התלבטות - צריכה עצה

התלבטות - צריכה עצה

אתמול התקשרה אלינו בחורה שנשמעה מאד נחמדה, השיחה זרמה והיתה לי הרגשה מאד טובה לגביה. אבל (למה תמיד צריך להיות אבל ?!) היא סיפרה לי שהיא כבר היתה פונדקאית (דרך המרכז להורות). במשך שנתיים היא עברה 6 החזרות וחוץ מפעם אחת שהיתה בטא חיובית אבל ההריון לא התפתח זה לא הצליח. יש לציין שמדובר בזוג מאד מבוגר, שתיים מההחזרות היו עם הביציות של האישה אבל מכיוון שאיכותן היתה ירודה מאד את 4 ההחזרות שלאחר מכן היא עשתה עם תרומת ביצית מחו"ל ועם הזרע של הגבר (שגילו מתקרב ל- 50). היא סיפרה לי שהיא לקחה את זה מאד קשה ומאד התאכזבה גם בשביל עצמה ובעיקר בשביל הזוג שהיא מאד נקשרה אליו. היא אמרה שהיא עברה את כל הבדיקות האפשריות כדי לוודא שהסיבה שהעוברים לא נקלטו לא קשורה אליה (יש לה רירית מצוינת, עליית הורמונים טובה, עברה צילום רחם שיצא תקין וכו´). היא סיפרה לי על כל התהליך שעברה בכנות ובצורה גלויה. הסכמנו גם על התשלום. למעשה הכל בסדר חוץ מהחשש שלי להתחיל בתהליך עם מישהי שזה לא הצליח איתה בעבר. אנחנו אמורים להיפגש איתה בסוף השבוע. רציתי לשאול לדעתכן - האם מדובר במקרה של "להכניס ראש בריא למיטה חולה" או שהנסיון הקודם שלה לא אומר דבר לגבינו ? עוד דבר ששכחתי לציין הוא שכמובן שהיא כבר עברה את הועדה, עברה אבחון פסיכולוגי ואת כל הבדיקות ויודעת בדיוק לקראת מה היא הולכת. אשמח לשמוע מה אתן חושבות...

אולה *

New member
התלבטתי האם לענות

כי אולי אני לא ממש "בראש של פונדקאות". יש לי רירית יפה, עלית הורמונים יפה, צילום רחם והיסט´ תקינים, רק קליטת הריון אין. הכל עניין של סטטיסטיקה, כנראה. יכול להיות שגם במקרה של הזוג הזה הכל היה עניין סטטיסטי, ויכל להיות שלא. קשה לדעת. אני כן הייתי פוגשת את הבחורה ומתרשמת ממנה.

דניאל שלום,דניאל אני דווקא לא הייתי

פוסלת אותה על הסף מכמה סיבות: 1. אם היא נכשלה בהחזרות שהיו לה,זה רוב הסיכויים מאיכות העוברים.(ואת בעצמך אמרת שהזוג היה מבוגר) 2.האשה עברה את הסכם נשיאת עוברים,כך שאין לך ממה לחשוש 3. אני אישית מאוד מאוד מעריכה כנות של בן אדם,ואפשר להגיד שהאשה הזו היתה כנה איתך,כי היא סיפרה לך שלא כולם נקלטו. 4. אני חושבת שאת צריכה לסמוך על האינטואיציות שלך. דניאל יקרה- אני בהחלט חושבת שאת צריכה להפגש איתה ,בכדי לתהות על קנקנה.. עוד משהו- אם היא עברה בדיקות רפואיות אז זה בסדר אצלה לא??? דניאלי- מתוקה המון המון המון בהצלחה,ואפילו אם חלילא זה לא ילך איתה,אז זה לא סוף העולם. תאמיני בזה. עוד שאלה קטנטונת בת כמה אותה אישה????

