התלבטות קשה

shklar1

New member
התלבטות קשה ../images/Emo2.gif

טוב אז אחרי שיחה מעמיקה שהייתה לי עם קוקי היקר רציתי להיוועץ עם שאר חברי הפורום בתהיה שלי. אני רוצה להגר מעולם הסלולאר לפוקט פיסי
אנא קבלו אותי בתשואות
... טוב לעניינינו - אני רוצה פוקט חזק, טוב, בעיקר לצורכי מולטימדיה, פחות מעיינים אותי היישומים העסקיים. ה-X3 החדשים די קורצים לי, אבל אני בהתלבטות קשה כי ליבי נשבה אחר האסוס A730 המדהים
... הבעיה היחידה שלי איתו הוא שהוא ככל הנראה יחרוג טיפה מהתקציב שלי (הוא לא יעבור בהרבה מאוד את ה-500$ נכון
), ושיש עוד די הרבה זמן עד שהוא יצא. בקשר לאקסים - אם אני ילך על ה-X3 זה יהיה כבר על הגרסא המתקדמת עם המעבד החזק. השאלה אם שווה לחכות לאייפקים החדשים שיצאו בעתיד או כבר בחודש הקרוב לקנות את הדל... בקיצור - האם לקנות עכשיו את האקסים או לחכות לסדרה החדשה של האייפקים
או שמא לחכות לאהוב היקר שיגיע... תודה מראש

mikeoreli

New member
אתה בטח מתכוון לX30

כי ה X3 הוא דור קודם. לדעתי, בגלל שאתה מצד אחד מוגבל ב 500$ (שזה תקציב סביר ביותר) ומצד שני לחוץ בזמן כדאי לך ללכת על הדל אקסים X30, מהדגם המהיר ביותר עוד עוד יחזיר לך עודף ותוכל לקנות בהפרש את העברית. האסוס A730 הקרוב לצאת כולל רק BT. רק לאחר זמן מה ייצא מכשיר הכולל WIFI (שלדעתי יותר נחשק). המחשבים החדשים של קומפאק שיהיו באותה רמה כמו שלהX30 יהיו קצת יותר טובים אך יעלו יותר כסף (לפי ההיסטוריה דל מייצרת מחשבים עם נתונים גבוהים אך עם ביצועים לא משהו). בנוסף למכשיר אל תשכח שאתה צריך לקנות עוד עברית וכרטיסי זיכרון וכו...

shklar1

New member
כן תודה, התפספס לי ה-0 ../images/Emo12.gif

אהה רגע הגרסא הנוכחית של ה-A730 לא כוללת WiFi
מבאס... את האמת אני ממש לא לחוץ בזמן, מבחינתי אפשר לחכות עם זה עוד תקופה זה לא ממש בעיה. השאלה היא האם לחכות ל-Asus או שהוא יהיה פשוט יקר מדי... האייפקים החדשים גם נראים מרשימים מאוד, אבל שוב כנראה גם יהיו יקרים... בכל מקרה - אני חושב שה-X30 כרגע הוא האופצייה הטובה ביותר שלי, מקסימום אולי אני ימכור אותו בעתיד ונחליף לאחר... תודה

mikeoreli

New member
תראה...

אני מתכוון לקנות את הhx4700 שאמור להיות ה"מלך" אבל הוא אמור לעלות כ650$. הבעיה עם המכשירים החדשים היא שאלו שכוללים את המסך המעולה וכל שאר האפשרויות עולים כמו שפעם עלו המכשירים כלומר 500 דולר וצפונה.

mikeoreli

New member
אכן כן

אך כפי שזה נראה כרגע, זה מעל לתקציב שלו. לפי ההשערות האסוס A730 יעלה כ500 או 550 דולר. מה שמייקר את המכשיר זה המסך, כי ללא המסך בעל רזולוציית ה640X480 המחיר יורד כמעט לחצי. ניתן לראות זאת גם כאשר קוראים גולשים מדווחים על מסכים שבורים ועלות תיקונם. בכל מקרה, עכשיו נפל לי האסימון. חברת HP הולכת להוציא מכשירים שמיועדים למולטימדיה במחירים נוחים, הרזולוציה עדיין תהיה QVGA, אך התכנון הפנימי והתוכנות המובנות יהיו לטובת מולטימדיה.

למעלה