התלבטות קשה

lior0manor

New member
התלבטות קשה

אז ככה. אני בת 22 יוצאת מזה חודש ימים עם גבר בן 31 אנחנו מאוד מחוברים והכל מתאים כמו כפפה ליד .אני מעולם לא השתמשתי בשום סם משום סוג ואיני מעשנת אפילו סיגריות רגילות ואני נגד סמים מכל סוג. הבחור המדהים הזה התחיל את השימוש בסמים לפני כ 10 שנים . מעולם לא את הסמים הקשים הממכרים. מעולם לא היה מכור לסמים משום סוג. בגיל יותר צעיר הוא היה הולך המון למסיבות טבע ומעשן המון גראס בקיצור ניסה הכל . כיום הוא מעשן גארס מתי שמתחשק ממש כמו שמתחשק כוס יין או בירה . הוא לא עושה שום מאמץ להשיג גראס , אחת לכמה חודשים הוא הולך למסיבת טבע ולוקח אפילו 3 - 4 כדורי אקסטזי . זה חלק ממהנאות שלו בחיים הוא ממש לא נגד סמים קלים מה שנקרא . הוא טוען שלעולם לא ניסה ולא ינסה סמים קשים. אבל הוא ממש לא נגד הסמים הקלים כל עוד זה פעם ב... וזה לא טופס מקום עיקרי בחיים. אם יוצא לו הוא מעשן ואם לא אז לא .זה ממש חלק בלתי נפרד מהחיים שלו והוא לא רואה בזה משהו פסול. הוא עובד מתפקד בחור מקסים אמיתי אוהב ותומך והוא כל מה שרציתי . השאלה היא אם אני מכניסה ראש בריא למיטה חולה ? אם יכולה להיווצר סיטואציה שבה זה יתגבר ? אגב הוא טוען שהוא לעולם לא יחזור לתקופה של האטרף כי הוא מיצה את זה ואין לו כוח גופני ונפשי לטירוף הזה . אבל הוא לא רואה שום דבר פסול בלתפוס ראש ברמות נורמאליות מאלכוהול , מסמים קלים וכו´ . ועוד דבר , עצם הענין שכל החברים ובנות הזוג שלהם מעשנים ואם הם נוסעים לטיול ויצא להסניף גם משהו אז גם שוב אף 1 לא עושה מאמץ קל אבל אם קרה שהם נסעו לאמסטרדם ונוצרה סיטואציה שמישהו חיצוני יש לו חומר טוב ונקי וכולם יודעים מהיכן הגיע החומר אז החבר שלי ינסה . כמובן שלא מהסמים הממכרים שאתה מתמכר אם תרצה ואם לא תרצה. ולשאלתי השניה האם אפשרית מערכת יחסים מסוג כזה בכלל בין בחורה שהיא לא בקטעים האלה לבחור שזה נורמאלי אצלו.אנימ בטוחה שזה מפריע לו ושהוא היה רוצה שאני גם אהיה בענין אם לא כמוהו אז לפחות על קצה המזלג. אשמח לשמוע שוב דעות רציניות מאנשים עם ניסיון . מקווה שמסרתי את כל האינפורמציה . תודה דנה

דפנה351

New member
היי דנה!ההתלבטות הקשה בהחלט...

במקומה היא!לדעתי,ומנסיון אישי, החבר שלך מנסה לשכנע אותך שהימים הפרועים כבר מאחוריו..אבל עדיין לעיתים יכול לקחת 3-4אקסטזי בלילה.. להסניף לפעמים באמסטרדם האם זה לא אטרף??לי, למען האמת אין נסיון בשום סם למעט חשיש/מריחואנה, וטוב שכך!עישנתי המון שנים יום יום ולימים גם כל היום..לכאורה חייתי ותיפקדתי מצויין..ועבדתי תמיד! פשוט מאוד,מנגנון ההכחשה גבר על ההגיון הבריא.ואני, בכל רגע פנוי שקעתי בענני הסוטול..והמשכתי לטעון בפני אוהביי שאין לי שום בעיה עד לכדי שחלקם כבר האמינו לי. מה שאני מנסה לומר לך.. הוא, שגם אנשים מדהימים מתמכרים ולא ממש מכירים בעובדה. ויותר מזה שהם- מתעתעים בעצמם.. הם מצלחים לתעתע בסביבתם!

יאיר5

New member
דנה זה שאת הרגשת "מכורה" לגראס...

