התלבטות קטנה...

אבישי ר

New member
התלבטות קטנה...

פתחתי הודעה חדשה בגלל שה"י כבר מפוצץ בהודעות ואני לא חושב שהיו רואים את ההודעה שלי רציתי לדעת אם כדאי לי אולי לנסות ללכת על DB? מאוד כיף לי עם האראן שלי אבל אני חושב שיכול להיות בהרבה יותר כיף עם ה DB... העניין של הקומבואים די מציק וקשה גם לפעמיים לזוז שזה ממש מחרפן מה אתם חושבים שכדאי לי לעשות? ומי שלא מבין מחקתי את ה DB שהגעתי איתו לרמה 80 כי ידעתי שאם אני ישאיר אותי אני לא ימשיך לשחק עם האראן

מ י ל ר

New member
תנסה, למה לא?

אם לא תאהב אז תחזור לאראן אם כן תשאר בדואל בלייד. הבנתי שזאת דמות מאוד כפית, ושלא נדבר על חזקה מאוד. רק תזכור שאם תפתוח כול הזמן דמויות חזקות תמיד תיהיה רמה נמוכה, לדעתי צריך לקחת דמות וללכת עליה עד הסוף, להגיע לרמות גבוהות, לא צריך כול שנייה לעלות רמה (כי מ-160 זה מתחיל להיות דיי קשה) בהצלחה במה שתפתח, ושוב, לדעתי דואל בלייד זאת אחלה דמות. וגם הסקילים שלה יפים עם כול ההתקפות הזוהרות האלה חחח

מצבניק

New member
תשחק עם מה שאתה אוהב.

אל תמנע מעצמך להנות. אם אתה חושב שיותר תהנה, לך על זה.

אבישי ר

New member
אז זהו שזאת הבעיה אצלי...

אני יכול מאוד לאהוב את הדמות לרגע אבל אחר כך פשוט להשתעמם ממנה... האראן שלי אני מאוד אוהב אותו הבעיה איתו רק זה שהוא כל כך איטי ושהוא כל כך תלוי בקומבואים שזה ממש מעצבן לפעמיים אני מתלבט אם לפתוח דואל בלייד גם מהסיבה שהוא מאוד יקר ואין לי דרך לממן אותו

אבישי ר

New member
שאני חושב על זה אולי אני אפילו אפתח בברה

יש לי שם 120M שזה כבר התחלה טובה, אני אקנה חנות ואמכור eyes of fire (השיטה העיקרית שלי להרוויח כסף) התלבטות רצינית

אבישי, אתה "חולה" במחלה של הבת שלי בדיוק

ואתם בערך באותו הגיל... היא בת 14. היא משקיעה בדמות. כשהדמות שלה מגיעה לדרגה 9X-10X היא מתחילה לפתוח ולמחוק 10 דמויות חדשות.... אין לי תשובה לזה כי אני ממש לא מבינה את זה.... זה כנראה הגיל או משהו.... אני מציעה לשחק במקביל ב DB ולא למחוק כלום ! (הבת שלי כבר מחקה ציוד רב ערך..... בטעות.... באחת המחיקות שלה).

אבישי ר

New member
כן כנראה שזה באמת הגיל...

אני חושב שאני באמת ילך על DB כרגע אני נותן 500M לחפצים בשבילו, מה אתם חושבים שכדאי לקנות בנתיים? אני ישמח גם לסקיל בילד

צ ל י ל 8

New member
גם החבר הטוב שלו כזה - הבן שלי ../images/Emo6.gif

כבר פתח איזה מיליון דמויות... כנראה זה הגיל באמת

אבישי ר

New member
ירדן זה יותר

"איך בא לי DK איך אני יחרוש עליו זאת הדמות הכי טובה נוווווו שיחזור כבר המייפל" ואז שבוע אחרי "נו ירדן איך עם ה DK?" "רמה 40"

צ ל י ל 8

New member
../images/Emo6.gif כן.. הוא יותר גרוע ../images/Emo3.gif

אבל זה גם בגלל שאני מסנג'רת אותו עם דמויות שלי. אני בספק אם יהיה לי לאיזו דמות באיזה שרת טבעת או מסיכה

