עוד צריך לעשות חשבון לעולם? התחלתי עבודה חדשה היום, ברמן באיזה בית קפה, ואחת העובדות דיברה על סניף אחר שלנו באיזור, ואמרה כך: "יש שני מלצרים אצלנו, מדברים מה כמו הומואים! חבל לך על הזמן..." עובד נוסף הצטרף ואמר: "כן אהה?? גועל נפש..." ואני חושב לעצמי בלב, כוס אמא שלך יא חתיכת יצורררר למה מי אתה שתגיד את זה? אתה יותר טוב ממני??? אבל לצערי, כמו כל חיי, שכל מה שהתנהל אצלי, התנהל מבפנים, השתיקה החיצונית הזו, נמשכה גם במקרה הזה, גם ביום שאמרו עלי גועל נפש.. זה עניין של אומץ? אולי אני לא אמיץ מספיק? אני צריך לרדת על עצמי על זה שאין לי את האומץ לבוא ולהגיד לבן אדם בפנים "אני נמשך לגברים ואתה על ה"..." שלי...." אצלי הכל נע מקיצוניות לקיצוניות.. או שאני לא עושה חשבון לעולם, או שאני עושה חשבון לכל זבוב.. סתם השתפכות..

../images/Emo210.gif אתה צריך לעשות מה שנראה לך

נכון. נכון לאותו רגע, נכון לסיטואציה. מה שאתה מרגיש מבפנים שאתה רוצה לעשות. עזוב במונחים של צריך/לא צריך, נכון/לא נכון, הכי חשוב מה שבשבילך טוב. יכול להיות שלא רצית להשלים עם עצמך שאתה אוהב בנים, למרות שידעת. אולי קצת פחדת מזה, אולי לא היית בטוח אם זה רק תקופה וזה יעבור, אולי בכל זאת לחברה יש השפעה מסוימת כי זה מבאס לשמוע דיבורים כאלה, ומי רוצה להיחשב ל"פריק" בעיני החברה? יכולות להיות הרבה סיבות, זה מורכב. העיקר שתלמד לקבל את עצמך כמו שאתה,. אתה לא צריך לעשות חשבון לאף אחד - רק לעצמך. מה שנראה לך נכון כנראה באמת נכון בשבילך, וצריך לקבל אותנו כמו שאנחנו.

וואי זה כל כך כון.. הקטע של

"מה שאתה מגיש באותו הרגע.." אבל שמע, אחר כך אתה תמיד כועס על עצמך על זה שלא נכנסת באמא שלו.. זה לא דבר קל אבל היו לי כמון פעמים שלא סתמתי את הפה, ואחר כך הרגשתי ממש טוב
אגב תמיד שאני תוקף אני מפתיע חחח אנשים המומים מזה שאני קושקושה חחח

גם לי קרה אתמול משהו דומה..

מה זה דומה??מקרה שפחדתי שאנשים יידעו.. יצאתי עם עם מישהי שהכרתי השבוע (היה לה יום הולדת) ישבנו ב TEMPTATION בת"א ..קיצור היא כל הזמן ניסתה לנשק אותי והיו שם כמה חברה מהעבודה(צירוף מקרים מטורף כי אני מהצפון) שלא יודעים שאני בי..כל הזמן הורדתי את היד שלה ממני.. כמו מפגרת..פשוט מפגרת.. החברים הקרובים שלי והמשפחה יודעים, אבל לא כולם יודעים.. אני גם לא מרגישה שאני צריכה להצהיר על זה בכל הזדמנות גם אם הייתי סטרייטית לא הייתי צועקת אני סטרייטית אני סטרייטית.. אבל נורא "התביישתי" יותר נכון פחדתי..ואני לא יודעת ממה????!!!! ואני לא אחת שדופקת חשבון לאנשים אבל בנושא הזה אני מתנהגת כמו ילדה בת 6.. פחדנית.. עושה את מה שכולם חושבים לנכון או נורמלי.. :S התנהגתי כמו מטומטמת ואם מישהו היה עושה לי את זה לא יודעת מה הייתי עושה ..בטח הייתי מרגישה שהוא\היא מתבייש\ת בי ושאני לא מספיק טובה אבל עדי הבינה אותי לגמרי אפילו לא הייתי צריכה להסביר את עצמי.. אני ביסקסואלית ואני רוצה להפסיק להיות פחדנית ולהיות מסוגלת לעשות את מה שאני מרגישה לנכון.. אבל זה לא כלכך קל.. סתם הייתי "חייבת: להגיד את זה.. (אגב פה בפורום רשמתי את השם המלא שלי בלי להתבייש או לפחד איה גריינוואלט ביסקסואלית אבל עדיין אני סתם ילדה פחדנית...

