התלבטות קשה...

יוסי ח1

New member
אל תעשי טעות אל תבטלי

שלום לך, כאחד שמתמצא בתביעות גירושין,(לא מנסיוני אלא מצרות של אחרים) אל תבטלי את התביעות, מקסימום להקפיאן מהסיבות שפרטת, (אני מניח שגם העו"ד שלך יעץ לך כך והוא צודק) מי אמר שזה ילך הפעם?!, למה הוא לא ויתר אז ועשה הכל? לפי הגדרתו? אני מכיר מיקרה שטיפלתי בו (אני שליח של עו"ד דין מבצע מסירות ופתיחות תיקים כגון תיקי גירושין לסוגיו) שהבעל התחנן בפני אישתו שתבטל את התביעות נגדו, העו"ד של האישה אמר לה שתידרוש חצי מהבית שיהי רשום על שמה, הוא ניסה להיתחמק והבטיח הבטחות בטונות, ןהיא כמעט ויתרה, העו"ד שלה התעקש והוא העביר חצי מהדירה על שמה, ואיך את חושבת שהן חיים היום?! יותר גרוע ממה שהיה לפני כן, אז תסיקי את המסקנות שאת רוצה רק שיהיה לך טוב יוסי

cheni

New member
אל תבטלי

גם אני הייתי בסיטואציה דומה בן זוגי ביקש שאבטל תביעה אל אלימות במשפחה תמכתי בו לאורך כל הדרך ובסופו של דבר כאשר הוא לא הורשע זרק אותי לכלבים בבואי לבית המשפט אמרה לי השופטת אמרנו לך לא לבטל אפשר לעבוד על שיקום בעוד התביעה עומדת בעינה לא שעית לעצתי עכשיו הקלפים בידו וכך במילים פשוטות אכלתי אותה יצאתי קירחת מכאן ומכאן

cheni

New member
אל תבטלי

גם אני הייתי בסיטואציה דומה בן זוגי ביקש שאבטל תביעה אל אלימות במשפחה תמכתי בו לאורך כל הדרך ובסופו של דבר כאשר הוא לא הורשע זרק אותי לכלבים בבואי לבית המשפט אמרה לי השופטת אמרנו לך לא לבטל אפשר לעבוד על שיקום בעוד התביעה עומדת בעינה לא שעית לעצתי עכשיו הקלפים בידו וכך במילים פשוטות אכלתי אותה יצאתי קירחת מכאן ומכאן

שלא תעזי!!!!!!!!!../images/Emo124.gif

אדרבא תאמרי לו... שיחתום על הסכם שישכב במגירה ושזה כמו חגורת בטיחות. אם הוא לא מוכן לחתום על הסכם ולנסות שלום בית אז...לדעתי... אין ברירה ותתגרשו!! רק בני זוג שתלטנים לא מוכנים לחיות עם הסכם במגירה ומבעל שתלטן צריך לברוח!!!! כך נראה לי וכך היה אצלי!! (היום הוא אומר שברור שלא היה נותן לי גט אם לא היינן הולכים לבית משפט)

המשך...

קודם כל תודה לכולכם. כמעט כל אחד מכם נתן לי נקודה חשובה מאוד למחשבה (והיו כאלה שנתנו אפילו כמה נקודות טובות). טוב לראות שיש עוד אנשים שמנסים לעזור לאנשים אחרים, סתם כך ללא קבלת תמורה- מחמם את הלב. אז, מה שקורה בנתיים הוא שאנחנו בעצם ממשיכים את חיינו, הוא לא שואל מה עם התביעה וגם אני לא מדברת... הוא מצידו מנסה באמת להיות בסדר ואני מצידי מנסה לבנות שוב את האמון שלי בו, ומנסה לא לפחד... כשאני מפחדת להיפגע אז אני נסגרת ולא נותנת לעצמי להיות באמת בתוך הקשר. האמת שאני לא בטוחה שזהו הסדר טוב ונכון עבורנו. אולי כן צריך לדבר ולפתוח את הדברים, שהכל יהיה ברור 'על השולחן'. לשבת יחד ולהחליט בצורה מסודרת איך אנחנו ממשיכים. מצד שני אולי אין צורך לפתוח את 'קופת השרצים', הוא עלול סתם להתרגז ובסופו של דבר האווירה שוב לא תהיה טובה ואני ארגיש שבעצם לא נתתי את הצ'אנס האמיתי... לא יודעת, לא ברור...

pass2

New member
אסור לך לבטל !!!