צ ל י ל 8

New member
אם האקון היה שומע אותך עכשיו.... ../images/Emo6.gif

אוף אבישי, תחליט כבר מה אתה אוהב ולך עם זה
בוא לברה עם DB, ככה יהיה לך גם בברה את המסיכה. אני אנסה לעזור עם המעט שאני יכולה בדרופים (לא שאני מקבלת הרבה כי אני רק עולה רמות בלי לאסוף כלום
אין לי חיה והכסף אוזל על שיקויים. ממש באסה). וגם אני חושבת שלא כדאי למחוק דמות עד שהגעת איתה לרמה 80. לא חבל? את הארן תשאיר בוינדיה, אולי תרצה לחזור אליו פעם. תחזור לברה, או עם הקלריק שלך או עם DB. בסך הכל יש אנשים נחמדים בברה, ואני מתכוונת לא רק של הפורום.

אבישי ר

New member
אני עכשיו לא יודע איך להתחיל :(

בגלל שרוב הפעמיים הייתי משחק רק בקוסמים לא היה אף פעם WG ככה שאני גם צריך לקנות את זה שאין לי מושג כמה זה עולה. אבל אני צריך גם לקנות טארגה, שגם זה אין לי מושג כמה זה עולה אבל המחיר עכשיו בעננים... וגם צריך 3% LUK עגילים שנראה לי עולים 25M היום שזה סכום ממש לא קטן... אוף לא יודע מה לעשותתתתתת

צ ל י ל 8

New member
לאט לאט.. לאן אתה רץ?

אתה לא חייב WG עם 10 אטק. אם תפתח בברה, אולי יש למישהו להלוות לך משהו עם 4-6 אטק? אם לא, אולי שווה לנסות לסקרל לבד. תשקיע קצת בדמויות ברמות 35, תשיג סקרולים, תסקרל עד שתסיים עם כל ה-5 (אאל"ט) ואז תפתח את מה שאתה רוצה עם WG שאתה הכנת, ללא עלות. לגבי כובע.... תשמע, גם לי אין כובע ואני כבר ברמה 9X וזה מייאש. אני עדיין עם הכובע המעפן הזה שלא נותן לי תוספת LUK שמתחיל להיות לי מאוד מאוד חיוני. (וזו הזדמנות לקרוא כאן למישהו, אנא..... אני מוכנה לתת SOK תמורת כובע עם INT) עם הקוסמת שלי אני עדיין עם הכפפה של מושרום שנותנת לי +2 אטק כי היא טובה יותר מכל כפפה נקיה שניסו לתת לי. למה אתה חושב שאתה צריך 3% LUK? זה לא יועיל לך בכלל ברמות הנמוכות. תראה אבישי, אתה יכול ללכת לנסות להשיג דברים לבד ולקוות שיצאו לך חפצים עם פוטנציאל ויצא לך LUK. עדיף לך ברמות עד 100 (ותקנו אותי אם אני טועה) להיות עם ציוד אפילו נקי, אבל עם כמות סבירה של +LUK. עזוב כרגע את האחוזים. +3 יהיה לך פי כמה עדיף מאשר 1%. תתחיל בקטן. תראה אותי, כל הציוד שלי הוא נקי או מדרופים שאני מקבלת או מדברים נקיים שמטפטפים לי מדי פעם (ליאת 3>) ואני מחזירה לאחר שימוש. והצלחתי להגיע לרמה 92 בעצמי. אז אם אני יכולה, אתה בוודאי יכול. יודע מה? יש לי סקרול של 60% אטק. אני מוכנה "למכור" לך אותו תמורת 6 מיל שאני חייבת לליאת על טבעת זומבי, והנה יש לך כבר סקרול אחד. מה אתה אומר?

צ ל י ל 8

New member
הכל כמובן בהנחה שאתה מחליט על ברה

יש בכל זאת צדדים חיוביים בוינדיה כמו דמויות ברמות גבוהות שאתה יכול להיעזר בהם ויש את ה-24 אטק שיש לך מה-DW. זו בהחלט בחירה שלך.

למעלה