מירבי*

New member
דניאל, לכי על זה, יש הרבה מאוד

דברים שלרפואה אין הסבר לגביהם, לפעמים הכל זה עניין של טיימינג, איך תסבירי את זה שאני כן נקלטתי פעם אחת ואפילו ילדתי ויותר אף פעם זה לא הצליח, לאף רופא אין הסברים לזה. אני מציעה שתיפגשו איתה, זה יתרון גדול מאוד שהיא כבר עברה את האבחונים והבדיקות, דברו עם הרופא המטפל, יכול להיות שהוא ימליץ על בדיקות נוספות כדי לוודא שאין בעיות. כמה ילדים יש לה? בהצלחה

א י נ ס

New member
דניאל מתוקה

כן. כן. כן. תפגשי את הבחורה, ותתהי על קנקנה. הכנות שלה כובשת לב. העובדה שהיא לא נקלטה לא אומרת כלום. חלק גדול מכך קשור באיכות העוברים. אם סוף סוף יש לך כימיה עם מישהי, אל תהססי כלל. גם את המבחנים לפונדקאות היא כבר עברה, ואישרו אותה. הגיל שלה מתאים. דניאל, אני בעד, ובגדול!!!

שורצמן

New member
דניאל !!!!!!!!!

לפי דעתי, יש טעם לראות ולהתרשם מהבחורה!!!! אני מאמינה שמשנה מקום משנה מזל....יתכן שזה עניין של עוברים באיכות לא הכי טובה...ותזמון ומה לא?! אני עברתי שלוש הפריות עם הזוג הראשון, ובשלישית הצלחנו!!! כל שאר הנתונים שסיפרת מאוד טובים!!! היא בת 30 שזה גיל נהדר, יש לה ילד בן שבע וזה גם נשמע טוב, ואם יש כימיה אז בכלל חבל"ז!!!!!!!!!!! מחזיקה לך אצבעות!!! בייייי סיגל

../images/Emo20.gif תודה לכולכן ../images/Emo20.gif

אני שמחה לשמוע שכולכן חושבות כמוני... שאין לנו מה להפסיד מפגישה איתה. מחר אני גם אתייעץ עם הרופא שלי מה הוא חושב על זה. מצד אחד אני כבר מחכה לסוף השבוע לפגישה ומצד שני אני פוחדת שוב להתאכזב... אבל בסה"כ אני אופטימית ומקווה לטוב.

miri71

New member
היי דניאל! שמחתי לקרוא את החדשות

וגם לי העניין מאוד-מאוד נראה! היא נשמעת בחורה בריאה בטח אפשר יהיה לברר את זה יותר עם הרופאים. כמו שענת כתבה - הכנות זה דבר גדול. תשאלי אותה גם למה היא רוצה להיות פונדקאית ( לי באופן אישי זה מאוד חשוב, לא נראה לי במחליטים "סתם" לעשות את זה...) תלכו למפגש, תכירו ותלמדו בהצלחה!

milanat

New member
דניאל אני שמחה לשמוע!

לי אישית זה נשמע יפה! תנסי,! תפגשו איתה, תתרשמו ואז תחליטו. המון המון הצלחה! מילנה

התייעצתי היום עם הרופא שלי

הוא אמר שזה לא אומר כלום. הוא סיפר לי שיש להם כרגע פונדקאית בהריון מהנסיון השני שלה עם זוג מסוים. לפני כן היא עברה 5 נסיונות עם זוג אחר ללא הצלחה. הוא אמר שמה שחשוב זה שרופא נשים יבדוק אותה ואת המסמכים הרפואיים שלה ויראה שהכל תקין. יום נעים !

א י נ ס

New member
דניאל, יופי../images/Emo24.gif

יש לי הרגשה טובה לגבי הבחורה. הזמן שלכם להצלחה הגיע. פשוט מאוד. לכי על זה באומץ, ובנחישות. המוטו שלי: כל העולם כולו גשר צר מאוד, והעיקר לא לפחד כלל.

לי לך

New member
דניאל,זה גדול../images/Emo127.gif

נשמע מצויין, בעיקר אחרי ההתיעצות שהיתה לך עם הרופא. לא פשוט לעבור כל הועדות והבדיקות והבחורה כבר אחרי זה, את לבטח בענין הפונדקאות זמן לא קצר והגיע הזמן שהעסק יתחיל לרוץ... המון בהצלחה, פשוט חייב להיות כך! לי לך

למעלה