התלבטות קטנה..

נשמה

אתה צודק שוב

touti

New member
תורני אם הייתי רק חושבת הייתי מן הסתם יוצאת

הבעיה שאני חושבת בצורה מעשית :)

צאי מהסרט לסרט...

כולנו נגיע לשבת באותה דקה כולנו נגיע לפסח באותו יום ובאותו הרגע ומה שלא נעשה תמיד נהי'ה ממורטים כמו הסמרטוט של הנקיון האחרון ושרים מה נשתנה או לכה דודי בקול צווחני כמו תרנגול שחוט...

touti

New member
לא מסכימה:)

מנסיוני מתארגנת מראש ובזמן שאחרים מנקים ולחוצים אצלי הכל ערוך ומוכן נחים שוקלים כזייתיות יש סבלנות לילדים אז יש מי שמגיע נינוח לחג ומי שמגיע ממורטט:)

איתן פז

New member
עבורך משהו ששמעתי פעם

מהרב עזריאל טאובר (בעל ניסיון רב בהנהגות הבית) "אבק אינו חמץ, ילדים אינם קרבן פסח, ואישה אינה משרתת בכהונה"... אם תקחי בחשבון שאת ילדה נקיה בדרך כלל (חוץ מהנזלת הנצחית שאת לא מנגבת
) ולא משאירה בבית שאריות לחם מעופש או חמץ אחר. והאבק יכול לשרוד גם את האפיקומן הבא, תוכלי לבוא לליל הסדר פחות סמרטוטה. בהצלחה

ותשחק

New member
תודה רבה לכולכם מתוקים ../images/Emo140.gif

היתה לי מין תחושת החמצה שכזו, אך כנראה לא רק בגלל הסרט.. חיפשתי סוג של התאווררות מרגשות מעורבים.. והאמת היא שהחלטתי להישאר, וזה דווקא עשה לי טוב, כי ברגע שהתחלתי לנקות משהו 'נרגע' בתוכי, כי ראיתי שה'שד' הוא לא נורא כל כך, מזה חששתי.. תודה לכל המפרגנים ללכת לסרט, ולכל המפרגנים האחרים. וליגה ותקשורת, אם אגמור עד מחר את הדברים העיקריים, אשמח לממש את הצעתכן, בלי נדר. אבל כידוע, יום חמישי מועד אצלי ל'עבדויות'.. אז מחר נהיה יותר חכמות..

reo2

New member
מקורות מוסמכים אמרו לי שאת לא צריכה

להכין שבת... אז יאללה, תנוחי קצת

ותשחק

New member
מתוקתי

לא לחשוף את המקורות שלי בבקשה.. ולנקות, כביסות תמיד יש.. ובמיוחד ל'פושעת' כמוני שבילתה כאן השבוע יותר מכמה שעות.. עד שאגמל סופית.

למעלה