לא אומר שכולם מתמכירם לסמים קלים או אפילו קשים. יש די הרבה אנשים שיכולים לעשן גראס פעם בכמה זמן וזה לא מנהל להם תחיים כמו שזה ניהל לך. יותר מזה יש אנשים שיכולים לעשן הרואין פעם בחודש חודשים ולא להתמכר לזה ולהיות משועבד טוטאלי להרואין. אני עצמי הייתי מכור התמכרתי להרואין ואפילו כשעישנתי גראס הרגשתי מכור לגראס שבלי גראס אני לא יכול לתפקד אבל זה לא אומר שכולם כמוני וכמוך וכמו אנשים אחרים שהם מכורים. יכול מאוד להיות מהחבר של הבחורה הזאת לא מכור היא כותבת שהוא לא מעשן כל יום לא שותה אקסטזי כל יום פעם בכמה חודשים זה יותר נשמע לי כמו בחור שאוהב להנות ולא כמו בחור מכור שרוצה לעשן או לקחת אקסטות כל יום תתפלאי אבל יש גם אנשים כאלה שיש להם כוחות והם מספיק חזקים לקחת סם מדי פעם בלי לתת לו לנהל להם תחיים אני אישית לא מסוגל אף פעם לא היית מסוגל לקחת פעם בכמה זמן הייתי צריך כל יום וכל היום ולא חשוב איזה סם העיקר להיות מסטול. ולבחורה ששאלה לגבי החבר שלה לא נראה לי שהוא רוצה שגם תעשני לא כתבת שהוא מציא לך לעשן ונפגע כשאת לא רוצה... אני אף פעם לא הרגשתי שהאישה שחייתי איתה צריכה לעשן או להשתמש באיזה סם כדי שאני ירגיש טוב דווקא להיפך רציתי שהיא לא תיגע בכלום. אני חושב שזה בהחלט אפשרי מערכת יחסים כזאת ואני אישית מכיר כמה אנשים שמעשים גראס והולכים למסיבות מדי פעם והנשים שלהם לא נוגעות בכלום. ככה שזה תלוי במה שאת מרגישה אם את רוצה שזה יהיה מכשול זה יהיה אם לא תרצי זה לא יהיה תלוי בך ובו. אם תחליטי להישאר איתו שיהיה לכם בהצלחה.

דפנה351

New member
ליאיר5 היי!לא הרגשתי" שאני מכורה...

הייתי מכורה!כמו גם החבר החבר של דנה שאף התוודה בפניה שבעברו היה מעשן באטרף 10שנים..והיום באמתחתו יש תמיד גראס אבל יכול שלא לגעת ...אז לדעתי זו סתם אמירה פלצנית.ובתור אחת שאוהבת גראס/חשיש ואפילו מעשנת לעיתים רחוקות.. אדם שמסיים עם האטרף של עישון יוםיומי לא יחזיק גראס בביתו ובטח שלא יסכן עצמו עם אקסטות ומדי פעם הסנפת חומר באמסטרדם שלדברי דנה: "לא מהחומרים שלהם בדרך כלל אנשים מתמכרים מהם"...לשמחתי הנ"ל לא ממש תמימה מאחר שציינה שלפעמים היא מרגישה שלחבר היה נחמד אם היתה לוקחת חלק בחגיגה... *ביי דפנה!

יאיר5

New member
אם היית קוראת טוב מה שהיא כתבה..

היא כתבה שחבר שלה יכול להשיג גראס אם הוא רוצה ולא שיש לו תמיד. כמו שכתבתי יש הרבה אנשים שמעשנים לפעמים ולא "מכורים" לגראס ולחשיש רק נהנים מהם. ואם את הרגשת שיש לך גראס ואת חייבת לגעת בו אז לא כולם כמוך ומה שלך נראה אמירה פלצנית כי את כזאת אז אחרים לא ממש כמוך יש מכל הסוגים יש כאלה שמתמכרים וכאלה שנהנים מה לעשות לא כולם דומים בעולם הזה. ולידעתך יש המון אבל המון אנשים שלוקחים אקסטות במסיבות מדי פעם ומריחים פס קריסטל מדי פעם והם לא מכורים ולא חושבים שהם צריכים את זה כל הזמן כמוך למשל ואני אישית מכיר כמה כאלה. אז לעשות הכללות רק בגלל שאת מרגישה משהו זה לא נכון ולא אומר שכולם חושבים מרגישים ומתנהגים כמוך.

urizv

New member
אני דווקא דואג בגלל האקסטזי

4 כדורים במסיבה? סיבה טובה לדפוק את המח לתמיד, גם אם זה יבוא בעוד כמה שנים.

tiger

New member
תאמין לי השנים עברו...

וכלום לא קרה...הלואי והיה קורה משהוא תאמין לי שיש דברים שהייתי שמח לישכוח (כמו מיספרי טלפון של הארנבות מכיתה יוד ואת המורה מכיתה א ואת סבתא שלי)ובימקום זה אני כל הזמן זוכר עוד ועוד דברים תישעים אחוז לא שימושיים בעליל.אני מדבר על ארבע וחמש ועשר כדורים בלילה בלי להזכיר סמים קלים וקשים ומה שבאמצע.סמים דופקים אבל לא תמיד את המוח כמו שסתם את החיים.אני מיצטער להודיע שאת המוח הסמים לא כל כך דופקים כמו שהם דופקים את החיים אצל אנשים מסוימים יותר ויש כאלה שפחות עד ביכלל לא. מאותו סם אחד יכול למות ושני יכול ליצחוק כל הדרך אל החברה,זה לא הסמים זה האנשים שעושים אותם וחבל שמדיניות ההסברה וההפחדה מיתרכזת בתפל ולא בעיקר. דבק מגע דופק את המוח זה כן,הרבה יותר מכל סם מועדונים או רחוב אחר. t

tiger

New member
בכל מקרה 4 כדורים:נו נו נו ילדה רעה

חבל על הכסף כי במיילה מהכדור השני לא מרגישים יותר כימעט כלום בטח שלא עליה ואחר כך סתם מיתכווצות הלסטות וצריך ללכת לרופא שיניים לשפץ סתימות שיוצאות מהמקום ואני לא צריך לספר כמה שזה עולה היום,לא שאני חלילה ממליץ על כדור אחד או אפילו על חצי אבל דחילק t

tiger

New member
ניסה טיגר לתת עצות שמעולם לא עמד

בהן בעצמו....אוף איך שאני שונא אנשים שעושים את זה t

למעלה