התלבטות קשה

elikrf

New member
איזה כייף לכם

ואולי בהזדמנות אשמח לראותם
ולהשתתף בשמחתכם
ואת צודקת זה ממש מגניב

קשה להאמין

שדוס מזוקן ....אפילו לא זקן עד הפופיק...אלא זקן סטנדרט לא מגולח וכדו....יעיז לצאת למועדון וכדו'....ניסון להזמין אותי כמה פעמים ואני נשארתי באותו מצב ...
ולגבי שאלתך מי יצלם ? זה ממש לא שאלה כי זה ממש לא מחויב להיות מישהו שמכיר אותך ורוצה להכאיב לך ...אלא סתם מישהו או מישהי בתמימות שצילמה את עצמה וכדו' ואתה פשוט נקלטת במצלמה שלה וזה מיד עובר לפייס ....וכו' וכו' ....

ובכן..

אני דוס מזוקן.. זקן מלא.. יצאתי לא מזמן למועדון, בשבת רח"ל, בלווית שתי בחורות נחמדות. מה שכן: הורדתי את הכיפה. יותר מאדם אחד צילם אותי או ניסה לצלם...

למחרת יצאתי למועדון עם כיפה. אנשים שם התלהבו!.. ניסו לצלם אותי למרות שסירבתי. צילמו אותי מהצד ומאחור. מאוחר יותר בדקתי אם התמונות מתגלגלות ברשת הבינלאומית, לשמחתי לא מצאתי כלום. זה כמובן לא אומר שזה לא קיים באיזשהו מקום או שזה לא ידלוף יום אחד...

לסיכום: אם אתה ממש פוחד מחשיפה, אל תצא למועדון בזקן חרדי.. וכמו שאמר דתי בלבושו, הסיכון קיים גם כשאתה לא בולט בסביבה.

מה פתאום

האם האשה מלווה אותי בדרכי לטיול הבוקר
האם היא בודקת אם נטלתי ידיים
מה שלא רואים לא כואב

ונראה לך שזה יחזיק?

האם זה תכלית לחיות כך כל החיים? הרי אלו חיי הסתר!
שלא לדבר על כך שאם תיתפס תהיה במצב לא פשוט.

שראליס

New member
לא ממש

אני לא חושב שאם תוודע פעם אחת שלא התפללת שזה יהיה קריעת ים סוף

שראליס

New member
לא ממש

אני לא חושב שאם תוודע פעם אחת שלא התפללת שזה יהיה קריעת ים סוף

קשה

אני לא מאמינה שאפשר להאמין בלי להאמין ולכן להשאר בתוך המסגרת המשפחתית פרושו להמשיך להיות חרדי בעל כורחו... לא לגמרי ברור לי עד כמה חמור המצב מול אישתך אבל אני חושבת שאם היא מודעת למצבך שווה לשבת לשיחה ולנסות להגיע להסכמות ןהבנות.

לפרק תמיד אפשר אבל המחיר

הבעיה-הקיצוניות

אשתי - בהנחיית רב שהוא "מבין ידוע" - לא מוכנה לפשרות ומבהירה לי שאם אני לא מתכוון בסופו של דבר להתנהג לחלוטין כחרדי, שלא אמשוך אותה סתם.
העובדה שהיא עדיין איתי היא רק בגלל האשליה שאני מטפח בה שאכן כך יקרה.

אם יש בתמונה רב

ועוד אחד כזה שעף על עצמו כ"מייבין ידוע" אז לא נותר לי אלא לקוות לטוב :/

האם יש כאן מישהו

שהחליט להישאר חרדי בעל כורחו לכל חייו?
והאם הוא יכול לספר איך זה מרגיש?

שראליס

New member
אני החלטתי כן

אבל זה לא החלטה עולמית אלא זה יכול להשתנות כל רגע

נ.ב. עצתי תעסיק את עצמך בעבודה ובזה תרוויח כמה דברים
א- שהראש לא יהיה עסוק כל היום באמונה וכו'
ב-שיהיה לך מעט כסף ואז אשתך יהיה יותר תלוי בך ואם יבוא לידי גירושין תוחכל לפרנס עצמך
ג- ובכלל זה דרך העולם......

שראליס

New member
אה שכחתי להוסיף

שבמשך השנים כשתהיה תרוד בלאסוף צדקה באמריקה לחתן העשרה ילדים מן הסתם תשכח מהבעיות באמונה ....
אבל ברצינות על דבר אחד תעמוד נגדה חכל תוקף לא להוליד ילדים בכל שני וחמישי

למעלה