אין לתת אמונה בדברי בעלך ! אין לך מה להפסיד ואת יכולה לפתוח בחיים מחדש עם משהו ולא להשאר ולסבול עם בעלך כדבריך על ביקורים אצל יועצי נישאין שונים ובעלך לא משתדל ואף לא ישתדל בעתיד! ! ! לידיעתך ! ! ! .אסור לך לותר למען הילד שלך אם את לא מאושרת עם בעלך יכול להיות גם השפעה על חיי הילד שגם הוא לא מאושר לידיעתך. בהצלחה ואומץ לב להמשיך בתביעה למען אושר שלך ושל הילד !

|א-אני נמצאת גם בהתלבטות קש אף יותר

אני נמצאת כרגע בפרדוקס של החיים. אני נשואה כבר 30 שנה כבר שנה אני ובעלי נמצאים בקונפליקטים רציניים עד כדי זה שפתחתי תיק ברבנות והיינו כבר בשני דיונים לקראת הגירושים. בדיון הראשון שאלו אותנו אם אנחנו באמת רוצים להיתגרש? אבל שנינו נאלמנו דם לא פצינו פה כאילו אחזה אותנו חרדה ופחד. הרבנים אמרו לנו לכו הביתה ותגבשו עמדה אתם עדיין לא הגעתם להחלטה. הלכנו הביתה אבל לא הפסיקו המריבות והקונפליקטים. והפעם אמרתי לעצמי אני רוצה להתגרש עם כל המשתמע מכך ואז ניגשנו שוב לרבנות והפעם הם שאלו רוצים להיתגרש? אמרתי כן והוא גם אמר כן. אבל ישנה בעיה אנחנו עדיין גרים ביחד וכל עוד אנחנו גרים באותו הבית לא יתנו לנו גט. כתבנו בחוזה שעעזיבת הבית של שנינו תהיה בסוף החודש אבל בינתיים אף אחד מאיתנו לא עושה שום צעד לקראת העזיבה כל אחד מאיתנו מחכה לשני שיעשה צעד. ושוב אני מרגישה שיש לשנינו פחדים לעזוב. ובד בבד רוצים מאוד להיפרד. אני מרגישה את עצמי כמו זומבי. אנא אמרו לי איך להפסיק לפחד ולאזור אומץ. הרקע לגירושין זה כבר סיפור בפני עצמו אספר אותו בהזדמנות הקרובה ,מצפה להצעה תודה .

איציק180

New member
החלטות...

ראשית, מהיכרותי את הנושא, לרוב, גבר שמאבדשליטה חוזר תמיד לכור מחצבתו, דהיינו, אלייך... ברגע שהוא יבין שאת לגמרי שלו, הוא יחזור לסורו. באם תרצי להחזיק בזוגיות, עלייך לנהוג כאחת שאינה מונחת בכיסו של בן זוגך... כך שעליו יהיה להבין שאין את כנועה לו ואין את שייכת לו לו כרכוש ולא בליבך. המחיר- אין לי מושג באם תיהני מיחסים אלו, כפי שהבנתי את נערה טוטאלית ביחסייך, ואין לך כל עניין במשחק זה או אחר, אבל, כפי שהבנתי, אין לך כן ברירה באם רצונך לשמר את נישואייך... האפשרות האחרת תמיד קיימת. בהצלחה

rinam

New member
אל תהיה טיפשה, בואי אני אספר לך

סיפור. אני הגשתי תביעה נגד בעלי, עם עיקולים והרבה דברים, הוא בכה התחנן מה לא כדי שאני אוותר לו ואבטל הכל. אני כמו טיפשה ביטלתי ואני רוצה להגיד לך שכל מה שהיה בבנק נעלם תוך שבוע מיום הביטול והכל חזר לעצמו. היום אני חיה בקנדה ליד הוריי ועושה את ניירות ההגירה שלי. כשעזבנו את קנדה זה היה בתנאי שהכסך יהיה על שנינו, היום אחרי שאני אקבל את בתושב קבע אני אתן לו כזו בעיטה שלהשתקם ממנה הוא לא ישתקם, כי פה אני במגרש הבייתי. חמודה כל הגברים למדו באותו ביה"ס ביה"ס למנייקים, חוץ מאשר לדאוג לעצמם ולשמוליק שלהם לא מעניין אותם כלום. תקרעי לו את הצורה עם מגיעה לו ואל תבטלי כלום כי אח"כ תבכי. בהצלחה רינה וונקובר