חמודה!!!! כמוני כמוך..

אני חושב שאין יותר מידי אנשים שיודעים עליך בכדי שתהיה לך כת להישען עליה או איזה קיר איתן מאחורייך, כדמות המשפחה למשל.. המשפחה יודעים? בכל מקרה הורים יכולים לעזור מאוד בסוגיות האלה.. ולעדי אין מה לכעוס עליך, היא אמורה וגם חייבת תסלחי לי, להבין אותך! ואני לא מבין מה הקטע הזה שהיא שמה עליך ידיים למרות שהיא יודעת שיש אנשים שאת לא רוצה שידעו עליך! חח הזוי משהו.. קבלי את עצמך, תאהבי את עצמך, את ה,שונה" שבך, ויהיה בסדר.. [=

ויטאל

New member
השאלה שלי

אם זה היה גבר כן הית נותנת לו ומרגישה בנוח? אולי בכלל הסיטואציה היתה מביכה

nitay100

New member
אנשים טיפשים >.>

כל כך מכיר את ההרגשה,אם זה לא מוצא חן בעיני אנשים,שלא יסתכלו,ואם הם לא רוצים לשמוע,שישימו אטמי אוזניים,מי הם שיימנעו מאיתנו להתנהג כמו שאנחנו רוצים? שלא יישכחו,שככה פחות או יותר התחילה השואה,גרמנים התחילו להגיד "איכסה יהודי",זה המשיך ברצח ואז במיליוני יהודים שנהרגו,מה שחסר לנו עכשיו זה ראש מדינה הומופוב קיצוני,שיגיד שצריך להרוג את כל ההומואים (כי אחרי הכל,אם הם הומואים הם לא יהודים,אז למי איכפת?),טוב,קצת נסחפתי אז אני אעצור את עצמי.

הקטע הוא שאין לי בעיה בדרך כלל

להעיר ולהגיד שהומואים הם אנשים כמו כל אחד אחר.. אבל אתה יודע, זה היה מקום עבודה חדש אז העדפתי לסתום תפה.. ובאמת קצת נסחפת על הקטע של השואה וזה חחח למרות, שבמקרים פרטניים, יש כאלה שמסוגלים לרצוח רק כי הנרצח הומו\לסבית\טראנס..

גם לי אין בעיה להגיד ש..

הומואים ולסביות טראנס וכולם בני אדם רק שקצת קשה לי להגיד שאני ביסקסואלית... למרות שלהורים ולחברים הקרובים כבר סיפרתי אבל קצת קשה להגיד את זה לאנשים שאתה לא מכיר נראה לי כי אתה מפחד מהתגובה.. הרי אנשים שחשובים לך ואתה חשוב להם לא משנה מה, בסוף הם יקבלו אותך כמו שאתה(אני חושבת) אבל כאלה שאתה לא מכיר זאת קצת בעיה ..

וואו אני ממש ממש הפוך ממך....

אין לי בעיה לספר לכל העולם, אבל בסופו של דבר אלו שאני נרתע מלספר להם הם אלו שאני מכיר טוב.. אנשים שאני לא מכיר? פחחח על ה... שלי חחח לא עושה חשבון :)) חח [=

