תסתכל את ההתדיינות שלי עם דרלינג בשרשור של ליקי -
אני מניחה שאתה מתכוון לדברים האלה - ולא באמת שהיא לא תרשום כלום בפורום -
היא אמרה שהיא תשתדל. תן צ'אנס
הם אלו שהם clear cut- ברור שאינם SSC.
אני מדבר על התחומים היותר אפורים- מתן חומרים (בסיפור זה שמן קיק, אבל אפשר להרחיב את הדיון לחומרים אחרים) שאפילו שהם חוקיים- יכולים לגרום לתופעות שבמידה ונשללת ההסכמה אין דרך להפסיק את פעולתם מיד (כמו שמתירים חבל או מפסיקים הצלפות)
אגב, ההנאה שלה לא רלוונטית לנושא הSSC, מסכים?
זו שיחה ארוכה על בירה
רק כאן ב"קצרה" אומר שזה פורום ולא בית משפט, לא אינקויזציה וכפי שצינתי הדברים די אינם חד משמעיים. אנשים לא רק נוקטים בSSC שהוא מאד גמיש ונתון לפרשנויות, יש גם RACK ועוד .אתה לא יכול להיות "בסדר" עם הכל . תאפשר לקוראים להיות הצנזורים של הדברים.
זה שתאפשר סיפור כלשהו על חניקה או אלמנט אקסטרימי לא יעודד איש לבצע או יביא להאשים את הפורום בעידודו.
וכן זה שפרטנר נהנה זה ארגומנט מאד חשוב כי לשם כך אנו חוברים כדי להנות יחד וההנאה היא גושפנקה של הסכמה.
בעניין ההנאה כגושפנקא של הסכמה
וגם בנושא של SSC- אם יש דברים שהם בבירור לא SSC או לא חוקיים- אסור לפרסם אותם
בקשר ליתר הנושאים שנמצאים יותר בתחום האפור- אני מסכים - אבל היה חשוב לי לשמוע גם את הדיעות של כולם, סהכ זה לא הפורום שלי - אלא הוא פה כדי לשקף את כל המגוון
השאלה שאתה מעלה לגבי ה"חומרים" מעניינת.
דווקא אצלנו רוב הפעילות הבדס"מית נעשה בשילוב עם אלכוהול וסמים קלים, עזר לשנינו להשתחרר.
אם אני מדמיינת את אותה הסיטואציה עם שולט שאני לא מכירה, זה נראה לי קצת בעייתי להיות מטושטשת.
ולגבי ההשפעה שאינה ניתנת עלצירה... יש בזה משהו בעייתי גם כן, אבל אני אישית לא חושבת שזה כלכך קיצוני שצריך "להחרים" את הנושא.
אם אנו לוקחים כאקסיומה שהמפורסם בפורום מותר תחת SSC בלבד (בתקנון)- איפה עובר הקו שמותר או אסור לפירסום?
(ולא להביא לי כדוגמא מקרים ברורים של פדופיליה, רצח או אונס. איפה עובר הקו בתחומים האפורים?)
דברים שהם בתחום האפור - יש כפי שנהגת, להעלות אותם לדיון - דווקא מהסיבה שהצפה של הנושא יוצרת מודעות - על הסכנות הכרוכות
מבהירה דברים שאינם ברורים לכל אחד ואחת. הדיון מביא לתובנות ולהבנה העמוקה של הדברים.
התעלמות או מחיקה של הנושא לדעתי, רק תביא לעוד יותר בורות בנושא ורק תגרום בסופו של דבר לאנשים המחפשים את הביזאר - לא לקחת בחשבון הרבה דברים.
כמו בנהיגת מרוצים :
מלמדים גם להחליק בסיבובים ולאבד שליטה על הרכב
כדי להפיק לקחים וללמוד על הסכנות...
לא למחוק פוסטים ביזאריים ככל שיהיו אלא אם כן הם פדופיליה או רצח וכאלה