seeyou

New member
חייבת לדאוג לי ולילד ?../images/Emo22.gif

ממה? ממי? " קוראת על זוגות שנפרדו ולאחר מכן חזרו, אני חושבת שזה מאוד קשה לכולם ומבלבל, במיוחד שמעורב ילד בסיפור... "??? ומה דעתך יעשה לילד כאשר תתחילי לצאתם גברים אחרים(זה מובן שזה טבעי)! ילד גם כאשר מתבגר לא מבין שלאמו יש גם צרכים ביולוגים כמו לכול אישה. חייט טוב מודד 10 פעמים לפני שגוזר פעם אחת....

תבטלי - מספיק עם המלחמות אפשר אחרת

עו"ד מחוללים מלחמות בין בני זוג -על תתנו להם לעשות אז כך אפשר אחרת.. דיי למלחמות..

עדהלה

New member
לא לבטל בשם פנים ואופן !!../images/Emo140.gif

ליעלי המקורית, בשום פנים ואופן לא לבטל שום תביעה מה שאת צריכה לעשות זה לשבת עם עצמך ולבחון את הרגשות שלך איליו, האם את עדיין אוהבת אותו? האם את עדיין מרגישה משהו איליו? האם את מסוגלת לשכב איתו? האם את מסוגלת שהוא יגע בך? אם התשובות הן לא אז תמשיכי להריץ את עניין הגרושים ואני מאחלת לך בהצלחה. אך אם התשובות הן כן, אז פשוט תקפיאי את התביעות ותנסו שוב פעם להיות ביחד. כאשר את חושבת עם עצמך תחשבי רק עלייך בלי הילד כי ילדים בסוף מסתדרים בכל מצב השאלה היא את, ורק את עם הבן זוג. בכל החלטה אני מאחלת לך המון בהצלחה. אני גרושה עוד מעט שנתיים, התגרשתי אחרי 25 שנות נישואין אני אמא ל 4 ילדים הגדולה כבר נשואה והכי קטן היום בן 11,כשהזוגיות לא טובה עדיף לילדים לגדול עם הורים גרושים ולא עם הורים שלא מסתדרים בניהם. עשית צעד נבון ביותר שפנית לבית משפט לענייני משפחה, מה שקורה שמגיעים לרבנות עם הסכמים מבית המשפט לענייני משפחה, כל מה שנותר להם ברבנות לגרש בניכם. שוב אני יודעת שזה מאוד קשה ואני מאחלת לך שתבחרי בדרך שהכי טובה רק בשבילך. בהצלחה !!!!!!!!!!

בגלל זה את כאן נכון..פעם הבאה תכיני

בפעם הבאה בעצם כבר עכשיו אתיכולה לפתוח תיק..להליך הבא ..את בחיים לא תשלמי עם העולם..רק ע"י מה שיומאר השופט. אולי תתחתני איתו ותראי..את האמת...חחח

shoshi1940

New member
fכשתהיי בחוץ תביני שטעית בגדול. אל

הכי טוב במשפחה בה הילדים מוצאים עוגן ובטחון לפני שמתגרשים נא להצטרף לסדנה ותבררו את המצב. ן. אנשים חושבים שבחוץ גן עדן . לאחר תקופה קצרה מבינים שטעו בגדול, פגעו בילדים. ובקן המשפחתי.

yashirut

New member
לא לוותר

אני מכיר את תחושתך. לתת מאמץ אחרון לזוגיות, או לצאת לדרך חדשה?! שאלה ללא מענה אמיתי, חוץ מזה שמסתתר בליבך. מה שאני מציע הוא שתקחי יומיים לבד עם עצמך ותחשבי, או נכון יותר תנסי להרגיש האם את עדיין אוהבת אותו כי רק משם תגיע התשובה למצוקתך.

למעלה