התלבטות - צריכה את עזרתכן../images/Emo137.gif
אני מטופלת עכשיו אצל רופא פרטי ואני חושבת לעזוב אותו. הענין הוא שהוא הצליח: מתוך 3 IVF הוא הכניס אותי להריון פעמיים. והוא מכיר אותי ואת כל ההיסטוריה הגניקולוגית העשירה שלי (וממש לא חיובית), הוא מכיר את כל הציסטות שהחליטו להקים אצלי מאחז ויודע שאין מה להתרגש מהן כבר,
הוא מכיר כל ההריונות הלא מוצלחים והוא גם רקח את הפרוקטוקול המנצח (לא שזה חכמה גדולה, פשוט דוחפים מונוגון) והוא אף פעם לא פספס לי ביוצים. מצד שני, הוא לוקח על כל ביקור אצלו 500 שקל (כל ביקור, כל אולטרסאונד - הכל) וזה פשוט המון המון כסף. ולא נראה לי שזה מוצדק להמתין כל כך הרבה זמן בתור בשביל שניה לרשום מה הגודל של הזקיקים היום ולשלם על התענוג המפוקפק 500 שקל. (כל פעם להוציא את הבעלול מוקדם מהעבודה, להגיע לרופא וכל האופרציה ואז להמתין - יופי!). הבעלול אומר שנעשה עוד טיפול אחד ואם זה לא יצליח, נעבור לרופא אחר ובכל מקרה את המעקב הריון לעשות אצל רופא אחר. מה אתן אומרות? איך עוזבים רופא? זה לא קשה להתחיל לספר את כל ההסיטוריה (וההסיטריה) ואיך אני אדע לסמוך על הרופא החדש שלא יפספס לי ביוץ?
ממש מתלבטת
טוב, עכשיו תורכן.
אני מטופלת עכשיו אצל רופא פרטי ואני חושבת לעזוב אותו. הענין הוא שהוא הצליח: מתוך 3 IVF הוא הכניס אותי להריון פעמיים. והוא מכיר אותי ואת כל ההיסטוריה הגניקולוגית העשירה שלי (וממש לא חיובית), הוא מכיר את כל הציסטות שהחליטו להקים אצלי מאחז ויודע שאין מה להתרגש מהן כבר,