התלבטות קשה.

misseverything

New member
התלבטות קשה.

בס"ד אוטוטו מגיע השחרור, ואיתו הדילמה - לאן מכאן. אז ברור לי שאני רוצה להתחיל ללמוד באוק' 2010,או מרץ 11 לכל המאוחר. אבל אני לא יודעת לאן כל כך לכוון. אני מאוד מאוד מעוניינת בהנדסת מערכות מידע, וממה שקראתי זה תואר איכותי וטוב, ואותי אישית - מעניין. מה שכן וחשוב לציין, יש לי 3 יח"ל מתמטיקה, שכן, אשפר ,אבל הבחירה לעשות 3 יח"ל (וכן,הייתה בחירה) נבעה מזה שלא סבלתי את זה בתיכון , (לא קשור למורה - קשור לחומר הלימוד ) ואני ממש לא יודעת כיצד אתמודד עם זה עכשיו. כמו כן -ההרחבות שלי לבגרות , הן לגמרי עיוניות - אין פיזיקה וכד', אלו תחומים שמעולם לא נגעתי בהם, ואני ממש לא יודעת אם זה מתאים לי או לא, אם אצליח בזה או לא . יש לי ביטחון ואני בטוחה שאם אלמד בזה יש לי את היכולות להבין ולהצליח בכל הנושא המתמטי הזה. אבל מההכרות שלי עם עצמי, אם אני לא מתחברת / אוהבת נושא מסויים,יהיה לי קשה על גבול הבלתי אפשרי לרסן את עצמי להשקיע בו את כל כולי. מצד שני, ללכת לתחום שלא כולל הנדסה/פיזיקה/וכד', זה די מסוכן . עריכת דין לא מעניין אותי, והאפשרויות מעבר לכך הן די מוגבלות. (לפחות ממה שאני מכירה) אני מאמינה שמיותר לציין זאת אבל אציין זאת בכל זאת, שהמטרה שלי בללמוד השכלה גבוהה היא מציאת עבודה טובה ואיכותית. אין לי מה לעשות עם תואר בסוציולוגיה,או כל דבר שדומה לזה. אני פונה אליכם, בעיקר כי אני יודעת שאתם תדעו יותר ממני, וגם איזה אופציות יש לי. אז מה לעשות ? תודה מראש , עדן .

למעלה