התלבטות קשה

פיקוס123

New member
התלבטות קשה

שלום בנות, אני בשבוע 31 בהריון בסיכון ושמרית הריון בבית, זה הריון שני שלי בהריון הקודם שלי היה לי ניתוח קסרי חרום בשבוע 29+4 ולא הספקתי לקנות חזיות הנקה וחברה שלי הביאה לי את שלה, אבל אז היה לי גודש ודלקת בחזה והיה צריך ליבש אותי
והפעם חושבת ומתלבטת על הנקה ולפני שיקרקפו אותי ויזרקו עלי ביצים ועגבניות רקובות ויזרקו אותי מן הפורום אני יודעת שהנקה זה חשוב ויותר בריא לאמא ולתינוק מאשר בקבוק תמ"ל... אבל אין לי בכלל חזיות הנקה!! אין לי מפעם שעברה ולא יכולה לנסוע לקנות ואני לא רוצה לקנות דרך האינטרנט כי קניתי בגדי הריון וזה היה כישלון ואני מאמינה שחזיות צריך להתאים לחזה ולא לקנות על עיור.

אז מה אתם אומרות?? יש עצות ותבנות?? אני ישמח לכל עצה טובה ורעה

תודה רבה בנות

michal@gal

Active member
מנהל
לא מוכרחים חזיות הנקה ישר מההתחלה

את יכולה לבקש שיקנו לך גוזיות הנקה לשבועות הראשונים ואחרי שתתאוששי מהלידה תוכלי ללכת לקנות לעצמך חזיות מתאימות.
&nbsp
אם את רוצה לשפר את הסיכוי להצלחת ההנקה הפעם, כדאי להפגש עם יועצת הנקה כבר עכשיו. לראות איפה השתבשה ההנקה הקודמת ומה אפשר לעשות הפעם כדי שילך טוב יותר.

בטח שיש

להניק אפשר גם בלי חזיות בכלל

תלוי בגודל החזה שלך, יש כמה אפשרויות להתחלה, עד שתהיי מוכנה ללכת ולקנות לעצמך חזיות אחרי הלידה:
א. להסתובב בלי חזייה בכלל, אם נוח לך בלי. יש לזה יתרונות מבחינת נגישות הציצי ומניעת לחות סביב הפטמה.
ב. להשתמש בחזייה שכבר יש לך, מהרכות והגמישות יותר. כשאת מיניקה אפשר להתיר את החזיה מאחור, אבל את גם יכולה לנסות להוציא את הציצי מעליה או מתחתיה.
ג. כמו שמיכל הציעה - גוזיות.
&nbsp
ומצטרפת להצעה להיפגש עם יועצת הנקה. נשמע שהיו לך קשיים בסיבוב הראשון, אבל הרבה נשים מוצאות שסבב ב' מוצלח הרבה יותר, וקשיים דומים יכולים להיפתר עם תמיכה טובה בזמן הנכון

למעלה