התלבטות מקצועית

Maayan08

New member
התלבטות מקצועית

שלום,
אני בת 32 מורה במקצועי.
הגעתי למסקנה שאני לא רוצה יותר לעסוק בהוראה. לפחות לא בשלב זה של חיי. אבל אני לא ממש יודעת מה אני כן רוצה לעשות.
עברתי השנה לעבוד עם סטודנטים כי חשבתי שזה יהיה שינוי מבורך אבל אז הבנתי שאני רוצה שינוי גדול יותר . כלומר ממש להחליף מקצוע ולא רק אוכלוסייה...
זאת שאלה קצת טיפשית אומנם אבל איך מגיעים להבנה מה אני רוצה...מה מתאים לי... למשל אני יודעת שיש לי יכולת לנהל אבל לא בטוחה שזה מה שיעשה אותי מאושרת.

אני מחפשת עבודה שאפשר לצמוח בה, להתקדם.
מחפשת משהו שיש בו שילוב - עבודה מול אנשים אבל לא כל הזמן...
בקיצור אני דיי מבולבלת
אשמח לעזרה, הכוונה , רעיונות...
תודה!

לא שאלה טיפשית בכלל...

הי לך
זה כמו ללמוד את עצמנו מחדש
מה אנחנו אוהבים
במה אנחנו כישרוניים
מה באמת יכול להתאים לנו
ולכן חשוב לעשות חקירה...
רובינו לא למדנו לעשות זאת.

אז את לא אוהבת הוראה,
מה את אוהבת בעבודה עם אנשים?
אם היית יכולה לעשות כל דבר מה היית עושה?
תעשי רשימה של הכשרונות שלך,
תלמדי את עצמך....

ואם צריך תיעזרי במישהו שיכול לתת לך בהירות
ולהגיד לך במדוייק מה הפוטנציאל שלך
מה נכון לך,

מקווה שזה נותן כיוון
בהצלחה, ומוזמנת לשתף...

naomiori10

New member
התלבטות מקצועית

היי מעיין,
השאלה שאת מעלה מורכבת וחשובה . גם אני באה מעולם ההוראה, התחלתי עם המון התלהבות, התקדמתי מאד מהר, וכעבור מס. שנים הרגשתי ריקנות.
חפשתי את עצמי במקצועות אחרים. לא היתה לי בעיה להתקבל, אך היתה לי בעיה להשאר במקום העבודה החדש. החלטתי שעד שאני אדע מה אני רוצה, אני ממשיכה בהוראה. לקחתי תפקידים בתוך המערכת והמשכתי להתפתח באופן אישי, עד שהגיעה התשובה, והיום אני עוסקת באהבה החדשה שלי.
בעבודתך כמורה את חולשת על תחומים מקצועיים רבים, מעבר למקצוע ההוראה- את מנהלת, את מארגנת, את מנהיגה, את מובילה תהליכים, עובדת עם בני אדם בכל הגילים.
תבדקי עם עצמך איפה את רואה את עצמך בעוד כמה שנים, מה "מדליק" אותך? מה מסקרן אותך? מה החלום שלך? כשהיית קטנה ואמרת לעצמך "כשאני אהיה גדולה אני אעשה.." מה? בינתיים, את בדרך של שינוי.
בהצלחה, יקירה.

למעלה