התלבטות קטנה..

ותשחק

New member
התלבטות קטנה..

ממש. מה אתם אומרים? כדאי להתחיל פסח ושבת, כי יש לי קצת זמן פנוי, והבית ממש מבולגן? או לצאת לסרט היום, אפילו ש"ישרוף" לי את כל הערב..? {אם זה משנה, אז הפעם האחרונה שהייתי בסרט היתה לפני 5 שנים לערך, ודווקא היום 'בא לי' על סרט, סתם כי קיבלתי המלצה, אז אם חיכיתי כל כך הרבה, אולי אחכה עוד קצת.. וחוץ מזה, שעדיין לא מצאתי פרטנרית ללכת איתה..}

מלודי6

New member
לכי לסרט

אם את כל-כך רוצה ללכת לסרט...עשי הפסקה, לכי להתאוורר, להנות... לפעמים צריך לצאת מהמירוץ המטורף של החיים... ומחר כבר תעשי את המטלות לא בתחושת מחוייבות, אלא בנינוחות... צפייה מהנה :)

ותשחק

New member
עוד עניין קטן

שכל השבוע לא עשיתי כלום בבית, ועכשיו יש לי גם זמן לנקות בכיף.. ולעיתים ליסוע ולחזור מאוחר וכו', זה גם סוג של מירוץ..

מלודי6

New member
אז תבחרי את המרוץ הפחות בעייתי

מה שיתן לך יותר אנרגיות לעשות דברים נוספים

ליגה76

New member
יאללה,

סרט! אץ חייבת קצת להשתחרר מהלחץ... אפשר להציע את עצמי כפרטנרית? אם הפרטנר שלי יחליט לא לבוא לרקוד הערב... גם אני רוצה לצאת. הגב שבור מהנקיונות והרגל נפוחה כמו בלון מהריצה אחרי החיים. - זה סימן שיש אותם ב"ה
אני מתה לצאת כבר המון זמן לטייל על הים בלילה, או לסרט טוב.

ליגו'ש..

אני מזמינה אותך ואת ותשחק אליי, לסרט וגם ים, מתאים? הכל כלול.. יום חמישי? אחרי הנקיונות.. אני חופשיה..

touti

New member
עוד שבועיים וחצי פסחח

עוד יומיים וחצי שבת ויש לך זמן לצאת לסרט??????

ליגה76

New member
האמת שאצלי

2.5 חדרים נקיים חצי מטבח נקי. אין לי עוד הרבה... אבל אצלי ליל הסדר שבוע הבא..... אנחנו נוסעים עד ערב פסח

touti

New member
איזה יופי ליגה, חרוצה:)

אצל אמא שלי גם התקדמנו לא רע, תנור ומקפיא ורוב ארונות המטבח, חדרים כבר עשיתי אני מתמקדת בעניין החמץ שבוע הבא מסיימים עם המטבח בעז"ה, זה שבת הגדול הרגשה של ניקיון בכל מקום:) אני מבינה שהחלטת לדחות את הניתוח:)

דודי 34

New member
לידיעתך

מי ששומר על ניקיון כל השנה לא צריך להשתולל בערב פסח.

למעלה