Blackice

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo201.gif../images/Emo24.gif

אני חושב שבמקרים כאלה יש ייתרון להיות בי.... אני ישר קופץ ומעיר.. ואם שואלים אותי "למה גם אתה כזה" אני עונה (אם אני רוצה לשמור על ארון) "לא, אני לא הומו אבל יש לי כמה חברים שהם כן ו..."... שוב העניין שלא משקר וכן יכול לדבר בעצמי.. האמת שעכשיו, כשיש לי חברה, אני מרגיש הכי מוגן בעולם- אני יכול לדבר ולהתנהג גם בצורה קצת פחות גברית, להגן באובססיביות נגד הומופוביה ועדיין אף אחד לא יחשוד שום דבר כי יש לי חברה.. אני לא חושב שצריך לומר "אני נמשך לגברים ועל ...." כי.. כי זה לא יעזור לחנך את האדיוט, חוץ מלהעלות לעצמך את הבטחון ואת הנוחות שלך עם עצמך. (לא שזה רע או משהו
) כי אם האדיוט באמת הומופוב אז ברגע שאמרת את זה זה אבוד, הוא לא באמת יקשיב לך. אבל אם תבוא אליו בתור חבר "סטרייט" ותסביר לו, הוא יותר יינטה להקשיב, להשתתף בדיון אמיתי.. ולגבי הנטייה שלך.. אני לא זוכר כבר באיזה פורום שאלו אותי לגבי נטייה של ביסקסואל.. מה ההגדרה.. ועניתי שאין הגדרה. כל אחד שנוח לו עם ההגדרה הזו, הוא בי. הרי הנטייה זה לא באמת סקאלה כמו שמתארים את זה בפשטנות. מדברים היום על "המפה המינית המוח" שנקבעת איפושהו בגילאים 3-5, וקובעת בין השאר במי תתאהב ואיך תמשך... אז פשוט אצלך הדברים מסודרים ככה במפה..
ותחשוב על הצד החיובי- לפחות אתה נהנה מסקס,ועוד בצורה מגוונת
עדיף מלהיות א-סקסואל...
ארז

עדיף מלהיות -א-מיני זה בטוח ../images/Emo6.gif

הקטע אצלי הוא שאני לא מייחס לזה שאני יכול ליהנות מסקס עם שני המינים חשיבות יותר מידי גדולה כי אני לא אחד שמחפש סקס חחחח בקשר לשאר התגובה אתה צודק, אבל אני חושב ומאמים שזה צריך לבוא בצורה של "אני נמשך לגברים ואתה טועה!" דווקא בשביל לנפץ לו את הסטיגמה שיש לו על הומואים!!! לא כולם נשיים, ולא כולם זונות, ולא כולם מחפשים כל יום סקס ונמצאים בצ'אטים, וכו וכו וכו.. אני יודע שזה מועיל כי יש לי מיליון חברים שהיו הכי שונאי הומואים בעולם, אבל אחרי שהתוודע להם עלי הם שינו את הגישה שלהם לגמרי......

drnaji

New member
מממ..מעניין!

בתור אחד שלא שם על הגדרות אני חייב להגיד לך משהו אחד: מה איכפת לך למי אתה נמשך ולמה
"אני חושב שאני מאלה שפשוט נמשך לנשים אבל אוהב גברים.." עזוב למי אתה נמשך ואת מי אתה אוהב
תזרום עם הרגשות שלך לא משנה לאיזה כוון הם
נראה לי שאתה מעסיק את עצמך יותר מדי בתפל שבעיקר. וכאן אני חייב להסביר-אמרת "כל ילדותי ביליתי ובזבזתי במסע עמוק אל תוך עצמי" אני אישית חושב שזה לא הכי טוב. אתה חייב לחקור ולקבל את עצמך במידה מסויימת! לא צריך לשאול\לחקור כל דבר קטן. הרי לא לכל מעשה שלנו יש לנו הסבר למה עשינו אותו וכו.. כמובן שאין איש שיודע מה טוב לך מאשר אתה עצמך ואם אתה מרגיש שלחקור את עצמך חיוני לך אז תעשה את זה. מברוק על העבודה החדשה |מבורק| תמיד יהיו אנשים מפגרים ולא נוכל לשנות את זה..אז תנסה להתעלם (ואני האחרון שיגיד את זה כי אני אישית אם הייתי במקומך הייתי אומר לה את מה שאמרת במוח שלך.אבל לי זה יותר קל לדבר כי אני לא במצב שלך..). בכל מקרה,בהצלחה בהכל..ותנסה לחיות בצורה יותר ספונטנית ובלי פליסופיה או בקיצור-תהיה שיטחי מדי פעם.
+ |כאפה|

תגיד לי,

מה זה פה אתה חושב שאתה נעלם לי מהחיים ופתאום חוזר ככה בסערה?!?!? וואללאק אם אתה נעלם שוב, אני שולח אליך עבריינים
חחחחחח
| בוקס | חחח

drnaji

New member
../images/Emo6.gif

" וואללאק אם אתה נעלם שוב, אני שולח אליך עבריינים" לא מאיימים על זונה בזין
סיימתי את שני התארים שלי |קולולולוללולולולולוווו| אז עכשיו יש לי קצת זמן פנוי ואני משתדל להכנס לפורום ולתרום את חלקי
ואני לא נעלם! אני פשוט פעיל בפורום אחר,אי לכך ובהתאם לזאת אין לי הרבה זמן להכנס לפורום כאן...

למעלה